Nosaukums: Offroad Redneck Racing 

Žanrs: Braukšanas Simulators 

Spēlētāju skaits: 1 - 2

Platforma: PC

Izdevējs: Rage Software

Izplatītājs: Interplay 

Gads: 2001 

 

Prasības: 

  • CPU: Pentium II 266 
  • RAM: 48 MB 
  • HDD: 350 MB 
  • 16 bitu skaņu karte 
  • 2X CD drive 

 

    Spēlē ir labs laika kavēklis dienās, kad galīgi nav ko darīt. Lai gan spēles grafika ir salīdzinoši daudz zemāka nekā mūsdienu spēlēm, tomēr tā aizrauj un grafisko vienkāršību liek aizmirst. 

    Personīgi varu teikt, ka šo spēli spēlēju bērnībā un gan toreiz, gan tagad ir sarežģīti iziet kādu no raundiem bez restart opcijas. Bet tagad sīkāk par spēli... 

    Spēlē ir pieejamas vien 24 mašīnas, kuras ir izkārtotas attiecīgi pa četrām divīzijām. Lai iegūtu labākus auto, ir jāmēģina iepriekšējā divīzijā braukt pēc iespējas labāk un cerēt uz sponsoru labvēlību. Labākajā gadījumā var izdoties noslēgt līgumus pat vairākas divīzijas uz priekšu. 

    Viss sākas 4. divīzijā, kad visa braukšana notiek ar offroad džipiem. Ar katru divīziju sacensības paliek spraigākas un braucamie līdzikļi paliek ar vien ātrāki un lai arī cik ironiski, mazāki un beigu beigās notiek pāreja uz bagijiem.

    Spēles galvenais noteikums ir savākt pēc iespējas vairāk punktu. Katrā divīzijā ir noteikts skaits sacensību, kurā katrā dod punktus par ieņemto vietu (1. vietai 20 punkti, 2. vietai 14, 3. vietai 8 utt...). Katrā divīzijā ir arī viens brauciens, kad punktus skaita dubultā un tad gan ir jācenčas uzvarēt. Nākamajā divīzijā tiek tikai viens labākais. Ja neizdevās ieņemt pirmo vietu, divīzija jāsāk no sākuma vai pēdējās sacīkstes, ko saglabāji. 

    Ārpus spraigajām cīņām par pirmo vietu divīzijā ir iespējas atpūsties un braukt uz laika, lai redzētu cik tad ātri vari izbraukt izvēlēto trasi ar kādu vien mašīnu gribi, kur arī var ieslēgt divu spēlētāju opciju un ērti salīdzināt iegūtos laikus. 

    Vēl viena iespēja ir- gluži kā parastajā story modā, tā arī "izaicinājumos" var pabraukt pa tevis izvēlētu trasi, apļu skaitu un auto, tikai šoreiz ar pretiniekiem, kurus arī pats vari izvēlēties. 

    Abos iepriekš pieminētajos spēles režīmos ir pat tāda iespēja kā izmainīt laikapstākļus (ļoti maina seguma kvalitāti un saķeri), kā arī dienas režīmus (saullēkts; diena; nakts). 

    Arī Multiplayer neizpaliek. Ar interneta palīdzību ir iespējams braukt kopā ar citiem spēles tīkotājiem, ja vien kāds izveido spēles istabu. Diemžēl, šīs spēles spēlētāji ir ļoti maz, tāpēc vislabākais variants būtu sarunāt spēlēt kopā ar draugiem. 

 

 

 

Offroad

 

Offroad

 

Offroad

 

Offroad

 

Offroad

 

Offroad