Nākoāšjā dienā es stāveju pie mr de bart kapa un teicu:es tevi atriebšu! Un tā daudzas reizes kad pēkšņi es jutu saradomins mani sauc. Es par viņu iedomājos un nokļuvu pie vecā vīra viņš teica lai es skaots ekrānā nevis uz viņu. Ekrānā es redzēju ka zamoraka komada kurai viņš maksāja taisa rituālu un viņš ceļas augšā tad mr de bart dzīvs nokļuva pie manis atkal. veicas vīrs teica ka mums jaiznīcina velreiz zamoraks un viņa komanda! Mēs nokļuvām pie savādās mājas.Tur pa logu ieskatoties bija daudz leeseri grater demoni nu viss ko vajga lai nomirtu. Mēs gājām iekšā un tad nevienu demonu neredzējām. mēs gājām augšā bija tikai grand warrior divatā viņš vēl ātrāk nomira un arī ar divām ticibām protams.Es iskatiju apaksstāvu bet mr de bart augšējo. Es redzēju vienu komadas biedru zamoraka un mr de bart arī kā vienu nositu tā divi parādijās. Es izdomāju viņiem iedot savu zobenu kā viens to dabuja tā visi nomira. Skrēju pie mr de bart lai viņus iznīcinātu bet zamoraks lai augšām celtos viņam vajga upuri mr de bart. es izmeklējos visās istabās līdz viņu atradu pus dzīvu. pargriezu kēdi kas viņu tureja bet man zobens saplīsa. es iedomājos par saradominu un nokļuvu pie vecā vīra. viņš man iedeva jaunu zobenu. es atkal situ zamoraka komandu bet par vēlu zamoraks mani saņēma savā varā un upurēja mani lai dabūtu pie dzīvības ibanu.

Es ar mr de bart bijām tumšā tumšā vietā apmēram kā pie vecā vira tikai nebija ne viņa ne ekrāna. palaikam zipsnīja balta giasma un mēs arī zibsnījām es gulēju mierā itkā nebutu nemaz dzimis, nemaz cīnijies, nemaz dzīvojies.Tad es pamodos un redzēju saradominu, zamoraku un viņa komadu bet viņa komadā bija tikai stiprākie un viens no viņiem bija ibans. Es ķēros pie ibana bet mr de bart pie pārejajiem.Tad pēkšņi es atkal biju melnajā vietā un zibznīju. Tad atkal cīnijos ar ibanu. Un es acerējos!!! vajga ticēt es atkal cīnijos ar ibanu un mr de bart ar komandu. Kad viņš viņus pieveica viņš nāca palīgā man abi uzveicām ibanu.Gājām pie zamoraka bet tad notika liels sprādziens mira gan es gan mr de bart un arī ļaunums.

saradomins mūs meiģināja atdzīvināt bet par velti. tad viņš paņēma zamoraka sirdi uzlika uz galda un skaitija lūgšanas neizdevās.Atnāca guthix paraudzīties kā iet. Kad viņš mūs ieraudzija viņš sāka ticēt un mēs dzīvojām bet ļaunums nu bija prom.

Nu šī ir pēdēja dala ilgi sēdēju pie daķa un rakstīju šito! smile_mini.gif