Esiet sveicināti jaunajā NHL Ziņu izlaidumā! Šeit aprakstīsim jaunākā NHL09 turnīra regulārā čempionāta norisi! Iespiedieties ērtāk krēslā, atrodiet uzkodas un sākam!


Sāksim ar Eastern konferenci, jo tā balsoja klubu direktoru sanāksme. Pavisam Eastern konferencē piedalījās septiņas komandas.

7. vietā ierindojās maddog vadītie Ņūdžersijas Velni (New Jersey Devils), kas četrās spēlēs pie punktiem netika, vārtu attiecība 8:22. Vistuvāk uzvarai velni bija spēlē ar Jeff Barby vadīto Atlantas Thrashers vienību - 5:6.
5-6

Savukārt 6.vietu ieņēma turnīra patrona Ugunsputna vadītie Filadelfijas Lidoņi (Philadelphia Flyers), kuri par vienas uzvaras tiesu (6 punkti pret 8) atpalika no 5. vietas ieguvējiem. Kopumā septiņās spēlēs Ugunsputns izcīnīja divas uzvaras. Viens no zaudējumiem pret Mystic F1re vadītajiem Sharks hokejistiem.

1-3

Tūlīt aiz play-off robežas - 5.vietā -  palika krisis06 vadītā Ottawa Senators vienība. Otavas hokejisti 12 spēlēs tikai trīs reizes laukumu atstāja kā uzvarētāji, turklāt vienu reizi to izdarīja papildlaikā. Vēl var piebilst, ka krisis ļoti priecājās par katru panākumu. Attēlā minimāls zaudējums pret līderiem - Lightning komandu.

2-3

Diezgan stabili 4. vietā finišēja elvijs70, vadot Washington Capitals klubu. Tieši tāpat kā pagājušajā turnīrā, arī šogad elvijs uzvarēja 50% no aizvadītajiem mačiem (bilance abos turnīros 4-0-1-6), gūstot 16 punktus. Zaudējums sīvā cīņā pret Užava vadīto Kalgari Flames:

5-6

3. vietā finišēja turnīra jaunpienācējs Jeff Barby ar Atlantas Trashers komandu. Aizvadot tikai 1. turnīru, Džefs kopā ar Static Fake dalīja visaktīvākā spēlētāja godu - aizvadītas 16 spēles. Vārtu attiecība - 51:62. Uzvara pret Otavas Senators:

4-2

Par nieka tiesu atpaliekot no Tampabejas Lightning komandas, turnīru 2. vietā pabeidza Static Fake vadītie Montreal Canadiens. Kā jau minēju, Static Fake kopā ar Jeff Barby aizvadīja visvairāk spēļu - 16. Krietna tiesa no tām tika izspēlētas pirms turnīra sākuma, tādējādi Montreāla teju visu turnīru gozējās tabulas 1. ailītē. Vārtu attiecība 74:54. Attēlā zaudējums rezultatīvā spēlē pret Atlantu:

3-8

Arī šogad regulārajā turnīrā 1. vietu izcīnījis ke-, pārstāvot Tampa Bay Lightning komandu. Tāpat kā pērn, ke- izcīnījis 11 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu. Vārtu attiecība 66:20. Vienīgais zaudējums pret Kalgari Flames:

4-5


Tiktāl par austrumu konferenci. Tagad laiks pastāstīt par rietumiem! Arī Western konferencē kaut vienu spēli aizvadīja 7 komandas, taču šeit lejasgala komandām bija daudz mazāka konkurence.

 

Pēdējo, 7. vietu ieguva Riii ar Čikāgas Blackhawks komandu. Savā vienīgajā spēlē viņš zaudēja Ugunsputna pārstāvētajiem Flyers.

6. vietu ieņēma nikomans ar Dalasas Stars komandu. Arī viņš piedalījās tikai vienā spēlē, kurā zaudēja ar 6:7.

Turnīru 5. vietā pabeidza Jecispecis, kurš vienīgajā spēlē zaudēja papildlaikā ar rezultātu 2:3.

Mystic F1re analīze:

Kajapansa (Colorado Avalanche) šoreiz noslēdza Rietumu Konferences regulāro turnīru vien ar 4. vietu, bet tas garantēja viņam nodrošināt vietu play-off'ā, lai arī 9 spēlēs viņam ir tikai viena uzvara pamatlaikā.

