Cepta baltmaize pienā.
Nepieciešamās lietas:
Panna, eļļa (eļļa nedaudz.)
Bļoda
Šķīvis
Piens (man ir mājas piens)
Baltmaize 
Cukurs
Process.
Tātad ieslēdzam plīti uzlejam uz pannas eļļu un kamēr panna uzkarst tikmēr paņemam bļodu, baltmaizi un bļodā ielejam pienu. Izmērcējam divas, vai trijas baltmaizes pienā tas ir atkarībā no pannas lieluma un liekam virsū.


Man uz lielākās liesmas vaidzēja 20 sekundes lai viena puse apceptos. Pirms apgriežam maizi vaig uzkaisīt cukuru protams to daram ar mēru. 
 Cepšana notiek ļoti ātri es 10 maizītes (5 pannas) uzcepu pa ~5min.
Galvenais ir skatīties kad ņem nost maizi iečekot vai tā nav galīgi jēla.
 Veiksmi cepjot! smile_mini.gif  
 P.S. Manas maizes izskatās drausmīgi, bet ir garšīgas. biggrin_mini2.gif