Aiz gara laika šodein atkal pārlasiju Riflez blogu ar 45 jautājumiem uz kuriem itkā nav atbildes.  https://exs.lv/?p=42114 
 Es nespēju atbildēt tikai uz 2 jautājumiem un vienu no jautājumiem es īsti nebiju spējīgs iebraukt. Varbūt jūs man varat palīdzēt ar šiem 3 jautājumiem ?

Jebkurā gadijumā.. te nu ir manas atbildes!

1) Jā var tikai to vizuāli īsti nevar redzēt jo gan asaras gan arī ūdens ir caurspīdīgi šķidrumi un tūliņ pēc asaru izdalīšanās tās sajaucas ar ūdeni!

2) Viņiem tā sazināšanās notiek tāpat kā mums lasīšana jo būtībā jau viņi visu nolasa no simboliem, kurus citi cilvēki attēlo ar savām rokām tākā spriediet paši kas notiek viņu galvā kad viņi sazinās ar zīmju valodu!

3) Godīgi sakot – es parasti uz šo jautājumu arī atbildu, ka ņemtu līdz laivu, bet jebkurā gadijumā tikai ar laivu nepietiktos, jo padomājiet paši. Vai jūsuprāt pa lielajiem okeāna viļņiem ar kuriem pat īsti netiek galā lielie kuģi jūsu mazā 4 metrīgā laiviņa tiks galā ?

4) Ir, un tas darbojas atkarībā no smaržas stipruma jo kā jau mēs paši zinām, tad, piemēram, tomāta smaržu mēs varam sajust tikai pieliecoties ļoti tuvu tomātam, bet ja aizdedzinām koutvai tikai 1 nieka sērkociņu, tad smarža ir jūtama pat otrā istabas galā! Galu galā smarža neizplatas visās vidēs vienādi un tādēļ arī nav tāds konkrēts skaitlis kas apzīmētu smaržas ātrumu

5) To tāpat sauks par vannasistabu jo tas ir, ja tā drīkst teikt, tad istabas nosaukums. Mēs arī viesistabu saucam par viesistabu koutvai mums nekad nav bijusi viesi ! ( Tas ir tikai piemērs! )

6) Uz šo es nespēju atbildēt crazy.gif

7) Ja tevi patiešām pārbiedē līdz nāvei tad tu nomirsti jau pēc 1. reizes un uz 2. reizi jau esi miris, respektīvi, neko neredzi un nejūti. Tātad ja mēs šo teicienu uztveram burtiski, tad cilvēku nemaz nav iespējams pārbiedēt līdz nāvei 2 reizes..

8) Droši vien kad pie tā paša elles valdnieka – Velna vai arī uz moku kambari wink_mini.gif

9) Tāpēc, ka telpiskām figūrām ar stūriem diametri nesakritīs wink_mini.gif Priekš tam ir vektori un citi brīnumi, kurus mācija 11. klasē, bet nujau diemžēl esu piemirsis viņu nosaukumus!

10) Tas nav izmērāms, jo lai to izmērītu vajag momentāli noslēgr gaismas pieplūdi kādai noteiktai vietas un tā lai tas vis notiek vienlaicīgi, bet ar mūsdienu tehnoloģijām tik ātri nobloķēt gaismas avotu diemžēl nav iespējams

11) Liela daļa svara izdalās caur sviedriem kā arī mēs visi tomēr apmeklējam WC un daļu no sava svara atstājam kanalizācijai. Tā pamazām ēdot aizvien mazākas porcijas mēs uzņemam mazāk svaru, bet izdalam to tikpat daudz cik sākumā. Tā arī tiek zaudēts mūsu svars wink_mini.gif

12) Kad tika izgudrots 1. elektriskais pulkstenis, tad viņiem jau oi..oi..oi.. ko sen bija izgudrots saules pulkstenis un viņi ieguva pareizo laiku no saules pulksteņa wink_mini.gif

13) Pēc būtības krāsa ir viela, kas lauž gaismu un tādējādi mēs to redzam krāsainu. Saule notrulina krāsas prizmu tāpēc mēs arī redzam lietas izbalējušākas. Pēc būtības tur nekas nepazūd tikai mainās forma wink_mini.gif

