Nosaukums: Dwarfs!?

Gads: 2011.

Žanrs: Puzles, stratēģijas, indie.

Izstrādātājs: Power of 2.

Izdevējs: Tripwire Interactive.

Platforma: PC.

Tālakajā tekstā var būt spoileri.

Manas domas par spēli: lai arī spēlē nebija ne sižeta, ne īstas kampaņas, manuprāt, tā bija izdevusies lieliska. Ātra gaita, stratēģiski elemeneti un klucīšu rakšana - Terārijas vai Mainkrafta piesitienam un, protams, RŪĶI! Tā ir atslēga spēlei, kas ir jāspēlē!

fgb46u

Spēles gaita bija ļoti aizraujoša. Rūķus interesē tikai alus. Bet vēl vairāk tos interesē zelts par kuru var nopirkt labāko lietu visumā - alu. Tāpēc tev ir jāstrādā par rūķu vergturi! Diemžēl patiešām būs jāstrādā, jo rūķi ir gatavi lekt lavā, lai tiktu pie zelta. Pati lielākā spēles daļa tev aizņems būvējot priekšā lavai un ūdenim sienas. Pēc tam apkārt šīm alām ar šķidrumu būs jāapbūvē apkārt akmens siena, kurai cauri pārgalvīgie rūķi neizraksies. Un priekšā visām sienām, kurām rūķi vēl var izraksties cauri būs jāpieliek dinamīts. Vēl visu spēli uzlabos tas, ka rūķi var atrast pretiniekus. Būs jābūvē mājeles arī karotājiem, kas cīnīsies ar jebkādu ļaunumu, kas stāsies pretī. Ja tas tomēr kaut kā vēl var šķist garlaicīgi, varu pateikt, ka ir ļoti daudz spēles veidu. Kampaņa, kas ir diezgan viegla. Arkāde ar dažādām grūtības pakāpēm un režīmiem. Ierobežoto rūķu skaita veids. Centies tos tik ļoti nenoslaktēt! Un arī ''Tower defence'' spēles veids ir. Izklaides šajā spēlē būs gana!

xfdg45

Vizuālie efekti un mūzika bija vienreizēja. It īpaši jau mūzika. Mūzika bija ļoti atbilstoša. Un skaņu efektus bija ierunājis ''Yogcast'', jeb ''I'm dwarf and I'm diggy a hole'' autors. Nevienas filmas, spēles vai video rūķi nestāv līdzi šiem ierunātajiem. Un tā kā rūķiem rūp tikai zelts un alus, raktuvju sienās ir atrodamas interesantas sekas pēc rūķu izpriecām.

dcgfb64u

Vērtējumi: 

  • Mans: 8.6/10
  • Gamespot: 7.6/10

Trailers: