The Fremennik Trials

Grūtums: Vidējs Ilgums: Ilgs Prasības: 40 Woodcutting, 40 Crafting, 25 Fletching, jābūt spējīgam uzveikt 69. līmeņa pretiniekus, jābūt gatavam cīnīties bez bruņām un ieroča Nepieciešamie priekšmeti: Vidējs vai augsts Combat level, 5'250 gp, Tinderbox, Woodcutting axe, Knife, 1 Raw shark, 1 Beer, ieteicams paņemt aptuveni 5 Rings of Recoil un pārdesmit Lobsterus vai labāku ēdiens Apbalvojums: 3 Quest points, pieeja Miscellania un Etceteria, trenēšanās Rellekkā, iespēja vilkt Fremenniku bruņas un slavenās ķiveres, pieeja Rellekka Achievemnt Diary, kā arī 2812, 4 exp sekojošajās prasmēs: Agility, Attack, Crafting, Defence, Fishing, Fletching, Hitpoints, Strenght, Thieving un Woodcutting Kvests:
Brundt

1. Lai sāktu kvestu, runā ar Brundt the Chieftain garajā zālē (Longhall) ar kvesta ikonu tajā. Jautā viņam, kā iekļūt Fremenniku klanā. Viņš paziņos, ka tev no ciema vecākajiem vajag iegūt 7 balsis no 12 par tavu uzņemšanu klanā. Ciema ir 12 vecākie, bet tikai septiņi tev dos savas balsis. Tu vari iegūt šīs septiņas balsis, kādā secībā vien vēlies: Karte ar ciema vecākajiem un citiem tādiem: Rellekka karte

Manni the Reveller:


Manni the Reveller
1. Parunā ar Manni the Reveller tajā pašā zālē un Manni piekritīs atdot tev savu balsi, ja tev izdosies viņu uzveikt dzeršanas sacīkstēs.

2. Paķer Keg of Beer no galda uz ziemeļiem un izaicini viņu, tu zaudēsi.

3. Tagad dodies uz Seers' Village. Pārliecinies, ka tev ir 250 gp un runā ar Poison Salesman, kurš atrodas Seers' Village dzertuves pirmajā stāvā.
 Poison Salesman
4. Pēc garām runām par viņa jaunāko produktu, piedāvājies to nopirkt. Pie viena, ja vēl neesi to izdarījis, iegādājies vienkāršo alu par 2 GP.

5. Tagad tev ir bezalkoholiskais alus. Aizej pie tilta, kas ved uz Rellekku, un ieraudzīsi Council workman. Izmanto (Use) parasto alu uz viņu, lai pretī saņemtu Cherry bomb.
Council workman

6. Dodies pie garās zāles, kvesta sākšanas vietas, austrumu sienas, tur tu redzēsi cauruli (Pipe). Aizdedzini savu Cherry bomb ar Tinderbox un iebāz to caurulē. Pipe
7. Tagad steidzies atpakaļ zālē un use savu Low alchohol keg ar parastu Keg of beer. Izaicini Manni vēlreiz, un tu uzvarēsi. Swensen the Navigator:


Swensen
1. Dodies un runā ar Swensen the Navigator mājā mazliet uz rietumiem no kvesta sākšanas punkta. Lai iegūtu viņa balsi, tev būs jāiziet viņa radītais labirints.

2. Nokāp lejā pa Ladder viņa mājā, un tu nonāksi labirintā - telpā ar portāliem uz katru debesspusi, kas katrs ved uz citu vietu. Lai iizpildītu Swensena uzdevumu, ej iekšā šādu virzienu portālos: dienvidi, rietumi, austrumi, ziemeļi, dienvidi, austrumi, ziemeļi (South, West, East, North, South, East, North - angliski no katras debesspuses pirmā burta sanāk vārds "Swensen" )

3. Kad tas paveikts, dodies augšup pa kāpnēm, un būsi izpildījis viņa uzdevumu. Sigli the Huntsman:


Sigli
1. Runā ar Sigli the Huntsman druscīt uz dienvidiem no garās zāles, pie ieejas ciematā. Viņš sacīs, ka atdos savu balsi par tevi tikai tad, ja tu viņam pierādīsi, ka esi prasmīgs mednieks. Lai sevi apliecinātu, tev būs jāuzveic briesmīgais gars Draugen.

