Klasiskā mūzika

  • Zveraboj
    0

    Neteiktu, ka es klausos klasisko mūziku ikdienā, taču laiku pa laikam kādreiz kaut ko pameklēju no šī žanra.
    Kopumā, ja runā par mūziku, ko klausos, tad pa lielam ir garastāvokļa gaume - citreiz tas, citreiz tas.
    Esmu dzirdējis, ka klasiskā mūzika esot pati kvalitatīvākā? Es nedomāju šeit variantu, ka katrs mūzikas cienītājs raus segu uz savu pusi teikdams, ka viņa žanrs ir tas "the best".
    Vnk secinot ka pārsvarā vecāku gada gājuma cilvēku ir sapratuši, ka šī klasiskā mūzika ir lielā vērtējumā. Protams komponisti ir bijuši daudz, arī viņu klasiska atšķirās.

    Apskatot grupas bildi, kur attēloti pulciņš klasīķu atcerējos vienu niansi, kas nav mazsvarīga, ja runā par klasiķiem. Liela daļa no viņiem tiešām ir ģēniji, talantīgi. Daļai no viņiem piemīt savs ekscentriskums, dīvainības. Kādreiz mēdzu par šo aizdomāties.
    Šis bija tāds neliels ievads - sveiciens grupā no manis.

    • Zveraboj
      0

      Starp citu atcerējos interesantu faktu. Te UK dažās kautuvēs, kad atved ar smago lopu mašīnu dzīvniekus uz nokaušanu (cūkas, aitas, govis) tos kādu laiciņu patur dzīvus un liek klausīties klasisko mūziku. Tādā veidā itkā viņi nomierinās un esot no tā gaļa labāka, baudāmāka. crazy.gif
      Pats esmu dzirdējis, ka arī augi labāk aug pie klasiskās mūzikas.

    • Static
      +1

      This. Mūzika ir viena no subjektīvākajām lietām, kas var būt. Nereti 4 akordu progresiju dziesmas izraisa vairāk emocijas, nekā 60 instrumentu simfonijas. Bet tas jau arī pēc tam iet ne tikai komplicētībā un labskanībā, bet arī skaņu inženierijā, ja runā par digitālo pasauli. Nu patiesībā fiziskajā jau tik pat labi apskaņojums arī maina Tavu uztveri par skaņdarbu.

      All in all, šim visam pasākumam ir tik daudz mainīgo, ka, imo, kaut ko salīdzināt vai strīdēties par tehnisko realizāciju ir nejēdzīgi, jo ne jau no instrumentu daudzumā mēs gūstam baudu.