Nekā personīga.. tikai mans viedoklis par to kā viss norisinās exā..

Pēdējā laikā esmu ievērojis ka exs sāk kļūt baigi garlaicīgs.. Vasarā visu laiku bija kāda interesanta tēma un koutkas jauns, bet tagat tik koutkas garlaicīgs vai arī vecs...

Viss būtībā iet vienās un tajās pašās sliedēs.. Piereģistrējas kāds jauns lietotājs un klusē.. neko daudz neizlec un nerādas acīs vai arī piereģistrējas kāds kas ir aktīvs, daudz viskoutko posto, mēģina kādu no veterāniem atdarināt, sāk troļļoties un ieposto koutko par vecu tēmu.. es domāju kādu joku, video vai stāstiņu.. paiet kāds laiciņš un tad pēc apmēram mēneša viņām koutkas vienkārši aiziet ciet un viņš rupjos vārdos savā miniblogā pasniedz to ka exs lūk nelāgi smako un visi te ir galīgi garām un ņem mutē viens otram zināmas ķermeņa daļas.. tam visam vēl pa vidu maisas lietotāji kas exā jau ir vairākus gadus.. daži ne pārāk aktīvi, daži aktīvi un daži kas ir aktīvi un norauj banu vismaz reizi mēnesī ja ne pat vēl biežāk... Un tad pa vidam esmu es ar savu īpašo spēju.. fleimoju visus pat ja tur īsti nav ko fleimot..tad dabūju sev pa pillo heiterus un brīnos kāpc visiem maniem komentiem ir mīnusiņi.. Random diena exā..

Vēl visam pa vidu ir arī Ģēķu Laidars..  Daži ienīs mūs visus vai tik dažus no mums bet dažiem mēs patīkam.. mēs daram gandrīz visu ko gribam un mūs neviens neaizskar.. Ir tie retie modi un admini kas exā ielien reizi nedēļā un nezin kas ir laidars un tad mēs noraujamies bet tā ikdienā mēs daram ko gribam un ne Minka ne kāds cits mums neko neaizrāda, jo jau ir pie mums pieraduši un īstenībā mēs jau neko sliktu nedaram.. tik savdabīgi cenšamies uzturēt exā jautrību... Nu jā. protams ir arī ddaži augstāk stāvošie kuriem laikam ir īpaši liels nauds pret mums jo kolīdz kāds no viņiem ienāk exā - kāds no ģēķiem dabū banu vai arī kā savādāk noraujas..

Tā jau pārējie tā saucamie augstāk stāvošie ir forši.. Piemēram BumBums.. Nav jau viņš pārāk bieži on, bet nu.. reizi dienā jau viņš parasti ienāk uz bieži vien ieposto koutko kas ir vainu interesants un visi koutko viņam atbild vai arī visi izliekas ka viņi neko neredz un vinkārši visu noignorē..

Ā nu jā.. Vēl man bieži vien nepatīk tas ka lietotāji tiek tākā grupēti.. I mean.. Teiksim ja Minka un hmm.. Mod Raich ierakstītu vienu un to pašu tēmu miniblogā tad Mod raichu visi noliktu bet Minku slavinātu.... Nedaudz nepareiz tas bara instinkts te ir radies... Tas pats ar visiem tiem Vouches utt. Kāds ieraksta ka čalītis ir Untrusted vai scamers vai sazin ko vēl un visi barā kliedz ka lūk tā esot taisnība lai gan nekad nav izmantojuši konkrētā cilvēka pakalpojumus vai arī nekad iepriekš nav neko sliktu dzirdējuši, bet lūk.. ja jau kāds ierakstijis ka viņš ir slikts tad jāskrien pakaļ un jāpadara viņš vēl melnāks..

 

Tas arī viss. Manas pārdomas par exu.. 

Zinu ka daudzim tas liksies diezgan liels bullshits bet ja aizdomājas tad reāli viss notiek tieši tā kā rakstiju wink_mini.gif

Laboja Niķķis., labots 3x