Riki miniblogs

  • +2

    Padalieties ar saviem pro-tip kā uzcept vistu šķinķīšus ar super kraukšķīgu ādiņu. Tādu kā čipsi, nepiedegušu.

    • Normunds
      +1

      Ar papīra dvieli nosusini kārtīgi un vajadzētu visam būt ok.

    • Roger Beckwith
      0

      https://youtu.be/1vK2YZi12Hc

      • Ronalds
        +1

        Mazliet atgādina manu kaimiņienu Intu. Tikai viņa ir balta

    • pults
      0

      Sāls

    • Riki
      0

      Lasīju, ka garšvielām klāt iesaka bērt arī nedaudz cepamā pulvera, viņš izvelk lieko šķidrumu un padara kraukšķīgāku, bet nebiju ļoti pārliecināja, jo raksta bildē bija apdegusi pielipusi ādiņa, nevis skaisti kraukšķīga.

      • Nerdiņš 85
        0

        Tas no pašas vistas izvilks visu sulu, iemarinē tumšajā alū, lai karamelizējās vista wink_mini.gif

        • Nerdiņš 85
          +1

          Vēl ja kas vari izmantot medu, bet tad ofic marinādē, ja tad var fuck up vistu galvanais izmantot kko kas karamelizē, saku iz pieredzes wink_mini.gif

    • Heros
      0

      Pavairāk eļļās, mazāks uguns.

      • Stock
        0

        Tu jau zini resnais shura.gif

    • bmw power
      0

      @Pavārs

    • Senpaj
      0

      Liekot cepties uz kārtīgi uzkarsētas pannas liec ādu uz leju pirmo.. (es parasti arī apstrādāju ar garšvielām vispirms)

    • Aigars
      0

      Cepot ar pakāpenisku temperatūru un tad uz pannas karstā eļļā.