Uzreiz bridinu - ja atrodat savu niku vai līdzību ar sevi, neapvainojaties.

Tuvojās Jāņi. Visi gatavojās pilnā sparā. No rsa bij izlīdis pats Verac the Defiled, ebt no aizvēstures bij ieradies pats mamuc. Bet kas gan būtu jāņi bez ugunskura? Te nāca talka Ugunsputns, kas aizdedzināja ugunskuru. Burvis bija spējis tikai sagādāt malku, bet ne iekurt uguni. Dudijs no lv bija sagādājis alu. Mūsu pašu boilers - udensvārītājs kļuva par alusvārītāju. Kā jau pēc tropikal sailgojies. bet te nu nāca nazīts un sagraizīja boileri gabalos. Parādijāš arī kāds demonik leitotājs, ka malā vienkārši uzgrauza, ka mexikaanji saka - burkaano. kesafo paradijās ar vairākām identitātēm - nusafu nusalo un selafo - kāds orģināls cilvēks. Par mūziku parūpējās diskodance -a ye. kkur tumsā sēdēja dark miona. No Latgales bij atskrējis ari latgals ar kartīgu altgalu dziemsu izlasi. Meža malā uzziedēja arī petunija. Pie ugunskura sēdēja ari meitenes - 2arms, jennyfer, un kika. Pats mad atskrēja ar lielu vainagu ap galvu. Pavisam aizmirsu ka Wracker bij ieradies diezgan "laba noskanjojuma. vinjam peksnji likas ka sichus vaig pakart. Visu idilli pat nepartrauca tas ka pari galvai aizliedoja f - 16 bet runescapedude bija ka jau peinakas - runescapee.
Gadījās ari nelielas ķibeles - ozola vaingu gribēja visi, bet zari bija neaizsniedzami. Te nu nāca palīgā mūsu ddūži. Mustangam aizmugurēs strelis peikabināja trosi. Tadspats uzkāpa ozolā vēl līdz paņemdams nilu lv pār plecu kā maisu.
futur magic izmantoja savas spējas un uzzināja, ka jāņos f - 16 nelaidīs no gaisa boilerus. To veiksmigi izmantoja rocky lv pārdodot alu - tikai 1 ls par 0.5l glāzi. Leiši bija piegādājuši mums sudalu, kas tulkojumā nozīmē - ehemm mazmājiņa. Šo pakalpojumu pirmais steidzāš izmēģināt raimx, kam pēc ciemošanās pei meitenēm radās steidzama vajadzība. Viss noritēja labi - ahilejs pat neiespieda savu papēdi durvīs. Purawskis bija aizmirsis, ka nesspēlē RuneScape un lēkāja pari kokiem un uguni - galu galā jādabū 99 agility. ill nino lēkāja pa pļavu skaļa metāla pavadībā. Daudzi vinjam peivienojāš, jo cik tad var paciest to diskodance. PIekāpa ari caw 39. Diemžēl neko sakarīgu no vinja dabūt nevarēja - caw caw caw. savu skeptiķa viedokli pauda imis4action - uguns par bālu, desas par treknu debesis par zilu un zāle par zaļu. Alus bija pieprasīts, tapēc likieris12 noskuma. Vins apvainojās un izdomāja uzkāpt kordiljerā - kas zin varbūt izdosies nolēkt. No arābijas bija ieradies Šeihs deviljin378. Vinš redz pazaudējis savu lampu un meklēja to. M8tiss gan domāja, ka viņš nemeklē lampu, ebt gan papardes ziedu - draiskulis tāds. Kamēr m8tiss visus izklaidēja ar saviem sk8 trikiem. Kilsanta kluiņām dusmojās - galu galā nav neviena salaveča ko nosist. Paranoid kopā ar gangztaa saskandināja alus kausus un viens otram nosolijās - "Es nesēdēšu draugiem.lv dzērumā". Turēsim šos pie vārda. Lai latgalim nebutu skumji parādijāš arī zemgals16(nolādētais čiulis biggrin_mini2.gif ). Girts lv to visu nofilmēja - lai paliek atmiņas nākamajam gadam.
Pēkšņi visi pamanīja, ka ir dabūjami ozola zari un metāš tiem pakaļ - nils lv un tadspats palika zem bara kājām - sķiet ka vini vēl kustās. jā patiešām kāda roka pacēlās. Burkaano no tā saprata, ka roka prasa granatu un pat norāva gredzenui pirms atdošanas.
Bet nu pievērsīsimies ugunskuram (kaboom - nil - laimigu lidojumu). Nupat uz tā tika ceptas desiņas. Cirvis88, kā jau cirvis bij tur iemetis bērza malku - neko darīt - arī darvainām desiņām nav nevainas. Halfhack kopā ar helloduds uzēda sieru un uzdzēra.. nē ne jau alu. vistīrāko latgales spirtu ko bija sarupējis latgals16.
Noskaņu bojāja tikai tas ka sikais77 kaut kur āfrikas džungļos grauza savu BANānu. RpgRa vēl steidz uzspēlēt spēlītes. kad es palūkojos par plecu man šķita ka viņs dzena marshalzu, bet nē ats bija tikai mar4ello. Marshalz tajā pašā laikā kopā ar nazīti lēkāja pei ill nino metāla. POters vēl aizvien mēģināja peidabūt veco clotu lidot, bet ice warrior par to tikai pasmīnēja - "viņš tacu nezina ka es - voldemorts - sabojāju to slotu?" Domāju ka šai reizei pietiks. latgalim bija jautri, ceru ka arī jums būs!!

Līgo māmiņ ligodama, ligo skaisti šovakar - vēlu jums jauki nosvinēt jāņus - gardu alu, svaigu sieru, jaukākās ligodziesmas un ehemm arī papardes ziedu atrast!! Paldies un veiksmi jums exieshi!!