2. Pieņem viņa nosacījumus, tad viņš tev iedos Hunter's Talisman, kas ziņos par Draugen`a atrašanās vietu, jo pats gars ir neredzams.

3. Seko virziena norādēm, ko talismans tev dos, lai atrastu Draugen. Viņam ir 69 Combat līmenis un viņš itin bieži spēj uzsist 6, tāpēc ieteicamas ir stipras Melee bruņas, lai viņu pieveiktu.
Fighting the Draugen
4. Kad esi atradis un uzveicis Draugen, talismans piesūksies ar šī nemirstīgā gara esenci, un tev tas būs jāatgriež Sigli, lai pabeigtu uzdevumu.


Olaf the Bard:


Olaf the Bard
1. Uz ziemeļiem no Sigli, pretī Longhall austrumu sienai atrodas vēl viens ciema vecākais - Olaf the Bard. Parunā ar viņu divas reizes, lai uzzinātu, kā izgatavot liru (Lyre). Alternatīvs veids, kā iegūt Lyre, ir galināt Lanzig, kurš trodas mājā blakus akai, kamēr viņš to izmet.

 Swaying tree
2. Lai pats pagatavotu liru, tev jāiet ārā no ciema un uz austrumiem mežā iekšā, kamēr ieraudzīsi koka ikonu. Tur būs Swaying tree, no kura jānocērt zars. Lieto Knife uz Branch, lai izgrieztu Lyre. Kad tas ir izdarīts, turpini iet uz austrumiem, kamēr nonāc pie troļļa vārdā Lalli. Runā ar trolli, viņš stāstīs par "otru cilvēku", pajautā, kas tas par cilvēku un dodies atpakaļ uz Rellekku.

Lalli the Troll

3. Ciematā atrodi zēnu vārdā Askeladden, kurš atrodas taisni Longhall priekšā. Iegūsti no viņa Pet rock. No blakus esošajām vagām dabū Onion, Potato un Cabbage.
Askeladden

4. Runā ar Lalli atkal un piedavā viņam uztaisīt Rock soup. Ieliec savu akmeni, kāpostu, kartupeli un sīpolu Lalli's katlā, lai izvārītu zupu. Trollim tā patiks un viņš tev iedos Golden fleece.

Lalli

5. Pārvērt savu Fleece par Ball of wool uz kādas Spinning whell. Tuvākā ir Seers' Village mājas otrajā stāvā. Use Ball of wool uz Lyre, lai pabeigtu savu liru. Kad tas paveikts, tev jāpaņem līdzi Raw shark un jādodas pie vietējā ūdens gara, kas to apburtu. Kad esi šķērsojis tiltu, pie kura ir Council workman, dodies gar krastu uz rietumiem, kamēr nonāksi pie Strange altar. Noliec savu Raw shark uz altāra, un parādīsies Fossegrimen, kura noburs tavu liru. Fossegrimen

6. Ej atpakaļ uz Longhall, pie tās austrumu sienas būs nelielas, kā saka, beksteidža, durvis. Paej garām sargam, kas pie tām stāv, uzej uz skatuves un spied "Play lyre". Kad būsi nodziedājis dziesmu, varēsi vēl vienu balsi skaitīt kā savējo.


Peer the Seer:


Peer the Seer
1. Runā ar Peer the Seer, kurš atrodas uz dienvidiem no tirgus laukuma. Viņš gribēs, lai tu vienkārši ieej viņa mājā pa vienām durvīm, un iznāc pa otrām, bet tu iekšā vari iet vienīgi tad, ja tev ne mugurā, ne somā nav nekā. Viņš piedāvāsies tavas mantas aizsūtīt uz banku, piekrīti.

