Playstation Network jau dzīvo 5 gadus un tas ir lielisks. Un pa šo laiku Playstation Network ir parādījušās daudzas spēles ar platīna trofejām. (Platīna trofeja ir tā kā sasniegums, un to dod par visiem izpildītajiem sasniegumiem) Un nu ir laiks lai IGN to nosvinētu. Kolins Moriartijs un Gregs Millers no ļoti daudzām spēlēm sastādīja sarakstu ar 25 labākajām, ievērojamākajām un foršākajām, ņemot talkā gan citus, gan arī šautriņas.

 

Tagad tu droši vien apskatīsies tikai, kas ir pirmajā vietā un skriesi to apstrīdēt komentāros. Man gan vienalga. Bet mūsu sarakstā ir 25 labākās, kaut gan ir izņemtas tādas, kurām, piemēram, vairāk nav serveru, lai arī mēs šīs spēles mīlējām.

 

Nu tad ievelc dziļu elpu un skaties tālāk!

 

25. vieta. Mushroom wars.

Stratēģijas spēles uz konsolēm nav bieži sastopamas. Bet šī ir spēle ar jauku grafiku un spēlēšanai nepieciešams arī smadzeņu spēks.

24. vieta. Soldner-X2. Final Prototype.

sadf3e

Šūteris. Iecienīta 70. gadu šaušanas spēle tikai ar daudz uzlabojumiem. Spēle iekļuva topā pateicoties daudzajiem līmeņiem un pat nelielajam sižetam, kas palīdz kļūt atkarīgam no spēles.

 

23. vieta. Critter Crunch.

Skaista grafika ar varavīksnēm visur. Vai maz vajag paskaidrojumu kāpēc spēle ir laba? Nū, te nāk dzīvnieki no augšas un tu ar tiem baro citus, līdz tie uzsprāgst. Tik jauka ir šī spēle.

22. vieta. Lumines Supernova.

Iesākumā spēle bija tikai priekš PSP, bet tad tā iznāca arī uz PS3 HD režīmā. Spēlē tev ir jāvāc vienādas krāsas klucīšu, kas krīt no augšas, un kad tu to dari - skan mūzika. Iesākumā tas šķiet dīvaini, bet vēlāk pat ļoti jautri.

 

21. vieta. Stacking.


Iesākumā es domāju, ka spēle būs briesmīga, jo ir par krievu lellēm. Bet kad sāku spēlēt - domas mainīju. Tev ir jākāpj citās lellēs un katrai ir savas spējas. Un jāatrisina visādas puzles spēles gaitā.

 

20. vieta. The Last Guy.

Spēlē tu kā viens vecis no Google Maps skatu punkta. Zemē ir ietriecies meteorīts un visi ir pārvērtušies par briesmoņiem, bet tu par zombiju. Tev jāskaida apkārt un jāpārvērš arī citi par tādiem pašiem kā tu.

 

19. vieta. Dead Nation.

Spēle ir īstiem geimeriem. Šauj visus zombijus, kurus redzi, cauri vairākiem līmeņiem, kamēr pats uzlabo savus ieročus un bruņas. Spēlēt vari arī kopā ar draugu.
Pats esmu spēlējis, jauka spēle. Noteikti šeit iederas, varbūt pat labākā vietā!

 

18. vieta. Peggle.

No sākuma es neko nesapratu. Labi, ir vienradzis, tad bebrs un viņi šauj vai ķer bumbiņas. Bet tas nav svarīgi, galvenais ir, ka bumbiņām jāsasit noteiktas krāsas un jānokļūt lejā. Ar šo spēli tiks pavadīts ļoti ilgs laiks.

Jauka spēle, it īpaši ja iedziļinās, bet manuprāt, nav pelnījusi būt tik augstu.

 

17. vieta. PixelJunk Monsters 

Torņa aizsardzības spēles vairs nav nekas jauns. Tomēr šī bija pārsteidzoša. Tev pašam bija jāskraida apkārt un jāmeklē mantas, ar kurām uzlabot torņus, kas spēli padarīja unikālu.

 

16. vieta. Castle Crashers.

Beat`em Up spēle. Bet tomēr ar ļoti jauku grafiku un humora izjūtu. Te vari spēlēt 4 pret 4 gan tiešsaistē, gan ar draugiem.

Paskataties uz spēlētāja vārdu biggrin_mini2.gif

15. vieta. Tetris (EA).

Noteikti domā, ko te dara 30 gadus veca spēle. Bet šī ir kaut kas jauns. Te ir gan cīņas režīms, gan bļaustīšanas uz partneri komandu režīmā.

