"Pavasaris ir pārmaiņu laiks" Un pārmaiņas skars arī For Lv Klan-čatu

Ir dzirdētas sūdzības par to ka cilvēki tur ir pārāk nedraudzīgi, nepamatoti reporto viens otru, un kādam pat dēļ šī Klan-čata ir gadījies dabūt Muti


Bet ziniet: Tagad viss būs Citādāk

Turpmāk, visi par kuriem ienāks pamatotas sūdzības, tik ierakstīti For Lv ignore sarakstā uz 3 dienām, kas nozīmē, ka šo laiku pieeja šim čatam viņiem būs liegta. Par atkārtotu pārkāpumu, konkrētā persona tiks ierakstīta For Lv ignore sarakstā uz visiem laikiem.

-Kad es varu sūdzēties?


Tu vari sūdzēties ja kāds:


  • Nepamatoti apvaino tevi, aizskar tavu godu, vai gāna tavus vecākus
  • Nepamatoti Reporto tevi, un pēc tam pret tevi tiek vērstas soda sankcijas no Jagex, kas izpaužas kā mute/ black marks/ ban.
  • No moderatoriem tevi nepamatoti izraida no čata.


Tiem kas nesaprata par reportēšanu:

Nekāda veida sodi netiks piespriesti cilvēkiem, kuri pamatoti, kādu reporto, iet runa par tiem, kas to dara, aiz darīt nav ko, vai lai kādam ieriebtu, un bez iemesla


Atgādināšu,
visas sūdzības tiks izskatītas TIKAI tādā gadījumā ja tām būs uzskatāmi pierādījumi: tevis vai kāda cita fotouzņēmums kurā var skaidri redzēt pārkāpumu (screen)


Līdz ar visām izmaiņām es izveidoju īpašus For Lv atbalstītāju parakstus (signatures), pagaidām, tos var izmantot tikai ziedotāji, rakstu autori, moderatori un administratori, bet varbūt ar laiku to atkal varēs arī parastie lietotāji.

Lai tos apksatītu spied- TE


Ar cieņu, For Lv komanda.


P.S. Ja ir kādi jautājumi tieši man, sūtiet PM, jo pašlaik sakarā ar nelielu tehnisko ķibelīti, nevaru
postot.