Garums: 60 minūtes

Veidotājs: Phil Klemmer

Lomās: Peyton ListLuke MitchellAaron Yoo

Īss seriāla apraksts: Rītdienas cilvēki ir cilvēku nākošā evolūcija. Tiem ir īpašas spējas, kuras viņi paši dēvē par "three T's", jeb telepātija, teleportācija un telekinēze. Seriāls balstīts uz Stefanu Džeimsonu, vienu no jaunajiem īpašo spēju cilvēkiem. Šīs spējas viņš ir mantojis no sava tēva, kurš esot bijis viens no visstiprākajiem Rītdienas cilvēkiem.

Manas domas: Seriāls aizsākas ar to, ka tiek parādīta pagātne daļai no Rītdienas cilvēkiem. Visiem šiem cilvēkiem tā pagātne ir briesmīga, tur vienam problēmas, te otram problēmas, bet nu beigu beigās viņi tomēr ir viens otru atraduši un apvienojušies kopā. Es teiktu, ka seriāls īsti neatšķiras no citiem Sci-Fi seriāliem, kur galvenajam varonim vai arī pat vairākiem cilvēkiem ir pārdabiskas spējas un redz ir kāds pretinieks, kuram nepatīk, ka ir šīs spējas, un vēlas tās atņemt. Protams, neskaitot to, ka seriāls ir balstīts uz spējām, ir arī interesanti ieskaīties un iejusties varoņos, jo tiem katram ir kāds ļoti nepatīks stāsts, kas tomēr turpinās ar katru un katru sēriju. 

Uz beigām varu pateikt to, ja Tu esi Sci-Fi žanra fans, tad viennozīmigi seriāls patiks, bet ja nav redzēts un arī nekārojas neko jaunu redzēt, tad arī šis seriāls nav jāievieto savā noteiktajā watch-listā, jo neko garām nebūsi palaidis. 

Mans vērtējums: 7/10

Bildes:

Treileris:

Laboja mad, labots 4x