Rising Force Online

RF Online ietver sevī to, kas citos projektos liktos pavisam neietverams - jaunas, ļoti augsti attīstītas tehnoloģijas sadzīvo kopā ar romantisku piedzīvojumu pasauli, kas nedaudz izklaidē ar ikdienas izdzīvošanas un rūpju rutīnu. Ja par galveno spēku jebkurā klasiskā fantasy spēlē tiek uzskatīts "zobens + maģija", tad RF Online galvenais spēks ir "vara + tehnoloģijas". Spēlētājam tiek piedāvātas 3 rases, katra ar savām unikālām spējām un prasībām. Spēlē ar lielu pretestību ir sadūrušās 3 rases, katra ar savu iekšējo nozīmi: mistiski-reliģioza kultūra, izvedojusies abpusējā sadarbībā ar dabu; tā sauktā Steam Punk kultūra, kā arī kultūra, kas ir izveidota mašīnu-kiborgu piespiedu kārtā.

Rising Force Online - tā ir spēle, kas attīstās dinamiski un ir ar ļoti lielu potenciālu. Par galveno spēles sastāvdaļu tiek uzskatītas spilgtas un atmiņā paliekošas PvP cīņas, kas apvieno sevī ne tikai atsevišķas ģildes, bet arī visu rasi vienā veselumā, tādā grandiozumā, kas neatstās vienaldzīgu nevienu. Spēlētāji-vientuļnieki arī varēs ieņemt savu nišu - paralēli kariem, kas galvenokārt norisinās visā spēles pasaulē, ir ļoti liels daudzums single-uzdevumu, par kuru izpildīšanu spēlētāji saņems atlīdzību.

Spēlēs notikumi norisinās uz planētas, kas saucas Novus. Spēles gaitā Jums nāksies pieņemt dalību triju rasu cīņā: elfiem līdzīgo Holy Alliance Cora (Svētā Coras Aliance), inženierus Bellato Union (Bellato Savienību), kuri pārvalda tehniku, un saprātīgu robotu rase Accretia Empire (Akrētu Impērija), kas pārvalda unikālas tehnoloģijas, futūristiskus ieročus un ir ar nepārvaramu kaisli uz varu un iznīcināšanu. Neatkarīgi no tā, kuru no rasēm Jūs izvēlēsaties, Jūs sagaida karš un diplomātija starp trīs rassēm, kas katra cenšas iegūt kontroli pār galveno apkārtni spēlē, kas sastāv no kalniem bagātiem ar rūdu.

Belleto Savienība: https://www.bildites.lv/images/nlmt2eb8d0ih2amny9.jpg

Akrētu Impērija: https://www.bildites.lv/images/br4p4xz3loxzeo1y42vw.jpg

Svētas Coras Alience: https://www.bildites.lv/images/pnmmfmqy8yz7su6o6gi0.jpg

Katru dienu starp rasēm notiek liela mēroga cīņas. Uzvarējusī rase iegūst atļauju izmantot rūdas raktuves uz noteiktu laika periodu, kura laikā viņi varēs rakt sev tik dārgos resursus, kas tiek izmantoti lai izveidotu jaunas tehnoloģijas un attīstītu visu rasi.

Traileris

Chip War 

Move no populāra servera: