Režisors: Michael Davis

Galvenajās lomās: Jonathan TuckerEmmanuelle ChriquiJames DeBello

Par filmu

    Šī tīņu komēdija ir par koledžas pirmgadnieku Metjū. Kad kopmītnes pazūd elektrība, Metjū uz visu nakti iesprūst liftā ar kādu noslēpumainu meiteni, kuras seju viņš tā arī neierauga, un tomēr - iemīlas  viņā. No rīta elektrība atgriežas, bet Metjū sapņu meitene ir prom. Viss, ko viņš par meiteni zina ir tas, ka viņa ir viena no 100 meitenēm kojās. Vai tā bija Vendija? Dora? Arlīna? Petija? Varbūt Sintija? Vai varbūt kāda  no 95 pārējām meitenēm bija tā īstā un vienīgā, kas pavadīja nakti liftā kopā ar Metjū.

Manas domas

     Jāatzīsts, ka šī filmam mani patīkami pārsteidza. Biju gaidījis, ko līdzīgu Amerikāņu Pīrāga kategorijas jokiem, tomēr šeit tas tika pasniegts diezgan gaumīgi. Stāsts no vienas puses ir diezgan klišejisks, taču šajā filmā tam piešķirts jauns iepakojums, kas to pamatīgi atdzīvina. Kā tieši? Filmas galvenais varonis veido stāstījuma pavedienu un parāda lietas tā, kā mēs, vīrieši attiecīgajās situācijās to redzam. Piemēram, nikotīna košļājamās gumijas efekts var būt tāds pats kā krokodilam ar pulksteni vēderā uz kapteini Āķi iz Pītera Pena. Tā tik tiešām ir lieliska humora deva.

    Tāpat diezgan interesanti bija vērot centienus iedziļināties sieviešu un vīriešu attiecību psiholoģijā. Patiesībā tas pat lika aizdomāties gan par to, kādas, atvainojos, maitas var būt sievietes, gan par to, ka tādi paši ir arī vīrieši. Tajā pašā laikā tika arī parādīts cik lieliskas ir sievietes un kāpēc mums viņas būtu jānēsā uz rokām.

    Nu protams - šī ir tīņu filma, kas lielākajā daļā gadījumu nozīmē -seksīga filma. Un ja runa ir par kojām ar 100 meitenēm - bez krūtīm te neiztikt. Un Krūtis te ir kādas vien vēlaties, bet, jāatzīst, ka parādītas vairāk erotiski kā seksuāli. Arī seksa tēma tiek apspēlēta, bet uz to nav uzsvars.

    Kopumā filma ir kategorijā vērts noskatīties - gan aktierspēles dēļ, gan humora, gan meiteņu dēļ, ga arī tāpēc, ka liek nedaudz padomāt un paskatīties uz sevi no malas.

Mans vērtējums: 7.9

 

 

Patīkamu skatīšanos!

Laboja Styrnucis, labots 18x