Lockerz.com ir jauna, Apple firmas veidota mājaslapa, kurā var piereģistrēties tikai ar ielūgumiem. Mērķi šai lapai nezinu, bet krājot punktus (kurus ir ļoti viegli iegūt) varēsi samainīt tos pret vērtīgām elektroierīcēm no Apple vai dažāda veida rotaslietas, somas, kurpes.

 

Viss kas tev jādara, lai iegūtu punktus ir jāatbild uz ikdienas jautājumu, ja gribi (nē, šī nav kārtējā viltus lapa, kura sola maksāt par to, ka izteiksi viedokli par reklāmu), jautajumi parasti ir visai nenopietni, piemēram, "Ko tu izvēlētos, stacionāro datoru vai portatīvo datoru?". Vēl punktus var iegūt tikai par to, ka ieej lapā. Par katru reizi, 24 stundu laikā, kad tu ieesi šajā lapā tu saņemsi punktus.

 

Pagaidām lapa ir tikai sākuma stadijā un preces var pasūtīt tikai Amerikas pilsoņi, laigan reģistrēties un sākt krāt punktus var no jebkuras valsts, jo Oktobrī šī mājaslapa kļūs starptautiska. Oktobrī mājaslapai vajadzētu būt pabeigtai un tas nozīmē, ka punktus varēs iegūt vienkārši Spēlējot spēles vai Skatoties video. Tieši tā, tikai izklaidējies, jautri pavadi brīvo laiku un vēl saņem balvas, vai nav jauki?

 

kādas ir balvas? Balvas svārstās no jauniem Iphone vāciņiem līdz pat jaunam motorollerim, Iphones, Macbooks, LCD televizorus ieskaitot. Un neviena prece neprasa pārāk daudz punktus. Piemēram, Iphonam vaig 600 punktus, līdz Oktobrim tik daudz mierīgi var sakrāt, turklāt Oktobrī, kad atvērsies spēļu un video sadaļa 600 punktus savākt aizņems burtiski divas nedēļas.

 

Kāds man no tā labums? Gandrīz nekāds, mājaslapas mērķis nav kļūt pārlieku populārai, tāpēc cilvēkiem, kuri uzaicina citus, nekādus bonusus nedod. Vienīgie bonusi ko es iegūtu par 20 uzaicinātiem cilvēkiem būtu pāris punkti. Vienkārši gribēju jums dot iespēju tikt pie vērtīgām mantām izklaidējoties.

 

Tāpēc ko tur lieki domāt? Atbildi uz smieklīgiem jautajumiem, spēlē spēles, skaties videos, klausies mūziku un saņem dažādas balvas. Ja vēlies, lai tevi uzaicinu, atsūti savu e-pasta adresi uz manu Exs.lv inboxu.

 

paldies, Strelis.