Šeit būs pamācība, kā izveidot Facebook tik bieži lietoto avataru, par Brīvu.
Lai sāktu avatara izveidošanu SPIED TE.
Atvērsies šāds logs:



Attēls pa kreisi ir pašreizējais avatars, kuru jūs varēsiet pārveidot. Tabula pa vidu ir vieta, no kurienes jūs varat pievienot vajadzīgos piederumus un attiecīgas ķermeņa formas. Virs tabulas ir sadalīts viss pēc to atrašānās vietas - Proti:
              # Body - Ķermenis
              # Hairs - Mati
              # Eyes - Acis
              # Mouth - Mute
              # Items - Piederumi
              # Outfits - Avataru šabloni (tērpi)
Lai sāktu, labāk tabulā pa labi uzspiest uz [X] attiecīgajiem piederumiem, kas nav nepieciešami. Lai izvēlētos attiecīgo piederumu, tabulā pa vidu jums nepieciešams vienkārši uz tā noklikšķināt un vajadzīgais automātiski pievienosies klāt esošajam avataram. Ja jums nepatīk - nospiediet atkal pa labi esošajā tabulā uz [X], noņemot nevajadzīgo. Pa labi zem avatara ir jūsu varoņa cena, kas aprēķināta zeltā. Maksas versijai ir papildus rīki, bet uz šīs versijas avatarus var izveidot pietiekami lieliskus jūsu profila bildei.
Lai saglabātu avataru kā URL, spiediet zem savas bildes uz [Save Avatar].



Lai saglabātu uz jūsu PC nospiediet labo peles pogu uz bildes un saglabājiet to attiecīgajā vietā uz jūsu datora, vai arī būs nepieciešams izmantot [Print Screen] pogu, kas atrodas pa labi no pogas [F12] uz jūsu tastatūras un rediģēt bildi uz Paint, vai citām tāda veida attēlu rediģēšanas programmām. Šim saitam nav īsi pārdomāts tas, kā saglabāt uz datora uzreiz no Dream Avatar linka. Bet, ja jūs tomēr atrodiet, kā to var izdarīt, tad dodiet ziņu un rakstu pārlabošu. !!! wink_mini.gif

Laboja , labots 5x