 

14. vieta. Mega Man 9.

Šeit ir iekļuvis arī 10 gadus vecas spēles turpinājums. Tomēr tā pat spēle bija jāspēlē 8 bitu grafikā un tā aizrāva daudzus fanus, kas spēlējuši šādu spēli pirms 10 gadiem.

 

13. vieta. Lara Croft and the Guardian of Light.

Laras spēles ir gandrīz visur. Tomēr tās jau tiek izsmietas. Šajā tu vari spēlēt kopā ar citiem un uzdevums ir izkļūt dzīvam ar pēc iespējas vairāk punktiem. Protams, pa ceļam būs T-Rex un daudzi citi mīļi dzīvnieciņi.

 

12. vieta. Battlefield 1943.

Līdz šim tika uzskatīts, ka grandiozas šaušanas spēles nevar nolādēt. Līdz šim. Battlefield 1943 piedāvā spēli ar līdz pat 24 spēlētājiem, kur tev nebūs ierobežojumu.

 

11. vieta. Marvel vs. Capcom 2.

Īsta klasika vienmēr būs laba. Arī tagad. Kaut arī spēle ir paveca, tā tāpat mūs pārsteidza ar balansēto kaujas režīmu. Tā pat tiek dēvēta par labāko savā žanrā.

 

10. vieta. Hoard.

Nu vai tad nav pašsaprotami - pūķi mīl zeltu. Un tagad tev ir jādedzina ciemi, karietes. Jebkas, lai iegūtu zeltu. Tad doties atpakaļ uz alu un uzlabo savas spējas.

 

9. vieta. Joe Danger.

Džo ir kaskadieris. Tev viņam ir jāpalīdz viņam trikos, vācot zvaigznes vai vienkārši lēkājot pāri rampām un visam kam citam. Bet spēles grafika bija jauka dēļ tās multeņainā stila. Tāpēc mums tā īpaši patika.

 

8. vieta. Plants vs. Zombies.

Ja tu meklē kaut ko ļoti aizraujošu, tad tu tikko to atradi. Kaut arī spēle jau ir attīstījusies un ir pieejama arī uz citām platformām - piemēram Iphone. Tomēr uz PS3 tā ir visbaudāmākā. Tev ir stratēģiski jāaizsargā māja, izvietojot dažādus augus, kas palīdz atkauties no zombijiem.

 

7. vieta. Bionic Commando Rearmed.

1987. gadā tika izdots spēles priekštecis. Jā spēle ir pārtverta uz 21. gadsimtu, tomēr labi saglabājot spēles vecumu. Spēlē tev nebūs lekt! Tikai šūpoties ar mehānisko roku.

 

6. vieta. WipeOut HD.

Pagāja ilgs laiks līdz iznāca šī spēle. Tomēr tas būs izaicinājums visiem ātruma cienītājiem. Ātruma režīms, zelta medaļas un kustība ar 60 kadriem sekundē - tas ir kaut kas!

 

5. vieta. Puzzle Quest: Challenge of the Warlords.

Jā, atrodi trīs vienādos veida spēles ir jau novecojušas. Bet šeit ir pievienoti ļoti daudz lomu spēļu elementi. Piemēram, burvestības. Vēl sižets! Šī spēle ir lieliska, lai arī iznākusi gandrīz uz visām platformām.

 

4. vieta. Flower.

Ja kāds saka, ka video spēle nevar būt māksla - viņš noteikti nav spēlējis ''Flower''. Šeit tev ir jālidinās apkārt un jāvāc ziediņi. Skan dīvaini? Tā ir!

 

3. vieta. Pac-Man championship edition DX.

Kurš gan nezin Pac-Man? Šajā spēlē tomēr tev būs jāsancešas ar citiem punktos. Tu vienmēr varēsi apskatīt savas kļūdas un mēģināt vēlreiz - lai būtu labākais.

2. vieta. Super Stardust HD.

Jāatzīst, ka šī spēle parādījās samērā ātri, un pat 4 gadus pēc izdošanos vēl vāc fanus. Te tev būs jālidinās ar mazu kuģīti un jāšauj asteroīdi, bet pēcāk jāuzlabo kuģis.

1. vieta. Shatter.

Ķieģelu bliešanas spēlīte, kuras bija populāras pirms 20 gadiem. Arī šajā ir tas pats - bliez, vāc uzlabojumus. Bet tomēr ir uzlabota gan grafika, gan spēles gaita.

Greg Miller un Colin Moriarty.

 

P.s. Kā bildēm samainīt izmērus, kas nozagtas internetā?  Izņemot Paint nav ātrāks veids?

Laboja , labots 7x