Play-off pirmajā kārtā savam pretiniekam Mystic f1re lika pasvīst, radot sāpīgus pretuzbrukumus un brīnišķīru izspēli pretinieka zonā. Diemžēl pietrūka nedaudz veiksmes, jo divās no trim spēlēm rezultāta starpība bija tikai -1, un arī tā tika palaista spēles izskaņā. Arī kajapansa pierādīja, ka vieglu pretinieku play-off'os nav, lai arī kurā vietā tu atrastos, uzvaras nenāk viegli. Paldies viņam par centību!

3-1

Rexis95 ar savu pārstāvēto komandu Anaheim Ducks Rietumu konferenci pabeidza ar 3. vietu un play-off'os, zaudējot Užava pārstāvētajai komandai Calgari Flames.

Šogad Rexis manāmi uzlabojis savu NHL prasmi, to var prasīt jebkuram, kas piedalījās turnīrā. 12 izspēlētajās spēlēs 16 punkti, no otrās vietas atpaliekot tikai par vienas uzvaras tiesu, jeb 3 punktiem. Arī vārtu attiecība pozitīva +2 (33:31).
Lai arī Rexim nācies lidot jau pirmajā play-off kārtā, šo pretinieku varēja pieskaitīt pie līdercienītājiem.

2-6

Užavs ar savu pārstāvēto Calgary Flames ierindojās 2. vietā Rietumu Konferences tabulā, rādot izcilu vārtu attiecību 35:24 jeb +11. Izteikts līderis uzbrukumā, un jau pirmajā play-off kārtā izsviezdams vietējo Rexis95 (Anaheim Ducks) trijās spēlēs, lai arī visās spēlēs uzvaras izcīnītas bullīšos, grūtības uzvarēt viņam nesagādāja nekas.

Visus eXs NHL09 turnīrus, ko Užavs ir spēlējis, visos viņš ir cīnījies par līderu pozīcijām. Neizpalika arī šis. Novēlēsim Stroķim veiksmi tālāk Play-Off'os.

4-5

1. vietu Rietumu konferencē ieņēma vēl viens exa turnīru pieredzējis dalībnieks Mystic f1re, kurš šoreiz pārstāvēja San Jose Sharks.  12 spēlēs izcīnītas 8 uzvaras, 29 punkti. Vien ir vērts piebilst, ka Mystic šajā turnīrā ne reizi nav zaudējis pamatlaikā! Vārtu attiecība 38:20.


Lūk, arī Konferenču Play-Off pāri:

Eastern Konference:

1. kārta
Tampa Bay Lightning : Washington Capitals
Montreal Canadiens : Atlanta Thrashes

2. kārta
Tampa Bay Lightning : Montreal Canadiens

Western Konference:

1.kārta
San Jose Sharks : Colorado Avalanche
Calgary Flames : Anaheim Ducks

2. kārta
San Jose Sharks : Calgary Flames


Paldies, ka lasījāt! 

Ziņu Izlaidumu veidoja Rexis95 un Mystic f1re. 

Pateicamies Ugunsputnam par ideju!


Pielikumā: Aptauja par turnīra norisi, atbild dalībnieki.

Jautājums Ke- Rexis95 Krisis06
Kādi priekštati radušies nu jau par 5. NHL Exs turnīru Ugunsputna vadībā? Nu jāsaka, ka aktivitāte baigi zema, un pašam Ugunsputnam arī laikam ir piegriezies rīkot turnīrus, vai vienkārši nav vairs laika. Bet nu man jau vienmer prieks piedalīties. icon_biggrin.gif Kā jau visi turnīri, arī šis turnīrs ir izstrādāts ļoti labi, visi paziņojumi ir izveidoti salasāmi un krāsaini. Diemžēl pieviļ ne pārāk lielā aktivitāte, izspēlējot spēles. Turnīrs notiek nekontrolēti, bet regulārti. Ja būtu mazliet stringrāki likumi turnīram, viss būtu OK.
Vai tu vēlies, lai Ugunsputns turpina rīkot Exs NHL09 turnīrus? Protams, NHL sen jau kā apnicis pret PC spēlēt, tapēc šāds turnīrs ir pietiekami laba izklaide brīvajos brīžos. Jā, jo viņam tas sanāk diezgan labi, kā arī citu kandidatūru nav. Vēlos, lai Ugunsputns veido turnīru kopā ar vēl kādu
Kā pietrūka turnīram, lai tas būtu pilnvērtīgs? Cerams, ka atšķiršos no citiem, sakot ka tā bija maza aktivitāte icon_biggrin.gif . Laikam nesanāks. Kā jau minēju, aktivitāte.