2. Kad mēģināsi atvērt viņa mājas durvis, atklāsi, ka, lai tās dabūtu vaļā, nepieciešams uzminēt mīklu. Mīklas atbilde, kās jāuzraksta koda vietā, var būt WIND, FIRE, MIND, MAGE, TREE, LIFE vai TIME.

3. Kad esi ticis iekšā, uzkāp otrajā stāvā pa kāpnēm un nonāksi savādā istabā, pilnā ar drazu. Pārmeklē visu, kamēr atrodi Old red disk, Wooden disk (abi tiek iegūti, pārmeklējot galvu, kas atrodas pie sienas), Red herring, Bucket un Jug, pārējās lietas tev nevajag.

4. Izcep Herring uz krāsns, lai iegūtu Sticky red goop, kas jāizmanto uz Wooden disk, lai iegūtu vēl vienu sarkanu disku. Nokāp lejā pa otrām kāpnēm un izmanto abus diskus uz Abstract mural, lai dabūtu Vase lid.
 Mural

5. Tagad tev vajag iegūt vāzi (Vase), kas atrodas augšstāva lādē. Lai to atvēru, tev uz tās jāuzlike tieši četri litri ūdens. Tev jādara tā:

  • Piepildi Bucket no ūdens krāna (Tap), kas atrodas virs izlietnes
  • Use Bucket uz Jug
  • Iztukšo Jug izlietnē
  • Izmanto Bucket vēlreiz uz Jug, tev tagad būs 2/3 full jug
  • Piepildi Bucket vēlreiz no Tap
  • Izmanto pilno Bucket uz 2/3 full jug, lai iegūtu 4/5 bucket of water

6. Use savu Bucket uz Chest, lai izņemtu ārā Vase. Piepildi to no krāna un izmanto Lid uz tās, laidabūtuSealed Vase. 7. Uzliec savu Sealed Vase uz Frozen table, lai liktu ūdenim sasalstot izplesties, kas savukārt liks vāzei pārsprāgt, un tu dabūsi Frozen key (Ja tu ūdeni sasaldēji, kad vēl nebiji uzlicis Lid, tu vari vāzi ar sasalušo ūdeni uzlikt uz krāsns, lai ūdens atkal izkustu). Atkausē to uz krāsns, nokāp lejup pa otrām trepēm un izej ārā no mājas, lai iegūtu vēl vienu balsi! Thorvald the Warrior:


Thorvald
1. Runā ar Thorvald the Warrior bruņucepuru veikalā. Viņš liks tev cīnīties ar vīrieti, kuru viņi pirms vairākiem gadiem izvilkuši no ledainas jūras, bet kurš vēl aizvien bijis dzīvs, tapēc runā, ka viņš ir nemirstīgs. Šis vīrs atrdas viņa mājas pagrabā, kur attīsta savu cīņas prasmi. Tev ar viņu jācīnās četras reizes ar kailām rokām - bez ieročiem un bruņām.

2. Peer the Seer tev piedāvāsies aizsūtīt visas tavas mantas uz banku. Bet labāk ir pašam nolikt mantas vietā, jo tad varēsī no bankas izņemt nepieciešamās lietas: aptuveni 5 Rings of Recoil, Amulet of Defence un atlikušās somas vietas piepildi ar Lobsteriem vai labāku ēdienu.
Pie Koschei the Deathless tu mirsi tāpat, kā parasti - ar mantu zaudēšanu!!!

Koschei the Deathless
3. Kaščejs tev ir jāuzvar trīs reizes. Viņš visu laiku sit pa 1, toties ļoti strauji un 3-4 reizes sekundē. Sākumā viņu būs diezgan viegli uzveikt, kad tas būs izdarīts, viņš atjaunos savu dzīvību un kļūs stiprāks. Vienmēr skaties, vai tev nav izbeidzies Ring of Recoil. Ja ir, tad apmaini to. Nemitīgi atjauno savus Hitpoints.

