Sveiki , exieši. smile_mini.gif  Vēlos Jūs iepazīstināt ar ļoti interesantu projektu - Latvijas Simulēto Hokeja Līgu (LSHL).

Līga tika izveidota pagājušā gada vasarā drīz jau būs pagājis vesels gads kopš līga pastāv. Tāpēc variet būt droši , ka viss būs labi un nenotiks tā kā ar citiem līdzīgiem projektiem. Līgu izveidoja The Number 1 , kurš vēljoprojām darbojās šajā līgā ,bet augot aktīvo lietotāju skaitam ir atradis sev aizvietotājus , kuri var palīdzēt viņam ar darbiem. Tagad atgtriežamies pie pašas līgas būtības. Līgu pašlaik simulē uz NHL'a , bet iespējams , ka tuvākajā laikā pāries uz citu simulatoru [STHS]. 

Diennakts laikā forumu apmeklē vidēji 50 lietotāji. Priekš šādas līgas tas ir zolīds skaitlis ,bet mēs vēlamies vēl vairāk spēlētāju , tāpēc nolēmu šeit cilvēkus iepazīstināt par šādu lietu. Iespējams tas ir tas , ko tu gribēji , bet iepriekš nezināji par šādu lietu. Līgai ir savs skype čats , kurā labi var pavadīt savu laiku. biggrin_mini2.gif  Pašlaik forumā ir 256 reģistrēti lietotāji. Līgai ir sava grafiku paka , kurā ir visu komandu formas , vārtsargu ekipējumi , ledi , logo utt.

Pieteikšanās

Pēc reģistrēšanās nākamais solis ir pieteikšanās. Piesakoties vari izveidot sev tīkamāko pozīcīju (Vārtsargu , Aizsargu , Uzbrucēju C, LW , RW). Sākumā spēlētājam ir 216 punkti , kurus viņš var pievienot klāt prasmēm. Pēc tam , ja viss ir pareizi salikts , tad tavu spēlētāju akceptē un viņš nonāk brīvo aģentu tirgū. Spēlētājam ir 24 stundas , lai izvēlētos sev labāko piedāvājumu un pievienotos kādai komandai.. Tas arī laikam par pieteikšanos viss.

LSHL Komandas

  • Bauskas Lūši
  • Cēsu Vikingi
  • Rīgas Trieciens
  • Valmieras Ērgļi
  • Aizputes Indiāņi
  • Oslo Wild Cats
  • Talsu Lokomativ
  • Tamperes Wolves

Papildus nodarbes

LSHL var veidot dažādus grafiskos darbus ar kuriem var nopelnīt naudu. Droši var rakstīt dažādus rakstus par līgu , spēlētāju/iem , komandām.  Ir vēl dažādi TPU (Uzdevumi ar kuriem var iegūt punktus par ko uzlabot savu spēlētāju). Ir iespējas piedalīties dažādos grafiku konkursos. Pašlaik norit WP konkurss. Var iegūt dažādus darbus , kad parādās kāda vakance piem. - Simulētājs , Bankas menedžeris utt. LSHL ir tāda sadaļa kā "Twitter' tajā lietotājs uztaisa sava spēlētāja kontu un raksta dažādas ziņas par savu spēlētāju un par to arī var iegut punktus par ko uzlabot savu spēlētāju.

Spēles

Šeit gari neizplūdīšu ,bet vēlos pateikt , ka spēles ir live (var skatīties tiešraidē kā tavs spēlētājs , komanda spēlē). Katras komandas menedžeris var salikt maiņas un taktikas uz katru spēli. Pēc katras spēles ir detalizēta statistika ,kurā var redzēt komandas statistiku gan spēlētāju statistiku , gan spēles statistiku (vārtus,noraidījumus).

Situācija pašlaik

Pašlaik LSHL norisinās jau ceturtā sezona [S4] , kurā piedalās astoņas komandas. Pavisam drīz jau beigsies otrais aplis.(no četriem). Tāpēc nenokavē un piesakies jau tagad , lai kļūtu par labāko LSHL spēlētāju.

Paldies par uzmanību !!

Ja tevi šis ieienteresēja , tad ieskaties Šeit [Click].  Ja kaut ko nesaprati vai arī gribi papildus uzzināt , tad raksti man šeit PM vai arī kādam no LSHL administratoriem. Pieteikšanās pamācība (Video) [Click].

 

P.S. Ja sanāca pārāk gari , tad neņem ļaunā - vienkārši gribēju kārtīgi iepazīstināt.

 

Saskaņots ar administrāciju!

Laboja mad, labots 3x