Izlēmu uztaisīt ļoti īsu, toties detalizētu guide par to, kā iziet šī gada hween eventu.

Viss sākas Lumbridge purva malā blakus mining vietai.

1. Parunājiet ar tur esošajiem cilvēkiem un piekrītiet palīdzēt.

2. Dodieties uz laivu, kas atrodas tur pat krastā.

3. Esat nonācis uz salas, neejiet pa durvīm vel iekšā, tās ir aizslēgtas, bet gan iekšā starp kokiem uz rietumiem, garām strūklakai, līdz esat pie mucas ar ūdeni. un noskatieties pirmo filmiņu.

4. Paņemiet pie strūklakas tukšu spaini. Un ar "use" palīdzību izsmeliet mucu, lai tiktu pie atslēgas. Un varat doties uz lielajām durvīm.

5. Mēģiniet atvērt durvis, kuru otrā pusē ir meitene Tayten. Tam sekos nākamā filmiņa.

6. Pie durvīm blakus parādās notes. Paceliet un izlasiet.

7. Aizejiet pie galdiņa un paņemiet nazi. Un tad dodieties uz blakus istabu un "use" nazi uz zilganās gleznas.

8. Atveriet rubīna (uz austrumiem esošās) durvis un paņemiet sērkociņus no skapīša. Ar sērkociņiem aizdedziniet visas sveces, kas atrodas telpā. Un tad zemē esošo mucu ar "use" palīdzību. Kad muca aizdegusies, skrieniet uz blakus (uz ziemeļiem) esošo istabu un notiek sprādziens.

9. Pārkāpiet pāri sienai, ko uzspridzinājāt un ejiet apkārt ēkai. Iekšā telpā, kur ir klavieres vēl nevajag iet. ejiet tālāk, pie redzamās meitenes vārdā Lacey. Sāksies filmiņa. Un pēc filmiņas paņemiet notes un izlasiet.

10. Peejiet pie klavierēm un sāciet tās spēlēt. Jānospēlē "D" "E" "A" "D" un klavieres atverās. "Search" klavieres un iegūstat nākamo atslēgu.

11. Ejiet atpakaļ, pāri izsprāgušajai sienai līdz nonākat pie durvīm, kuras mēginājāt atvērt punktā nr 5. Šoreiz veriet pretējās durvis (emerald) un tad paejiet tālāk līdz nonākat pie Diamond durvīm, kas ved uz virtuvi. Uzspiediet uz durvīm un atkal sāksies filmiņa, pēc kuras pie kājām ir jauni notes.

12. Ejiet uz telpu, kas ir blakus tai, kuras sienu spridzinājāt. Proti, vienīgā telpa ar izdzisušu kamīnu. "use" nazi uz kamīna un pēc tam vēlreiz uzspiediet uz kamīna, atveras tāds kā dārgakmeņu šifrs. Esmu pārliecināts, ka visiem ir vienāds-

1. Sapphire

2. Diamond

3. Zenyte 

4. Emerald

5. Onyx

6. Ruby

Ja kods nedarbojas, paskatieties pēdējā note uz katras rindiņas pēdējo burtu, kas atšifrē secību.

Esat ieguvis pēdējo atslēgu un varat doties uz lielāko istabu mājā, kura atrodas blakus tai, kur ar nazi griezāt gleznu.

13. Sākas filmiņa. Pēc tās jums ir uzdevums bīdīt spoguli tā, lai tas ir tieši pretim slepkavai, kas met nažus. Kad ap skapji novirmo kas melns, zināms, ka tas būs nākamais skapis, no kura metīs nazi. Tādā veidā trāpiet viņam nieka 3 reizes un viņš ir uzveikts. Pabeidziet filmiņu. Paņemiet no zemes nazi, uzvelciet to un noduriet Abigale.

14. mēginiet iziet ārā pa durvīm bet sākas vēl viena filmiņa. Izejiet ārā no ēkas, parunājiet ar Mandy un APSVEICU, events ir iziets!.