Sveiki, eXs.lv komūna! Ar jums atkal kopā ir "NHL Ziņu Izlaidums". Šī ir jau 5. sērija. Te tiek apskatīta NHL turnīra norise. Mēs komentējam aizvadītās spēles un favorītu līdzšinējo veikumu turnīrā, ziņojam jums par jaunākajiem un skandalozākajiem notikumiem.

Šīsdienas galvenais temats - grupu turnīra izskaņa. Visi ir gatavi Play-Off'iem, kas arī pavisam drīz sāksies. (Dalībniekiem, paziņoju, ka jūs varat sākt spēlēt uzreiz pēc šī raksta izveides. Play-Off tabulas linku jūs redzēsiet šī raksta beigās.) Nav ko te vēl ilgāk vilcināties - apskatīsimies aizvadītās grupu turnīra spēles.


Austrumu Konference:

Atkal Austrumu Konference bija aktīvāka nekā Rietumu Konference, kur mačus spēlēja 7 komandas no 8 pieteiktajām. Neaktīvais bija vienīgi Jecispecis, kuram bija aizņemta Ņjū Džērsijas komanda DEVILS.

Spacek ar Montreālas CANADIANS komandu izspēlēja tikai vienu spēli, pie tam ne līdz galam un pameta Skype saraksti, līdz ar to viņš palika 7. vietā.

Static Fake, kurš oficiāli tiek uzskatīts par 3. NHL Turnīra čempionu (lai gan tur bija ūber liela neaktivitāte), šoreiz palika tikai sestais, kas liedza viņam tālāku iekļūšanu Play-Off'os. Šoreiz viņam bija Pitsburgas PENGUINS komanda. Lai arī viņš vienu spēli uzvarēja, ar to bija par maz, lai tiktu nākamajā kārtā.

Piektajā vietā un tikai soli no Play-Off'iem palika Krankz ar Vašingtonas CAPITALS komandu, kurš vienīgais cieta sakāvi pret Static Fake. Otrajā mačā viņš revanšējās, bet tas viņam nepalīdzēja tikt tālāk.

Lai tiktu uz Play-Off'iem vajadzēja būt vismaz TOP4 savā konferencē. Austrumu Konferencē pietika vien ar 4 uzvarām, lai tiktu tālāk. Tas izdevās Krisim06, kurš pārstāvēja Ottavas SENATORS komandu. Viņš palika ceturtais. Pats protams uzskata, ka ir neveiksmīgi sācis sezonu, jo gadījās zaudēt vairākas spēles pēc kārtas. Lai arī dažās spēlēs viņš sagrāva savus pretiniekus, vārtu attiecība bija negatīva.

Godpilno 3. vietu Konferencē ieguva Elvijs70 ar Tampa Bay LIGHTNING komandu. Tika uzvarēta puse no izspēlētiem mačiem, kas sniedza viņam kopumā 16 punktus. Vairāk jau grāva Elvija70 komandu, piem., spēlē pret Minesotas WILD un Filadelfijas FLYERS vārtu attiecība sastādīja vismaz -5 abās spēlēs. Protams viņš nepadevās, un veiksmīgākā spēle viņam bija pret Kalgari FLAMES komandu:

Nikomans, kurš sevi dēvē par tikpat neuzvaramu spēlētāju kā Brūsu Villisu no filmas "Neuzvaramais", konferencē ieguva 2. vietu, pārstāvot Bostonas BRUINS komandu. Niko nav pirmais konferencē ne jau tāpēc ka viņš kādam zaudēja, bet gan tāpēc ka izspēlēja maz spēļu. Viņam ir 6 uzvaras no 6 spēlēm. Viens no labākajiem sniegumiem grupu turnīrā. Bet kā gan citādi? Viņš taču ir divkārtējs NHL Turnīra čempions. Novēlēsim viņam tik pat veiksmīgu turpinājumu, cik veiksmīgs ir padevies starts.

Pirmajā vietā Austrumu Konferencē iekļuva Ke-, kurš spēlēja ar Filadelfijas FLYERS komandu. No 12 spēlēm vienīgais zaudējums piedzīvots pret Vašingtonas CAPITALS komandu. Vārtu attiecība ir iespaidīga 63:21, labākā Austrumu Konferencē. Kopumā Ke- ieguva 33 punktus, kas ir lielākais punktu daudzums, ņemot vērā abu konferenču rezultātus. Lielisks sniegums no šī spēlētāja puses. Tagad tikai atliek gaidīt viņa sniegums Play-Off'os. Veiksmīgākā spēle visu grupu turnīru laikā:


Rietumu Konference:

Sākumā pieteicās pat vairāk dalībnieku nekā Austrumu Konferencē - 9 spēlētāji, bet, jau turnīram iesākoties, palika tikai 5 aktīvas komandas.

