Sveiciens visiem eXs.lv lasītājiem. Kā jau zināms, šajā nedēļas nogalē (09.08.2013-10.08.2013) norisinājās trešā eXs ballīte Sauleskalnā netālu no Zaķumuižas. Aiziet!

LAIKA GAITĀ ATTĒLI UN VIDEO VAR TIKT PAPILDINĀTI!!!

mad bildes

Andis bildes

Cauzey bildes

Paši pirmie galamērķī ieradās Klibs, Susuris, Mauriņš un Čeks, baudīdami lielisko dienu, idilli ar alu un draudzīgām sarunām viņus vispirms iztraucēja kompānija, kura uz pasākumu no Rīgas brauca ar autobusu, pēc neilga laiciņa pievienojās Aikis ar kompāniju, kuri brauca ar mašīnu, bet vēl pēc brīža arī pasākuma galvenais cilvēks - mad.

Kad lielākā daļa no cilvēkiem bija ieradušies, tad kopā ar Klibo Hibu devāmies aiz mājas stūra - saplānot pašas pēdējās nianses un sagatavot uzdevumus dalībniekiem. Nepagāja ne ilgs brīdis, kad smaidīgi atgriezāmies pie pārējiem un ar lepnumu paziņojām, ka arī pasākuma sporta spēles ir pilnā gatavībā!

Bet šajā brīdī mums vēl pietrūka divas lietas, cilvēks, kurš pieskatīs viktorīnas posmu un kādu brīvprātīgo fotogrāfu. Galu galā Mauriņš tika nosūtīts pie bērnu atrakciju laukuma ''pieskatīt'' viktorīnas risinātājus, bet mēs ar Klibu devāmeis ieņemt savus posteņus - stafetē un labirintā. 

Tā kā stafetes uzdevumu vienlaicīgi pildīt varēja 2 komandas, tad nu es pievācu Susura un Čeka komandas un devos skaidrot noteikumus.

Kad katra komanda bija izpildījusi savu uzdevumu, komandas mainījās vietām, šeit pats labirints darbībā no mad komandas puses:

Šeit mad komanda pilda viktorīnu:

Un šeit gan mad un Static, gan Čeks un Susuris komandas sacenšas stafetē, mums ir iespēja ielūkoties stafetes pirmajā posmā - ''balona pūšanā, līdz tas pārsprāgs'', diemžēl, bet mad un Cauzey nācās doties palīgā saviem komandas biedriem stafetes nākamajos posmos un kamera tika pamesta:

Komandas visus uzdevumus bija izpildījušas, laiki tika piefiksēti un nāca jau vakars. Šajā brīdī ceļu pie mums bija atradis Twitch, Eva23 un Kitty69, kuri pa ceļam bija iekāpuši nepareizajā autobusā un aizbraukuši uz ''Upeslejām'', nevis ''Upeskrastiem''.

Bet pēc tam visas sastāvdaļas tika gatavotas eXs burgeriem, kuras devās pašapkalpšanā, šajā brīdī visa drūzmēšanās notika pie grila, kur tika nedaudz uzkarsētas, tiesa, šad tad arī izcepinātas līdz oglēm, maizītes un pats svarīgākais - cepta gaļa. Omulīgo vietu pie grila ieņēma Dawgora, bet viņs bija viens, restes bija divas, bet exsieši, kuri tīkoja pēc burgeriem bija daudz.

Spītējot nemitīgam gaismas trūkumam, izsalkušajam exsiešu baram, ātrāk vai vēlāk, eXs burgeri atrada savu ceļu pie katra tīkotāja. Pēc iestiprināšanās mums arī parādījās jauni spēki iepozēt:

Kā beigās izrādījās, gaļa bija pietiekami, tiesa, otrā porcija, pēc Pampox vārdiem, viegli sālīta, taču šķiet, ka pārējiem nemaz tik viegla viņa nemaz nebija. Īstenībā, kopā ar lielo mērces trauku tās bija divas vienīgās sastāvdaāls, kuras bija palikušas pāri un beigās tieši tika izmisīgi meklētas burgeru maizītes un pārējās sastāvdaļas, kuras veiksmīgi tika notiesātas.

