Spēles nosaukums: Pure

Žanrs: Racing

Izdevējs: Black Rock Studio, Disney Interactive Studios

Platforma: PC, PlayStation 3

Izdošanas gads: 2008

 

Prasības:

Intel Pentium 4/AMD Athlon processor 2Gzh
Windows Vista, Windows XP
1gb of Ram
Hard Drive Disk 3GB
Video Card 128MB DirectX 9.0c-compatible Shaders 3.0
DirectX 9.0c-compatible sound card
DVD-ROM 8x (Janu kāds pēkšņi sadomā pirkt biggrin_mini2.gif )

Apraksts:

Kā jau visās Racing spēlēs, arī Pure tavs galvenais mērkis ir sasniegt 1. vietu!

Spēlējot StoryMode tu esi kvadraciklu motokrosa pasaules tūres dalībnieks. Tu vari izvēlēties savu izskatu no dotajiem personāžiem, bet ar sava braucamrīka izveidi gan ir daudz interesantāk - To tu vari pats likt kopā no dažādam detaļām un pielāgot to speciāli kādam no 3 sacīkšu veidiem pa kuriem es jums pastāstīšu nedaudz vēlāk wink_mini.gif  

Savas pasaules tūres ietvaros tu piedalies 10 dažādos posmos un uzrādot maksimāli labus rezultātus tu lēnām kāp pa karjeras kāpnēm un iegūsti aizvien augstāku un augstāku pozīciju. Katrā posmā ir vairākas sacensības ( 4 - 7) un uzvarot sacensības tu vinnē jaunas labākas detaļas kuras vari pievienot savam braucamrīkam kā arī ir iespēja iegūt brīvu vietu jauna kvadracikla izveidei. Kopā ir 3 veidu sacensības:

Race - tavs mērķis ir sasniegt finiša līniju 1.

Freestyle - Tavs mērķis ir sasniegt visvairak punktus. Taisi dažādus trikus lai nopelnītu punktus un papildinātu savi nitro tvertni. Manuprāt šis ir visinteresantākais sacīkšu veids, jo tev ir ierobežota degviela un lai maksimāli ilgi varētu brauk tev ir jāsavāc degviela kā arī citas ekstras kas dos tev bonusa punkus un palīdzēs vinnēt.

Sprints - Iekļaujies laikā un sasniedz checkpoints pietiekami ātri lai tev pietiktu laiks sasniegt finiša līniju maksimāli augstā pozīcijā. 

 

Lai uzrādītu maksimāli labus rezultātus tavam braucamrīkam ir jābut pielāgotam noteiktajam sacīkšu tipam, jo vienā braucamrīkā maksimāli lielu ātrumu un iespēu zpildīt veiklus trikus nav iespējams wink_mini.gif

Ekrānšāviņi:

 

Traileris:


Laboja mad, labots 3x