No Girtissimo vēl joprojām nav nekādu ziņu. Viņu mēs neredzējām ne reizi visa turnīra gaitā. Viņa komanda būtu bijusi Anaheimas DUCKS. Hipijs8, kurš izvēlējās pārstāvēt LA KINGS komandu, izstājās no turnīra.

Arī divkārtējais vicečempions NHL turnīros Mystic F1re izstājās, neizspēlējot nevienu maču. Apgalvoja, ka ir jāpārinstalē PC, kas nebūtu nemaz tik drīz. Viņš pārstāvētu San Hosē SHARKS komandu. Mad Mac, kurš 2. NHL turnīrā tika līdz Play-Off pusfinālam, nokavēja pieteikšanos, bet tam tika atļauts piedalīties ar nokavēšanos. Lai arī viņš izvēlējās pārstāvēt Vankūveras CANUCKS komandu un bija gatavs spēlēt, tā bija pēdējā reize, kad redzējām Mad Mac'u. Viņš pazuda, neizspēlējot nevienu spēli.

Tagad turpināsim ar aktīvajām komandām. Te aiz strīpas varēja palikt tikai viena komanda, jo pārējās četras tika pusfinālos. Šoreiz nepaveicās, pie tam pamatīgi, Ugunsputna vadītajai Kalgari FLAMES komandai. Komanda rādīja neveiksmīgāko sniegumu visa turnīra gaitā. Ugunsputns uzstādījis vairākus Anti-rekordus šī turnīra laikā:

  • Lielākā negatīvā vārtu attiecība visu turnīru vēsturē: -53 (12:65);
  • Smagākie zaudējumi visu turnīru vēsturē:
    Kalgari FLAMES 1:19 Detroitas WINGS;
    Kalgari FLAMES 1:15 Čikāgas BLACKHAWKS.

Ja viņš nospēlētu vēl vairāk spēļu, iespējams lauztu arī Kambyz Anti-rekordu - visvairāk zaudēto spēļu pēc kārtas. Kambyz'am bija 12, bet Ugunsputnam 10.

Ceturto vietu ieguva Kajapansa, pārstāvot Kolorādo AVALANCHE komandu. Viņs uzvarēja 3 mačus no 10 spēlēm, kopā dabūjot 9 punktus. Viņa neveiksmju sērija beidzās, uzvarot 2 spēles pret jau pieminēto Kalgari FLAMES komandu.

3. vietu izcīnīja Stroķa94 pārstāvētā Čikāgas BLACKHAWKS komanda. Spēlētājs, kurš vienmēr turnīros rādīja teicamus sniegumus, izcēlās arī šoreiz. Ieguva +34 vārtu starpību un 23 punktus, divreiz pamatīgi sagrāva Kalgari FLAMES komandu, kā arī skaisti uzvarēja pārējās komandas, piedzīvojot tikai 3 zaudējumus 11 spēlēs.

2. vietu izcīnīja Rexis95, kurš tikai par punktu apsteidza Stroķi94. Rexis pārstāvēja Minnesotas WILD komandu. Spēlētājs, kas vienmēr ir ticis Play-Off'os, šoreiz turpināja ierasto ritmu. Kopumā gāja ļoti smagi, bet izspēlējot mačus ar pilnīgi visiem pretiniekiem, Rexis savāca nepieciešamo punktu skaitu un iekļuva Play-Off kārtā. smile_mini.gif

Marthin Oz izcīnīja pirmo vietu Rietumu Konferencē, sasniedzot 32 punktus un labāko vārtu attiecību +48 (78:30) visā turnīrā. Viņš pārstāvēja Detroitas RED WINGS komandu. 13 mačos tikai 2 zaudējumi. Pārliecinošs līderis vairums spēlēs. Novēlēsim arī viņam tik pat labus panākumus arī Play-Off kārtā.


Lūk, arī Konferenču Play-Off pāri:

Austrumu Konference:
Filadelfijas FLYERS : Ottavas SENATORS
Bostonas BRUINS : Tampa Bay LIGHTNING

Rietumu Konference:
Detroitas RED WINGS : Kolorādo AVALANCHE
Minnesotas WILD : Čikāgas BLACKHAWKS


Tas nu šoreiz būtu viss. Sekojiet tālākajiem notikumiem turnīrā ar "NHL ziņu izlaidumu", un jūs tiksiet informēts par jaunākajiem rezultātiem un spraigākajām spēlēm. Sekojiet līdzi Play-Off Turnīram.

Noderīgas saites:
Play-Off turnīra tabula - šeit!
Rietumu Konferences tabula - šeit!
Austrumu Konferences tabula - šeit!
Turnīra noteikumi: spiest šeit!

Paldies par uzmanību, un lai jums veicas!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Stroķim94 par ideju!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 2x