Sveicināti, eXs.lv lietotāji. Gads nu jau ir gandrīz noslēdzies, tāpēc ir laiks jaunām nominācijām. Šogad eXs.lv administrācija gatavoja šo pasākumu cītīgi, tāpēc tā process notiks mazliet citādi.

Lūk, aptauja, kuru jums ir jāizpilda, lai varētu pieteikt savus kandidātus šī gada nominācijām: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpRSEpKRm5kSHU2WHBCOG1nM1E3aFE6MQ

To varēs pildīt tikai vienu reizi, tāpēc izdomājiet līdz galam, kurās nominācijās kuru lietotāju vēlaties pieteikt, un tikai tad iesniedziet aptaujas rezultātus.

Laukā "kontrolfrāze" uzrakstiet kādu vārdu, kuru vēlāk (pēc aizpildīšanas), aizsūtiet kādam no šiem moderatoriem - Viesty, skakri vai Ridiculus -, lai mēs varētu salīdzināt jūsu autentiskumu. Tomēr nevēlamies, lai kāda lietotāja vietā aizpilda kāds cits eksietis.


Šis gads ir bijis varen ražīgs ar dažādiem ierakstiem, dažādām ziņām un jokiem. Izdomājiet, kurš visvairāk ir pelnījis noteiktu nomināciju un aidā! Administrācijai ir patiešām prieks par šo aizvadīto gadu, bet, protams, mēs visi ceram par vēl labāku nākamo gadu (ja vien visi nemirsim 21. decembrī).

Kāds eXs.lv administrācijas novēlējums būs vēlāk, vēl jau tikai decembra sākums, bet nu vienalga vēlamies, lai katrs skolnieks veiksmīgi pabeidz mācību gadu, katrs students veiksmīgi sagatavojas sesijai (vai vismaz sagatavojas), bet tie, kam skolas gadi ir aiz muguras, vienkārši turpina pelnīt savu naudiņu un dzīvot pieaugušā dzīvi. Priekā!

Tie, kas jau iesnieguši, var vēstulēs modiem uzrakstīt, lai pievieno vēl 3 kandidātus šīm nominācijām:

Gada lētākā exiešu spēle 
Gada pasākums 
Gada lapas jaunievedums

Laboja Ridiculus, labots 8x