Tātad blogs domāts, lai tur veidotu ierakstus par dzīvi, veidotu dienasgrāmatu vai vienkārši ieliktu kādu video utt. Nolēmu, ka varētu katru mēnesi (vai biežāk) uzrakstīt pa kādam rakstam (ja nebūs slinkums, protams). Neviens jums šo rakstu neliek lasīt, tāpēc jau iepriekš saku, ka droši varat uzspiest uz kāda cita linka (priekš tam jau ievads ir domāts). Iesaku patīt uz leju šo rakstu un ieslēgt dziesmu. Tas tā noskaņai. (Varbūt īsti neatbilst rakstam, bet domāju dažiem patiks.)

Uzskatu, ka visa šī padarīšana internetā ar garumzīmēm un komatiem, visa šī garā komentēšana un domu izteikšana man tikai palīdz. Skolā par pēdējiem domrakstiem man ir satriecoši labas atzīmes. Visu pamatskolu un arī 10. klasi bija parasti 7/7 robežās, dažreiz sliktāk. Arī šī gada pirmo domrakstu par "Hamletu" uzrakstīju tikai uz 6/7. Tomēr visa šī ķēde pēkšņi salauzās un domrakstā par "Faustu" saņēmu 9/9, bet par "Mērnieku laikiem" - 10/8. Latviešu valodas atzīmes (otrās) dažreiz arī ir tik augstas, jo pieļautas tiek tikai dažas stila kļūdas. Bet par to, ka es saņēmu 9 un 10 Literatūrā, tiešām esmu šokēts. Protams ir gandarījums un prieks, bet tajā pašā laikā ir arī liels izbrīns.

Daudzi jau sūdzas, ka esmu pārāk aizrāvies ar to visu gramatiku, bet ja jau man tā palīdz, tad negrasos neko mainīt. Līdzīgi kā Latgals rakstīšu dažus ierakstus, kas iespējams palīdzēs man sagatavoties 12. klases eksāmenam. Jau sen gribēju paust domas par šo visu, bet slinkums ņem virsroku. Arī tagad īpaši nevēlos par to runāt, bet tomēr iesaku lietot pašsaprotamas pieturzīmes un garumzīmes.

Nepatīk tas, ka katru gadu TKD (TaeKwonDo) federācija izdomā jaunus sasodītus noteikumus. Runa ir par to, ka parasti bija šādas vecuma kategorijas:

  • Paši jaunākie 7 - 9 gadi;
  • Bērni 10 - 12 gadi;
  • Kadeti 13 - 14 gadi;
  • Juniori 15 - 17 gadi;
  • Seniori 18+ gadi.

Šogad pēkšņi ir izdomāts, ka Seniors skaitās jau no 17 gadiem, kas ir nenormāli stulbi. Es šogad tiešām zinu, ka man ir veiksmīga sezona, vēlējos labi nostartēt pēdējo gadu kā Juniors, bet tagad jau otrajās sacensībās pēc kārtas es nevaru startēt, jo teorētiski esmu jau Seniors. Nolādēts! Kāpēc nevar uztaisīt, piem., 15 - 17 gadu grupu, nevis 96. - 94. dzimšanas gadi. 93. gadam šogad paliek 18, jā, bet tas nenozīmē, ka visiem tas notiek 1. janvārī! Ciest nevaru.. No 4 sacensībām es tiku tikai divās, bet 1 no tām vispār bijusi iekškluba, kas nav nekas nopietns. Lai arī abās esmu nostartējis tiešām labi, man ar to nepietiek.. connie_mini_huh.gif

Pēdējā laikā esmu aizrāvies ar florbolu. Bez maz vai, katru stundu spēlējam. Varbūt man īpaši tas nepadodas, bet galvenais, ka patīk. Ir doma nopikrt nūju, +/- zinu jau kādu gribu, bet te rodas otra problēma - naudiņa. Pēdējā laikā tā vien šķiet, ka nauda krīt ārā kā no cauras kabatas. It kā vecāki iedod 5 Ls uz nedēļu, ar ko man arī pietiktu, jo skolā katru dienu pērku pusdienas ~ par 1 Ls. Bet tomēr gadās dienas, kad atskārsti, ka naudas nav. Jā, saprotu, ka krīze, bet tomēr. OK, 5dienās vēl ir tusi, uz kuriem arī aiziet latiņš, un dažreiz tas jau iekrājas, bet naudas vienalga nav.

Vienīgais redzamais iemesls ir tas, ka vēl nespēju atgūties pēc Z-svētkiem, kur aizgāja nauda uz dāvanām, kā arī Jauno Gadu svinēju ar klasi, par ko arī vajadzēja iemest savus desmit latus. Ceru, ka drīz tas beigsies. Arī ar savu servisu mazliet uzpelnos, jo ir arī mazs pieprasījums. smile_mini.gif Tagad cenšos arī ietaupīt uz mazsvarīgām lietām, kā piemēram, klases ekskursiju uz Rīgu, bet kur obligāti jāiet uz vienu teātra izrādi. Kopā tas varētu izmaksāt 10 Ls. Pieņemam vēl, ka kādu nedēļu ēdīšu tikai mājās, un tā es jau sakrāju florbola nūjai. smile_mini.gif

Šī vakara mācība "Taupiet, tautieši!".

Īsti par to mazo nekārtību exs.lv nevēlos runāt, jo uzskatu, ka tādi emociju uzplūdumi gadās katru gadu, kas drīz arī norims. Silti iesaku, ja jums ir kādas pretenzijas pret noteiktu moderatoru vai pat administratoru, aizsūtīt viņam privāto ziņu, kurā arī visi pārmetumi tiktu pausti. Par to neviens jūs nevarēs banot (ja protams netiks izmantota rupja leksika).

Tas šoreiz būtu viss. Paldies tiem, kas izlasīja līdz galam, lai arī neuzskatu, ka esmu uzrakstījis tik lielu memuāru, ka jāsēž nenormāli ilgi pie šī raksta.

Lūk, arī dziesma noskaņai.

Laboja Ridiculus, labots 7x