Aivara mugursomā bija visa viņa iedzīve: maziņš plīša mērkaķītis, ūdens pudele, 4 pāri ar zeķēm un piepūšamā lelle, kuru Aivars lepni sauca par Matildi.


Tas arī bija viss, kas Aivaram nepieciešams lai dotos garajā un grūtajā pārgājienā uz Dupšciema komunālajām ēkām, kur viņu gaidīja biedrs Andrs.


Andrs bija padzīvojis jaunēklis, kurš zināja labākās vēžošanas vietas lielajā Slūtras upē.
Kad sita vakara stunda un laukā jau krēsloja Aivars beidzot bija klāt, viņš kautrīgi uzsauca Andram:"Pssst...Andr, vai tu viens," bet atbildes nebija, viņš devās Andra istabā, vispirms noskalojot savas satūkušās kājas peļķē, tā bija grandioza sajūta, sajūta bija tāda, kā simts mazas, aukstas, adatiņas iedurtos viņa pēdā un lēnām virzītos augšup un beidzot nonāktu līdz viņa ceļiem, spirdzinātu visā to spirdzinājumā.


Kad Aivars bija to izdarījis viņš iegāja Andra istabā, un Aivaram pēkšņi pavērās baiss skats.
Andrs bija miris. Pēkšņi Aivars nevarēja norīt siekalas, viņa acis palika stiklainas un spīdīgas kā bākugunis izmisuša jūrnieka acīs.


Aivars zināja, kapēc Andrs izdarījis pašnāvību, bet negribēja tam ticēt.
"Pie visa vainīgs tas sasodītais Hibs!" Aivars iekliedzās un viņam gar vaigu notecēja viena, vientuļa asara.


Andrs, bija dabūjis 5 brīdinājumus mājas lapā exs.lv un nobanots uz gadu, agresijas un skumjuma pārņemts viņš bija pakāries cilpā, kas pagatavota no zobu diega, kas bija meisterīgi sasiets ar visiem viņa arsenālā zināmajiem jūrnieku mezgliem un cilpām.


Lielā izmisumā un nezinādams, ko iesākt Aivars iegāja savā exs.lv profilā, viņš sameklēja Hibu un uzrakstīja viņām dusmu, baiļu, agresijas un skumju pilnu vēstuli, kad vēstule bija aizsūtīta, Aivars izgāja no sava profila un izleca no Andra komunālās ēkas sestā stāva loga.

Pēc nedēļas tika atrastas abu vīriešu mirstīgās atliekas, pie darba ķērās labākie Latvijas inspektori, un pārbaudot interneta pārlūka vēsturi bija skaidrs, ka šo abu pašnāvību iniciators bija kungs vārdā Hibs.

Pēc gadiem ilgām tiesas prāvām Hibs tomēr atzinās nepatiesā lietotāju brīdināšanā un banošanā un nonāca Alūksnes pāraudzināšanas iestādē "Sietiņš"
Viņš tur aizvadīja 3 gadus, līdz kādā dienā neizturēja...

The end.

Laboja Jesus, labots 6x