14) Maskuballēs gan cilvēki ir grezni saģērbušies un viņiem ir tikai maska nevis vis tērps, bet uztvero tavu ideju.. maskuballēs cilvēki cenšas līdzināties kādai dzīvai vai arī pārdabiskai būtnei nevis kādam konkrētam priekšmetam vai lietai. Tāpēc domāju ka viņs tomēr ir spoks nevis matracis wink_mini.gif

15) Sniegs ir ledus kristāliņi, kas sasalstot ir kļuvuši balti. Pēc būtības sniegs ir tas pats ledus tikai savādāk kristalizējies un izkūstot tas arī pārvēršas par ūdeni. Ja kāds nezini, tad sniegs ir tas pats lietus, kas ziemas aukstumā krītot līdz zemei jau ir paspējis sasalt un kristalizēties!

16) Nav tāda vec Zēlande. Tas ir tāpat kā mums te Latvijā ar Olaini. Mums ir Olaine un Jaunolaine! Tāpat arī ir Zēlande ( lielākā Dānijas sala) un Jaun Zēlande.

17) Protams ka cilvēki iegāja zālienā, bet no viena cilvēka kurš vienreiz iegāja zālienā nekāds „posts” nenotiekas, bet ja ikdienā pa to zālāju staigātu simtiem cilvēku, tad tur jau no zāles īsti vairs nekas pāri nepaliktu. Bieži vien arī šīs zīmes ir celinu malās kur tās var uzstādīt pat neiekāpjot zālienā.

18) Agrāk cilvēki ēda viskoutko. Tautas kas dzīvoja pie jūras pārsvarā pārtika no jūras labumiem un izmēģināja viskoutko wink_mini.gif Tā arī nonāca pie slēdziena, ka austeres ir garsīgas. Tas jau ir tāpat kā ar jebkuru ēdienu. Kā tad tu domā cilvēki sāka ēst galu un tās pasas zivis ? biggrin_mini2.gif Nevelti agrāk daudzi cilvēki mira jo ēda ēdienu kas bija indīgs to nezinot..

19) Neraksta. Romiešu ciparos nebija tāds simbols kā nulle! ( Dīvaina tautiņa, ne ? )

20) Govis caur pupiem baroja savus mazuļus. Cilvēki saprata ka no turienes nāk laukā koutkas labs un sāka slaukt govis.

21) Olu ēšana sākās jau alu laikmetā, tikai tad tās gan vēl nebija vistu olas un tās ēda jēlas! Visticamāk. ka tās sāka ēst tāpēc, ka ja jau dzīvnieki zaga citu dzīvnieku olas lai ar tām mielotos, tad tām būtu jābūt diezgan garšīgām!

22) Tāpēc, ka agrāk vedot vīnogas uz tālākām valstīm, kurās neuaga vīnogas rozīnes pa ceļam izžuva un tie cilvēki pat nekad nebija redzējuši vīnogu un kā jau visam arī šim brīnumam vajadzēja dot vārdu un rozīnes tika nosauktas par rozīnēm!

23) Tāpēc, ka tas 24/7 ir ikdienā. Notiek arī tā akreditācija vai kā to sauc kur tie saskaitītas pārdotās preces, saskaitīts preču skaits benzīntankā un pārbaudīts vai nekas nav nozudis vai arī nozagts. Tā procesa laikā benzīntanki parasti ir slēgti. Tākā šis pasākums ilgst tikai apmēram stundu un notiek reizi mēnesī, ja ne pat vēl retāk, tad tas vienkārši netiek minēts darbalaikā un tādēļ arī benzīntankiem ir slēdzenes wink_mini.gif

24) Vaita nekut? Tikko pamēģināju un man vismaz kutēja kad sevi kutinu biggrin_mini2.gif

25) Noa savā šķirstā vāca visas dzīvās radības un lai arī cilvēkiem parasti nepatīk kukaini, tie tomēr ir barības ķēdes posms, bez kuriem nevar iztikt..

26) Bruņurupucim noņemt viņa čaulu to nenogalinot nav iespējams un tad ja tam tiek noņemta čaula, tad tas ir vienkārši beigts bruņurupucis..

