Brīdinu, ka iespējams izteikšos sasodīti skarbi, kautg an iespējams tas nenotiks, jo, izrādās, ka neesmu sācis rakstīt(patiesībā, nu jau esmu, bet ne jau par to būs šis, ja tā varētu teikt, raksts).

Ar ko lai sāk? Patiesībā nezinu, ir pārāk daudz ko teikt, tapēc visticamāk nepateikšu ne pusi no tā ko gribēju teikt un iespējams nepateikšu neko. Gribētos sākt ar kautko par Lv Event, ebt to pietaupīšu beigām. Autobani? Nē, reizi jau rakstiju. Latviešu valodas nozīme? Arī jau pārmalts un tāpat gandrīz visiem bija pie vienas vietas (kā jau viss, ko es savaš pārdomās rakstu). Tagadiņ skatos ko šajā tekstā tik tālu esmu uzrakstījis un secinu - NEKO, jeb kā viens mans lugas tēls saka - Absolūts tukšums. Protams to viņš saka, lai izliktos gudrāks par tādu kāds viņš ir (respektīvi - par kalpu). Pag kur es paliku? Ak jā es te gribēju kautko rakstīt. Nu tad ķeršos pie lietas, savādāk šis ievads būs garāks par galveno (kaut gan, kas zin, kas galu galā te būs galvenais).

Nu jā, ir sakrājies diezgan daudz ko teikt. Ir lietas, kas bijušas aktuālas, bet vienkaŗši esmu nokavējis brīdi izlikt to uz papīra (jeb arī uz savas virtuālās dienasgrāmatas lapām).

Tad nu tā. Par to ko es tūlīt rakstīšu es varētu teikt, lai jūs nesakat "samierinies ar to" vai kaut kā tamlīdzīgi, bet tad te visticamāk nebūtu gandrīz neviena komentāra. Bez tam līdz šai vietai izlasīs tie daži cilvēki kuri nedomā, ka ja viņiem būs vairāk postu, tad viņu virtuālais kraniņš augs. Esmu pamanījis ka te kautkā necieš jaunos lietotājus. Kad apskatījos kādi bija mani 1. topici man palika kauns. Nu johaidī paši reiz bijām tādi kuri nejēdza neko no gūgles. Piemēram es gāju visus f2p raneskeipa kvestus bez guidēm, jo vienkārši biju pārāk stulbs lai aizdomātos līdz gūglei. Man protams nav nekas pretī pret tādu lietotāju vieglu pazemošanu, kuri te jau ir krietnu laiku un joprojām tēlo idiotus(vai arī tiešām tādi ir). Bet jaunos jau varam drusku pasaudzēt. Nu apskatieties kaut vai savus topicus pirmos. ES piemēram mēgīnāju pārdot kautkādus itemus pa nereāli lielām cenām. uzrakstīju idiotisku guidi (pie jautājumiem un atbildēm) Kurā dominēja vārds N00b (un tieši tādā veidā ntās reizes).

Ak jā - vēl ir tādi kadri, kuri dažus modus/adminus nodirš līdz brīdim kamēr viņiem nav attiecīgā statusa. Pēc tam obligāti viņi ielien vinīem pakaļā. Te es varētu vēl rakstīt, bet kautkā nava laika.
OK, tagad man ir laiks un varu turpināt augstāk ieākto domu. Cilvēki mīļie lietojiet galvu (ja nu vienīgi tā jums tiešām ir dota lai ūdens vēderā nelītu - tad varat arī nelietot). Starp citu ar "lietojiet galvu" es nedomāju, ka jums ar to ir jāietriecas sienā kuru gribat iznīcināt. ES domāju ka jums visiem ir savas domas, nevis pakaļpalikumi no citu cilvēku domām. Lēkt pakaļ citiem nav stilīgi (nu vismaz es tā domāju). Iespējams tas ir bara instinkts - ja jau viņš tā dara, es arī darīšu. Tā teikt vairākuma pārsvars. Diemžēl nekur nav teikts, ka vairākums ir tā gudrākā sabiedrības daļa. Uz šis jaukās nots tad es apturēšu savu pirkstu klaboņu sājā atkāpē.

Vēl viena lieta speciāli tiem kuri raksta, ka, ja nevaru izdarīt labāk tad lai nekritizēju. Kritizējot es nekad neesmu teicis, ka es varu izdarīt labāk (kautgan reizēm nudien varu). Es vienkārši salīdzinu ar to ko es esmu redzējis (un es nudien vēl neesmu redzējis pārāk daudz). Vai tad vienmēr kritika ir jauztver kā uzbrauciens? Es uzskatu, ka bez kritikas nebūtu progresa. Kritika tomēr ir kā dzinējspēks visam. Nu, piemēram es tagad darbojos teātra studijā. Ja režisore neko neaizrādītu, tad es nudien neprogresētu un līdz ar to es varētu aizmirst domu par Kultūras akadēmiju. Es domāju, ka šai sadaļai pietiks, tapēc ka daža laba (vai arī daudzu) smadzenēm (patiesībā to paliekām) pat šis jau ir par daudz.

Starp citu kas ir smieklīgs vairākos tā sauktos fail video, kur cilvēks pat ne savas muļķības, bet tīrākās apstākļu sakritības dēļ krīt un tā teikt sasitas? Ziniet tas ir bīstami. Pimēram nemaz nav smieklīgi ja tev uz galvas uzgāžas basketbola grozs. Kautgan ja pats esi apdauzījies līdzīgā veidā, kā tā dēvētajos fail video apdauzas citi, tas nav nekas pārsteidzošs.

Kā teiktu Džekija Čana onkulis -  Un vēl kas - Lv Event nav miris, mums vienkārši nav laika, bet maijā vēl būs sezonas noslēguma pasākums, es apsolu. Pie tam tas būs f2p. Ideja jau ir, tikai jaizliek uz papīra.

Ko es, sasodīts, ar visu šito gribēju pateikt? Ja es to pateikšu te, sasodīts, dažs labs izlasīs tikai šo sasodīto atkāpi un no tā vinām lielas jēgas nebūs. Ja nu kāds līdz šai vietai ir izlasījis un neko nav sapratis, tad ir tikai 2 varianti:vai nu jālasa vēlreiz, vai arī jaizdara tāda elementāra lieta kā jāiemācās arī citi vārdi izņemot...(daudzpunktes vietā es ilgi domāju kādus vārdus likt, un izsecināju ka tādu ir pārāk daudz, bet labi piemēri būtu lol, wtf vai omg). Ja tā padomā ir arī 3. variants - vienkārši nav lemts.

Jūsu Sasodītais un Reizēm (vai arī biežāk) uz nerviem krītošais Latgals16.

P.S. Es gribēju te rakstīt kautko citu, bet aizmirsu ko. diemžēl biju pārāk slinks lai vienkārši nodzēstu P.S.

P.P.S. Starp citu 15. maijā man būs 18. Tas nozīmē ka tuvākajā laikā nolikšu (ar nolikšu es nedomāju nolikšanu uz plauktiņa) tiesības - galu galā autokursus jau esmu beidzis. Tiesa šī nebūt nav tā interesantākā raksta daļa - man vienkārši gribējās palielīties (kuram gan negribas).

P.P.P.S. Ja kāds saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi

P.P.P.P.S Es neesmu pārliecināts par to vai vairāk bija P vai arī S burti jāliek, bet jebkurā gadījumā - Es pēc horoskopa neesmu dvīnis un nesaprotu kāda velna peč man tādam būtu jābūt. Sasodīts!