Veidotāji: Davide Crane un Marta Kauffman

Galvenajās Lomās: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry un David Schwimmer

Gads: 1994. - 2004.

Sēriju skaits: 267

Seriāla apraksts:

Friends jeb Draugi ir amerikāņu situāciju komēdijseriāls, kas pirmo reizi TV ekrānos nonāca NBC kanālā 1994. gada 22. septembrī, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem un kritiķiem atzītāko seriālu televīzijas vēsturē.

Seriāla darbība notiek Ņujorkā, Manhetenā. Galvenie varoņi ir seši draugi, kas savā starpā ir piedzīvojuši skumjus un priecīgus brīžus. Daži ir dzīvojuši kopā, daži agrāk bija pāris un daži tādi vēlas būt.

Lai gan kopš pēdējās epizodes izlaišanas ir pagājuši teju 9 gadi, seriāls joprojām ir populārs daudzu jauniešu vidū un kopš tā izlaišanas ir izaugusi jauna paaudze.

Pēc seriāla beigām tika uzņemtas atvasinātās sērijas, ar Džoiju galvenajā lomā: Joey

Manas domas:

Lielisks seriāls. Es teiktu ka viens no must see seriāliem. Izcili personāži un scenārijs, atklāti sakot nav nekā slikta ko teikt par seriālu. Mazliet tomēr esu vīlies IMDb kritiķos, gaidīju seriālam augstāku vērtējumu, personīgi dodu visas 10 zvaigznes.

Seriāla varoņi:

Reičela

Monikas labākā draudzene kopš vidusskolas. Tēva lutināta, bet pēc aizbēgšanas no savām kāzām Reičelai ir pienācis laiks pelnīt pašai. Sākot ar vienkāršu viesmīles darbu, beidzot ar darbu pie atpazīstama apģērbu dizainera.

Ross

Monikas vecākais brālis, kurš kopš bērnības izjutis lielāku vecāku mīlestību. Jau bērnībā Ross aizrāvās ar zinātni un bioloģiju, pieaugot viņš kļuva par paleontologu. Bieži vien izsmiets par savām neveiksmīgajām laulībām un attiecībām ar sievietēm. Jau kopš vidusskolas iemīlējies Reičelā.

Monika

Vienmēr cenšas būt pati labākā visās jomās. Bieži vien tiek pārmests par vēlmi visu komandēt un viņas problēmas ar lieko svaru vidusskolas gados ir lieliska iespēja citiem par viņu pajokot.

Čandlers

Rosa labākais draugs kopš koledžas laikiem. Starp visiem izceļas ar savām sarkastiskajām piezīmēm un jokiem, kas bieži vien lauž neveiklo klusuma brīdi.

Fēbe

Izceļas ar savu atšķirīgo skatu uz pasauli, ekscentriska, veģetāriete, brīžiem naiva, bet brīžiem ļoti izklaidīga gan uzvedības, gan attiecību ziņā. Spēlē ģitāru Central Park kafejnīcā un strādā par masieri.

Džoijs

Dzimis itāļu ģimenē. Jau ilgus gadus cenšas kļūt par veiksmīgu aktieri, bet līdz šim tas nav izdevies.

Dzīvo kopā ar savu labāko draugu - Čandleru. Atšķirībā no Rosa un Čandlera, Džoijam ar attiecību veidošanu veicas mazliet labāk, lai gan tie visi ir vienas nakts sakari.

 

Ieskats seriālā:

Aizliegts rakstu pārpublicēt citās vietnēs bez autora atļaujas!

Laboja mad, labots 7x