Tātad esmu nolēmis pamest Runescape, bet man vajag atstāt savu sekotāju. Tam jābūt nopietnam spēlētājam, tā kā cipariņu rakstīšanas vietā jums būs jāpaspēlē kāda spēle. Tā ir diezgan pamesta mafia rola play spēle, tīri interesanta, manā skatījumā ar nolife elementiem - http://www.blacksuitmafias.com/register/faits . Reģistrējaties caur manu link, lai man vieglāk visu būtu organizēt. Citas reģistrācijas netiks skaitītas. Jūsu uzdevums ir uzkalpoties līdz Godfather/Godmother rank. To jūs nevarēsiet paveikt pāris dienās, it īpaši ja būs daudz aktīvu spēlētāju un ja jūs varēsiet viens otram traucēt. PAr manu godprātību var galvot JV biedri kā arī daudzi citi exs lietotāji, un respektējami oldscool RuneScape spēlētaji.

Sīkāk par kontu.

Banka ir tukša, ir qp cape un daudz citi loriņi. Sīkāk jautājiet komentāros. Dodu līdzi visus req question, paroles taisīšanas laiku, vietu un pārējo. Kontu Jūs drīkstēsiet arī pārdot, neiebildīšu, tikai jums jāpaziņo kam.

 

Šobrīd reģistrējušies Rank 23.12.11.

Minchuks

Pickpocket

athe

Follower

Slepk

Lid

Rocky

Pickpocket

tukumnieks

Lid

Louth

Lid

woomz

Lid

rembo

Lid

Zoth

Lid

postotajs

Lid

Mattyuha

Lid

Mental

Lid

Kamisb

Lid

Heros

Lid

Classified

Follower

Ridiculus

Hijacker

LassyHc

Lid

Ke4uPs

Lid
RichardK Lid
RolX69 Smuggler

arnuha

Lid
Rich Lid
hower Delivery Girl

Sakarā ar ne tik lielo aktivitāti un grūtības līmeni sasniegt noteikto rank, nolaižu autowin līdz ''Strong Arm'' rankam.

Laboja faits1, labots 7x