Šajā brīdī mums pievienojās divi pēdējie pasākuma dalībniekie - skakri un rocky__lv.

Paēduši, padzēruši, nu laiks bija pirtij, tika iekurināta pirts un pirmā lielā kompānija devās karsēties, bet pēc tam uz blakus esošo dīķi, šis proces tika atkārtots 2 līdz 3 reizes. Bet vēlāk, pirtij dziestot, arī otra kompānija izdomāja noķert pēdējos karstos mirkļus pirtī un devās karsēties - shevijs, winw, pampox un dawgora. Pēc nelielas izkarsēšanās un interesantām sarunām arī devāmeis atvēsināties dīķī, arī mēs šo procesu atkārtojām 3 reizes.

Pēc pirts Aikis sāka meklēt kompāniju pie pokera galda, kamēr mēs ar winw karsējāmies, tikmēr savu iespēju palaidām vējā. Pie pokera galda veiksmīgākie bija rocky__lv, kurš palika trešajā vietā, Aikis ar otro vietu, bet ''labdarības'' spēles uzvarētājs bija Twitch!

Bet pēc pokera pie līdz paņemtās ģitāras stīgām sēdās rocky__lv, kopā ar vārdu un akordu grāmatu, kā arī Gek un Eva23 vokālu vairākas stundas pavadījām dziedājot un spēlējot vienreizējas latviešu dziesmas. 

Nu jau pamazām tuvojās rīta stunda, kurš ātrāk, kurš vēlāk, taču lielākā daļa devās pie miera, vismaz uz pāris stundiņā, līdz Mauriņš ar bandu nenāca terorizēt tos, kuri bija iesnaudušies otrā stāva istabiņās un arī tos, kuri nevienu netraucēdami gulēja teltīs. Tas viss izpaudās ar skaļeim trokšņiem, telšu pārnešanu-saplēšanu, manis atspārdīšanu, kamēr es biju sapinies static teltī, vienkāršu čakarēšanu un lekšanu no otrā stāva loga Skkar. izpildījumā.

Kam jautrāk, kam netik jautri, taču rīts jau bija pienācis. Kamēr vēl dažs labs gulēja, tikmēr winw, pampox un andis izdomāja, ka jau pašā rīta agrumā dosies uz māju pusi ar autobusu. Drīz vien viņiem pievienojās arī Hibs ar savu kompāniju, kuri tiklīdz pēc mad audi pārdzīšanas sēdās savā Golfiņā un brauca uz Rīgu.

Pārējie palikušie sagrilēja pārpalikušās gaļas rezerves, padzēra siltu tēju un paēda ''clouse enough'' eXs burgerus. Tika sakrāmētas somas, sakātoti atkritumi, iztīrītas telpas un jau nedaudz pēc 11 viss bija nodošanas kārtībā. Pirmais mūs pameta mad, bet īsi pēc tam, kad teritorija un ēka tika nodota pārvaldniecei, Susuris un pārējie beidri devās uz tuvāko autobusu pieturu. Pa ceļam mums garām pabrauca Aikis un tas nozīmēja, ka visi veiksmīgi ir pametuši Sauleskalnus. 

Pieturā atvedijušies no rocky__lv, kurš uz Rīgu devās ar velosipēda palīdzību, pārspriežot viktorīnas jautājumsu un atbildes, gaidījām mūsu autobusu, kurš drīz vien arī pienāca...

Tā nu arī mūsu piedzīvojums eXs 2013. gada ballītē ir beidzies, atleik tik pateikt vienu milzīgu paldies gan visiem organizātoriem, gan visiem dalībniekiem, kuri padarīja šo pasākumu tik labu, cik tas bija! smile_mini.gif

Ak jā, vēl jau tikai atliek apbalvot mūsu izcilniekus sporta spēlēs!!! (Speid uz attēla, lai to redzētu pilnizmērā)

Godpilno dalīto trešo vietu ieņem mad komanda ar dalībniekiem: faits1, huj pers un Dawgora!