1. Turnīrs notiek līdz brīdim, kad zūd aktivitāte, bet vajadzētu noteikt precīzu datumu, līdz kuram jāizspēlē.

2. Būtu labi, ja tiktu izspēlētas arī vietas aiz play-off zonas, lai varētu spēlēt ar sev līdzīga spēka komandām un noskaidrot pilnīgi visas vietas, bet tas bišķi neatbilst NHL.

3. Būtu labi, ja kāds spēlētājus sadalītu pa groziem un veiktu izlozi, lai galvenie favorīti netiktos grupas finālos.

Vai varēji turnīru nospēlēt labāk? Jā, varēju nezaudēt pirmo spēli Harim. icon_biggrin.gif Jā, varēju, jo divās spēlēs - pret Capitals un Avalanche, tika zaudēts ar vienu vārtu starpību. Pret Avalanche tika izdarīts baigais spiediens, bet ripa negribēja iet vārtos. Protams, jo mazliet esmu sašutis, ka zaudēju līdzīgās spēlēs, un arī pāris sagrāves gadījās.
Tavuprāt, spēcīgākie pretinieki šajā turnīrā? Visi, kas tika tālāk par 1.kārtu play-off'os arī ir tie spēcīgākie, pēc manām domām. Vēl elvijs70 ar Washingtonu bija samērā spēcīgs. Ke-, mystic f1re. Man liekas, ka ke- ar Tampa Bay Lightning, bet arī viņš nebija neuzvarams.
Vai bija spēlētāji, krutiem tu gribēji ieriebr vai sagraut viņus atriebības dēļ? Nu nē, laikam nē, ja nu vienīgi Mystic f1re, jo man kaitina viņa spēles stils. icon_biggrin.gif Vispar ja tā padomē, tad noteikti ir viens, kurš man galīgi sakaitināja iepriekšējā turnīrā, bet šajā viņš diemžēl nepiedalās. Varbūt pret Avalanche, jo iepriekšējā turnīrā viņam zaudēju otrajā savstarpējā mačā. Bija divi šādi gadījumi. Pirmais - ke-, jo pagājušajā turnīrā zaudēju viņam play-off`os ar mazu vārtu starpību. Otrais - Elvijs70, jo viņš mani neuzskata par līdzvērtīgu pretinieku, kaut no 4 spēlēm ir vinnējis divas reizes, un divas reizes zaudējis.
Nedaudz raksturo, kā tu spēlē NHL09, izmanto arī noteiktas stratēģijas? Nu ja man ļauj, tad es vienkārši visus apskrienu, ja neļauj, tad sāku veidot saspēli, lai tiktu zonā. Kad pienāk tas moments, kad pretinieks jau sāk uzminēt, kur es došu piespēli, tad es atkal vienkārši skrienu taisni. Būtībā viss atkarīgs no pretinieka, ja viņš tā, tad es pretēji. Pret top komandām nekas cits neatliek, kā mest no zilās līnijas, bet pret ne tik spēcīgiem pretiniekiem cenšos saspēlēties pie vārtiem un mest no tuvākas distances. Daudz bīstamu momentu izveidoju arī pretuzbrukumos. Mest iekšā, cik var, par aizsardzību nedomāt.
Kas tev vajadzīgs tieši NHL09 prasmē, lai uzvarētu Exs NHL09 turnīrā? Nu tāds pagrūts jautājums, nav jau tā, ka es ideāli spēlēju, bet nu liekas, ka šoreiz ar veiksmi pietiktu. icon_wink.gif Jāuzlabo pretuzbrukumi, kā arī aktīvāk jāspēlē aizsardzībā. Macēt spēlēt aizsardzībā, un mazliet veiksme.
Kurai NHL komandai ir visskaistākās formas? Man patīk Dallasas, San Jose un Tampa Bay melnās formas. Konkrēti vienu nemācēšu izvēlēties. icon_biggrin.gif Visvairāk patīk Predators, bet ja no turnīrā spēlējušajiem, tad Kalgari Flames. MANAI! (Ottawa Senators) Nezinu kas tieši, bet laikam sarkanas ar melnu man labāk simpatizē.
Vai uzskati, ka nākamo nhl09 turnīru būtu jārīko KHL vai AHL? Es laikam gribētu KHL, bet tad ar jaunākajiem rosteriem, ka nekā KHL mazliet vairāk sekoju līdz un spēlētājus jau zinu +/-. Domāju, varētu rīkot KHL(jeb Krievijas Superlīgas) turnīru, jo tas tomēr ir zināmāks, nekā AHL. Es gribu gribu pasaules čempionātu.

Laboja Ridiculus, labots 1x