27) Kāpēc ķenguri lēkā ? Tā tas vienkārši ir dabā iekārtots..

28) Nauda ir pie bagātajiem iedzīvotājiem wink_mini.gif

29) Daudzās valstīs ir tie saucamie autobāņi kuros ātruma ierobežojums ir krietni vien augstāks pa 120 vai arī vispār nav. Kā arī ja mašīnas ražotu tādas lai to maksimālais ātrums būtu 120, tad tās ilgi nekalpotu jo motors tiktu pārāk traki noslogots..

30) Jo tāds ir ārstu „likums” Nebūtu jau smuki ja ar netīru adatu veiktu letālo injekciju un bērēs līķim būtu sapuvusi roka..

31) Jo no augstāka punkta paveras daudz krāšņāki skati uz pilsētu nekā tie skati, kurus mēs parasti redzam klīstot pa ielām!

32) Šo jautājumu pārlasīju vairākas reizes, bet tā arī nespēju iebraukt tas tur īsti bija domāts.

33) Jo ir tādi vārdi, kurus pat daudzskaitlī izrunā kā vienskaitliniekus un otrādi. Tas ir tpāpat kā ar vārdu medus..

34) Daudzmaz tīri jau esam, bet vienmēr jau koutkur paliek kāda netīrības kas tomēr nonāk dvielī !

35) Jo ejot dušā šiem Disneja varoņiem neznokurienes uzrodas dzimumorgāni. Lielisks piemērs tam ir šis video ar Blīkšķa Baniju

36) Jo tas ir tikai tāds teiciens. Pašam tagat jau ir vairākas rētas, kuras paliks uz mūžu.

Īstenībā jau šis teiciens ir vairāk domāts par iekšējām rētām, kā piemēram neveiksmīga mīlestība..

37) Tāpēc, ka matos ir savādāki pigmenti kā uz ādas un tie dažādi reaģē ar saules gaismu.

38) Pārsvarā jau šie stāvlaukumi pie bāriem ir Amerikā kur tie likumi saistībā ar braukšanu dzērumā ir mazliet savādāki kā Latvijā!

39) Vot uz šo jautājumu arī es nespēsu atbildēt :/

40) Jo tā tas vienkārši tika iekārtots!

41) Visi lielie uzņēmumi sākumā bija maziņi, bet ar laiku tie attīstijās un kļuva lieli. Cilvēki jau ir pieraduši pie šiem nosaukumiem un to maiņa varētu radīt dažādus pārpratumus!

42) Tāpēc, jo materiāls no kura šīs kastes ir veidotas ir gan dārgs gan arī smags. Lidmašīnas vairs nespētu pacelties ar pašreizējajiem skrejceļu garumiem kā arī lidotu krietni vien lēnāk. Lai ieviestu šīs pārmaiņas vajadzētu neiedomājamus līdzekļus ieguldīt lidostu pārbūvēs un tas apturētu gaisa satiksmi uz pat vairākiem mēnešiem ja ne pat gadiem!

43) Gnajau ka medicīnā ir koutkāds latīniskais nosaukums, bet cilvēkiem tas ir pārāk sarežģīti un mēs viņu ikdienā nelietojam.

44) Tā ir tikai teorija. Un arī ja mēs esam cēlusies no pērtiķiem, tad mēs vienkārši bijām attīstītāka suga, kas mācēja daudz ko vairāk. Pašreizējās pērtiķu sugas vēl nav tik attīstītas, kā arī ar cilvēku dominēšanu pār pasauli tām nav dota iespēja attīstīties !

45) Tie abi ir tikai izteicieni. Esu gandrīz pilnīgi pārliecināts. ka gandrīz katram no jums maize ir nokritusi arī uz neapsmērētās puses. Pašam man ir kaķis. Pat divi un bieži vien viņiem gadās aizmigt uz galda malas. Protams - tad tie sāk staipīties un krīt. Diezgan bieži kritiena beigās tie piezemējas uz sāniem. Ok, kaķiem ir lokanāks ķermenis par cilvēku un tie tomēr var manevrēt labāk pat krītot, bet tie tomēr nespēj pietiekami perfekti un ātri vienmēr visu izdarīt wink_mini.gif

Laboja Niķķis., labots 2x