Godpilno dalīto trešo vietu ieņem arī Static komanda ar dalībniekiem: Andis un Aikis0!

Nedaudz pietrūka, bet ne šoreiz.., sudrabu iegūst Susura komanda ar dalībniekiem: Cauzey, winw un YourDeath!

Un aboslūtie uzvarētēji mums ir Plēves plēsēji jeb Čeka komanda ar dalībniekiem: Pampox un Skkar.!

Sveicam uzvarētājus un gaidam veicnāšanas balvas no mad, kuras viņš solījās drīz vien arī piešķirt, bet tikmēr varam aplūkot konkursa pareizās atbidles! Cya! (Jautājumi ir sastādīti pareizi un netiek pieļauta iespēja apstrīdēt to pareizību!)

 

eXs viktorīna 2013

 

Pirmā daļa: shevija tests par zināšanām eXs vēsturē

 

1) Kurš lietotājs savā galerijā bija ielicis bildi no savas darba dienas kapsētā, kura ātri vien izplatījās par melno rāmi visā internetā un dažādās valodās? vnk mazais
2) Kad visi JV biedri sadalījās lomās, kāda loma bija burvim? Inspektors Grauds
4) Mīļākais Madara smaidiņš? shura shura.gif
5) Exsa pirmā meitene? Jennyfer32
6) Pļavnieku izsitēji? Ghetto un Maljokk
7) Pirmā un otrā miljona pousta autori? Mjau un Pooh
8) Kas un kā aizsāka strīmus un video čatus exsā? Viesty dzimšanas dienas ballītē dalībnieki sāka strīmot uz Viestura androīda.
9) Kurš aizsāka runescape intervijas? Strelis
10) Kurš aizsāka eXs.lv intervijas? Peerkons
11) 2012. gada eXs party butthurts? Niggah un Aril Lavigne
12) Fonta nosaukums, kurā ir šī viktorīna? verdana
13) Sākotnējā mājaslapas adrese? runescape.ex.lv (Der arī Madara variants)
14) Pirmā reģistrātā lietotāja datums? 19.07.2006

 

Otrā daļa: Jāņa asociāciju spēle

 

1) Nothing a.k.a. Ponijs? -Likieris12
2) Zeķe? -Nazits
4) Hektors? -Wracker
5) Rudzi ir gatavi? -Styrnucis
6) Dzyrnucis-->Styrnucis-->? -Latgals16
7) throttle-->BumBum-->? -Burkaano
8) Jesus? -Skarlis2
9) Divi Lv Mineris dibinātāji? -Zveraboj, rpgRA
10) Kurš ir latviešu bomārs numur1? -mjau (lv bomars1)
11) Bija manā blogā? -Rifelz
12) jevgenius? -Wanted
13) Oriģinālais rakūns? -Nilsonz (Nilsons99)

14) Lapsu mīlis? -faits1
15) 513. Kristaps? -Visaynīks (Visumnieks)
16) Suns? -Lāčuķiņš (Rexis95) un Ārčijs
17) Īstais Ēriks? -Vergil212
18) sysadmin? -Kaktuss (Rikšotājs)
19) Pica? -Paps (Zaps)
20)  Bļed, nahuj, zajebal? -Whisper
21) "Es vairs nekad nedzeršu." Nākamajā dienā pieliekas? -Snabits
22) Mr. Vissirslikti? -Dawgora
23) Mr. Maratons? -Purawskis
24) Ivara sekotājs? -Susuris (Kordiljers)
25) Visilgāk izdzīvojusī meitene eksā? -Za4enite
26) Melodrāma? -Za4enite un Ričards
27) Laiza gludekli? -Indriķis (Wolverine)
28) Besījas, ja pasaka "Emma strādā bordelī.". -Indriķis (Wolverine)
29) st0t0x? -ill nino

 

Hiba īpašais bonuspunktiņš: jāatrod kļūda un jāizskaidro, kāpēc tā tika apzināti iekļauta!

Ir izlaists trešais jautājums abās daļās, jo exs.lv nav trešā lietotāja.

Laboja mad, labots 13x