Vispirms sveicu visus ar baltu Ziemsvētku sagaidīšanu! Ceru, ka nosvinējāt tuvu cilvēku lokā, jo tie, manuprāt, ir izteikti ģimenes svētki (Chrome, nesānc nu!)! Ja vēl neesat svinējuši, tad novēlu jums jaukus un mīļus svētkus, saņemot tieši tās dāvanas, kuras vēlējaties! Pieēdieties krabju salātus, paštaisītās karbonādes un mīcītos (vai vārītos) kartupeļus! Jā, es nenovēlu banālos mandarīnus, piparkūkas un ko_nu_tur_vēl.

Jaunajā Gadā novēlu jums kļūt vēl veselīgākiem, atmest dzeršanu, pīpēšanu, narkotisko vielu lietošanu.. Bērni un jaunieši, tas nav "kruta", tas ir nožēlojami. Pats nožēloju, ka lietoju alkoholu 11. klasē. Bet nu tagad tas viss ir pagātnē. Jā, svētkos var, vienīgi jums tie svētki ir katru piektdienu! Novēlu jums vēl labākas sekmes 2. semestrī, nokārtot eksāmenus mācību gada beigās, saņemt darbā paaugstinājumu un algas pielikumu, uzrakstīt kursa darbus uz izcili! Lai jums veiksmīgs nākamais gads!

Bet kā jau minēju virsrakstā, šis blogs ir par pavisam nenopietnu lietu. Vairs nebūs nekādu diži jauku sarunu, bet gan aicinājums pievienoties vPopulus un eSim. Abās spēlēs ir pieteikts karš Lietuvai. vPopulus viss vēl ir tikai sākuma stadijā, tāpēc arī Lietuva nav nemaz tik stipra, bet noderētu katra palīdzība.

e-Sim gan ir noticis kaut kas neparedzams. Ziemassvētku brīnumu naktī esam atguvuši vienu no dārgākajiem reģioniem visā spēlē - Latgali. Ar to arī pieteicām karu Lietuvai, kas nebeigsies, kamēr neatgūsim visus savus reģionus. Pats personīgi nezinu, cik pareizs lēmums tas bija, jo es labprāt paliktu sabiedrotais tik spēcīgai valstij kā Lietuva, bet, ja jau šis ir noticis, tad lūdzam katru pievienoties šajās spēlēs un palīdzēt mums!

Laboja Ridiculus, labots 4x