Žanrs: Komēdija

Ieskats:

"Walk Hard: The Dewey Cox Story" ir 2007. gada komēdija, to radījuši filmu "Nevainīgs 40 gadu vecumā" un "Superbad" veidotāji.

Filma stāsta par izdomāta varoņa vārdā Dewey Cox dzīvi un mūziķa karjeru. Dewey Cox tēls veidots, saliekot kopā vairākas vēsturiskas mūzikas personības kā Bobs Dilans, Džonijs Kešs, Džims Morisons, Elviss Preslijs, un citas.

1946. gadā Djūijs Kokss dzīvo Alabamas štatā, ASV dienvidos, kopā ar saviem vecākiem un brāli, kuru spēlējoties netīšām nogalina. Dewey tēvs viņam to nevar piedot visu savu dzīvi, ik pa laikam filmas laikā atgādinot "The wrong kid died!"

Djūijs apņems kļūt divtik dižens, arī sava brāļa vietā, un palēnām izveido grandiozu muzikālo karjeru. Slavai līdzi nāk arī dažādas papildu ķibeles, piemēram, narkotikas, sievietes, pārāk maz laika ģimenei un tik daudz bērnu, ka nezini, kā viņus sauc.

 

Man pašam šī filma ļoti palika, tā ir ļoti sirsnīga, joki nav rupji un vulgāri, ir interesanti ielūkoties pagājušā gadsimta mūzikas vēstures dažādos etapos. Filmā parādās vairākas labas dziesmas, un, piemēram, tādai kā Walk Hard, arī jums gribēsies dziedāt līdzi.

Traileris:

Laboja mad, labots 2x