Ehh.. Laikam jāsāk ar to, ka beidzot gripa ir piemeklējusi arī mani. Sasodīts! Teicu mātei jau pirms divām nedēļām, ka labāk man palikt mājās. Protams.. Ka mani sūtīs uz skolu. Temperatūras nav, tātad jāiet mācīties. Nožēlojami.. Es pazīstu savu organismu un zinu, kad man ir jāatpūšas un kad esmu vesels.

Tā nu, lūk, visu pagājušo nedēļu atstaigāju uz skolu, uz treniņiem, uz kora koncertiem. Protams, ka es noķēru kādu nolādētu vīrusu un saslimu vēl vairāk. Atkal 6dienu un 7dienu nenormāli slims.. Bet uz skolu man, protams, jāiet. Tā nu es arī šo nedēļu atstaigāju. Brālis jau ar 37.5 sēdēja mājās (visu šo nedēļu), bet man jāiet mācīties (gudrs būšu)! Tā nu šodien, pēc skolas atnākot, jūtu, ka ir nenormālā temperatūra. Nospļaujos un aizeju vēl uz treniņu. Pēc treniņa nolēmu atvērt priekšskaru, kur stāvēja 37.8 aitiņas. Jā, es esmu slims un rīt neiešu uz skolu (notika brīnums, ne?). Viens labums no šī visa - beidzot spēšu izgulēties un izlasīt "Bada spēles" trešo daļu.

Šī vakara mācība: Pasūtiet pie velna savus vecākus, ja jūtat, ka esat nenormāli slims!

Protams, kā jau ikvienā manā blograkstā, būs atkāpe arī par skolu (haters gonna hate). Šajā semestrī matemātika iesākās nenormāli slikti - ni klases darbos, ni un nv mājasdarbos, kaut kāds 8 pa vidu un vēl viltus draudi, ka man ieliks 1. Tomēr es spēju atgūties un pēdējā KD dabūju 10. Lai arī pats cerēju, ka man būs laba atzīme, desmitnieks mani, kā parasti, izbrīnīja. Šodien arī rakstīju kārtējo domrakstu literatūrā (nepagāja ne 2 nedēļas). Ehh.. kā es neciešu, ka Literatūra ir 4x nedēļā. Anyway šis pārspriedums nebūs tik labs kā šī semestra pirmais darbs. Arī Angļu valodā atgūstos un vidējā jau 6.5. Tas mani priecē. smile_mini.gif

Jā.. galvenokārt, vēlējos paziņot, ka gripa ir sagūstījusi arī mani (piebiedrojos slimnieku pulciņam - high five!). Atgādinu, ka vēl ir 3 dienas, lai pieteiktu kādu no saviem rakstiem #2 RA konkursā. Rakstu šoreiz ir 2x vairāk nekā pirmajā kārtā. Bet kā gan citādi, balva liek siekaloties pat administrācijai.

Šoreiz tāds īss rakstiņš, bet tie, kam interesē, izlasīs. wink_mini.gif

Laboja Ridiculus, labots 2x