4. Pieveic viņu arī otrajā reizē. Trešajā formā viņu jau būs visai grūti uzveikt, tāpēc ieslēdz visus sev pieejamos Prayerus (ļoti labi, ja tev Protect from Melee). Kad viņš parādīsies ceturto reizi, tavs Prayer tiks izsūkts un viņš, visticamāk, tevi uzvarēs. Ja nu tomēr tu viņu uzveic, tad viņš nometīs Fremennik Blade, ko pēc kvesta iziešanas metīs Fremennik guards un Dagannoths.

5. Kad tu ceturtajā kaujā kritīsi, tu sev, par brīnumu, atgūsies Thorvalda mājā, kur viņš tev teiks, ka licis tikai četrreiz cīnīties ar Kaščeju, nevis viņu UZVARĒT. Un, tā kā tu cīnījies, un pierādīji savu drosmi, tu dabū viņa balsi. Sigmund the Merchant:


Sigmund the Merchant

1. Tagad ej un runā ar Sigmund the Merchant tirgus laukumā, viņš lūgs tevi sagādāt viņam retu puķi.

*Piezīme* - Kad runā ar tālākminētajiem cilvēkiem, izvēlies tēmu Merchant's Trial.

2. Parunā ar Sailor mazliet uz rietumiem. Viņam ir puķe, bet pretī jūrnieks vēlas saņemt romantisku balādi.

3. Dodies pie Olaf the Bard, viņš piekritīs uzrakstīt balādi tad, ja sadabūsi zābakus.

4. Ej uz drēbju veikalu un jautā Yrsa`i par zābakiem. Viņa var tos sagādāt, ja Brundt the Chieftain samazinās nodokķus viņas veikalam.

5. Nesies pie virsaiša, viņš sacīs, ka tos samazinās, ja Sigli viņam iedos karti ar labākajām medību vietām.

6. Sigli atdos karti, ja pretī saņems īpašu loka stiegru.

7. Skrien pie Skulgrimen, kurš atrodas bruņucepuru veikalā, viņš prasīs apmaiņā pret stiegru neparastu zivi, ko noķēris Fisherman.

8. Viņš, protams, zivi tā pat vien neatdos, bet pieprasīs kari no Swensen the Navigator.

9. Navigātors atkal vēlēsies laikapstākļu pareģojumu.

10. Dodies pie Peer the Seer, viņš vēlēsies miesassargu.

11. Ej pie Thorval the Warrior, šamējais gribēs sēdvietu garajā zālē.

12. Manni the Reveller piekritīs viņam atdot savu vietu, ja Thora the Barmaid uztaisīs viņam savu leģendāro kokteili.

13. Viņa piekritīs tikai tad, ja Askeladden iesniegs rakstisku solījumu nespert kāju bārā.

14. Runā ar Askeladden, viņš parakstīs solījumu, ja samaksāsi viņam 5000 gp (fuff, beidzot kāds, no kura var kaut ko vienkārši nopirkt...).

15. Kad esi dabūjis papīru, tad atdod katru iegūto lietu pēc piederības: Thora, Manni, Thorvald, Peer, Swensen, Fisherman, Skulgrimen, Sigli, Brundt, Yrsa, Olaf, Sailor, un visbeidzot nodod puķīti Sigmundam.

16. Kad tev ir iegūts balsu pārsvars, atgriezies pie Brundt, lai pabeigtu kvestu!

Fremennik Trials complete!

Ja pēc kvesta parunāsi ar Olaf, viņš tev atklās noslēpumu: ja tu vēlreiz piedāvāsi Fossegrimen Raw shark, Sea turtle vai Manta ray, viņa tavai lirai piešķirs attiecīgi 2, 3 vai 4 teleportācijas burvestības, kas aizved uz Rellekku. Ja tev ir Ring of Charos (a), tu vari Raw shark vietā piedāvāt Raw bass, lai vienalga dabūtu 2 teleportus.
Enchanted Lyre teleport

Laboja , labots 7x