Nu jau ir pagājis kāds laiciņš, kopš eXam ir atkārtoti savs CS serveris. Iepriekšējam diemžēl dzīve aprāvās vēl kārtīgi nesākusies, tāpēc būtu jācenšas nesekot iepriekšējā servera piemēram.

Lai nu kā, kopš vakardienas serveris tika nodots manās rokās, tāpēc es centīšos serveri atdzīvināt un to pacelt jaunā aktivitātes līmenī.

Par cik serveris bija salīdzinoši nolaists, tad būtu vismaz ar kaut ko jāsāk, lai pamazām to atdzīvinātu. Kopš šīs dienas visiem servera adminiem tiek pilnībā noņemtas tiesības! Tiesības tika noņemtas visiem, lai nesāktos sarunas par kaut kādām draugu būšanām vai par kaut ko tamlīdzīgu. Viss ir godīgi un vienlīdzīgi.

Visiem ir atļauts pieteikumu rakstīt atkārtoti! Un atceraties, ka, ja uzrakstīsiet kaut cik sakarīgu pieteikumu, Acc iespējams nebūs nemaz tik grūti iegūt. Atceraties arī to, ka pieteikuma garums un tā pareizība vien jau norāda par to, kāds esi, jo no pieredzes var teikt, ka īsi un gramatiski nepareizi pieteikumi šeit netiek ļoti cienīti, tāpēc, lūdzu, būsim kārtīgi! Protams, tas arī nenozīmē, ka vajadzētu tagad rakstīt pieteikumu enciklopēdiju garumā. Varu apgalvot, ka šoreiz pieteikumu gramatiskā pareizība tiks bargi vērtēta, kā arī iztiksim bez smaidiņiem nevajadzīgās vietās utt.

Vēlētos arī paziņot, ka, iespējams, iekļūstot mēneša Top15, varēs iegūt arī medaļas!


 Runājot par servera noteikumiem un jauno censoņu pieteikumiem... Abas šīs lietas tiks precizētas līdz sīkumiem, jo pagaidām tajos ir nelielas neprecizitātes. Lai nu kā, pieteikuma forma pagaidām nebūs ļoti barga, sakarā ar tiesību noņemšanu, taču tas nebūs uz ilgu. Visvairāk tas attieksies uz nospēlētajām stundām. Pagaidām pieteikuma forma izskatīsies šādi:

1. Vārds;

2. Niks ar kādu spēlē serverī;

3. Kādus flagus vēlies (bcde utt., full access netiks dots);

4. Links uz statiem;

5. Cik stundas dienā pavadi pie datora, cik pavadīsi serverī;

6. Iepriekšējie adminēšanas serveri;

7. Vecums;

8. Kāds eXa serverim būs labums no tevis, ja iegūsi ACC.

 

Rekomendācijas derīgas tikai no aktīviem lietotājiem +- 20 karma.

Vēlams pievienot saiti uz savu statistiku: exs.lv/psychostats

Jābūt vismaz 15 gadus vecam.

Jābūt nospēlētām vismaz 15 stundām (un aktivitātes skalai ir jābūt vismaz pāri pusei), lai varētu kvalificēties uz acc.

Pieteikumam jābūt sakarīgam, labi pārskatāmam.

Atkārtotu pieteikumu var rakstīt tikai pēc 1 nedēļas.

Visi tie, kas rekomendēs šo cilvēku, kurš rakstīs pieteikumu, rekomendācijai ir jābūt ar pamatojumu, pārējās rekomendācijas bez pamatojumiem vienkārši netiks ņemtas vērā.

Veiksmi visiem jaunajiem un iepriekšējiem censoņiem! Pieteikumus, lūdzu, rakstīt šeit!


Būšu ļoti pateicīgs, ja katrs varētu ieteikt šo rakstu un pašu serveri attiecīgi Twiterī, Facebook vai arī Draugiem.Lv! 

   

Laboja Static, labots 9x