Platformas : Microsoft Windows, Playstation 3, Wii un  Xbox 360 

Žanrs : Racing

Izstrādātāji : Criterion Games

                    EA Digital Illusions CE (papildus darbs)

Iznākšanas datums : 2010. gada 16. novembris, 2010. gada 19. novembris (Eiropa)

Izdevējs : Electronic Arts

 

Par spēli

Need for Speed: Hot Pursuit ir 2010. gada sacīkšu videospēle, kuru ir izstrādājuši Britu spēles attīstītāji Criterion Games, bet to publicēja Electronic Arts uz Playstation 3, Xbox 360, Wii un Windows platformām. Hot Pursuit ir sešpadsmitā Need for Speed sērija. Hot Pursuit darbība notiek iedomātā Seacrest County, kurā spēlētāji var konkurēt dažādu veidu sacīkstēs. Spēlētāji var konkurēt arī tiešsaitē (izņemot Wii versiju), kas ietver papildus spēles režīmus, piemēram, pakaļdzīšanos, braukšanas sacīksti un braukšanu ar šķēršļiem. Spēle iezīmē jaunu sociālu mijiedarbību, ko sauc par "autolog", kas ir tīkls, kas savieno ar draugiem un salīdzina spēlētāju konkurences statistiku. 

 

 

 

Spēles īpašības 

  • Noziegums un sods. Pirmo reizi Need for Speed vēsturē spēlētāji var piedalīties ne tikai braucēja lomā, bet arī policista vietā. Abiem ir unikālas prasmes ar dažādiem ieročiem. Policistiem ir spēja, lai neitralizētu aizdomās turamo vai arī braucēja lomā - izmantojot, dažādas gudras iekārtas pārspēt pretinieku un policistus.
  • Garāža. Hot Pursuit sērijā tiek stādīti dažādas mašīnas - sākot ar labām līdz pat labākajām. Tajā skaitā policijas garāžā ir tādas mašīnas kā Lamborghini Reventon un Pagani Zonda Cinque. Braukt ar pārmērīgi dārgām, ātrām un jaudīgām mašīnām ir neaizmirstama pieredze.
  • Karjera. Sacīkstēs karjerā dos spēlētājam jaunas balvas, paagustinās tās statusu un nodrošinās piekļuvi jauniem transportlīdzekļiem, ieročiem, aprīkojumam.
  • Konkurence un socializēšanās. Spēle iezīmē revolucionāru sistēmu Need for Speed Autolog apvienojot dalībniekus un dodot iespēju viņiem salīdzināt savus rezultātus un sasniegumus, daloties ar ekrānšāviņiem.

Manas domas 

Šīs spēles kvalitāte ir visai augsta, jo braukšana, driftošana līkumos un avārijas ir augstas kvalitātes. Kad mašīnas sasitas, tad tās tiešām sasitas un pēc avārijas mašīna kļūst kritiskākā situācijā un transporta daļiņas aizlido pa gaisu. Trasēm ir gan plusi gan mīnusi, lieta, kas man patīk ir trašu apkārtējā vide. Šosejas, ciemati, pilsētas un kalni izskatās reāli. Lietu arī jūt braucot, jo tas šļakstas tieši uz priekšējā stikla un grūtāk ir redzēt ceļu. Tomēr trasēm ir mīnus, ka spēlē viņas ir ļoti maz. Dažas trases ir vienkārši apgrieztas otrādāk līdz ar to jau trase ir zināma tikai savādākā virzienā. Prasījās dažādības. Mašīnas gan ir vienreizējas, ar katru līmeni tās ir ātrākas un skaistākas. Visvairāk no spēļu veidiem man nepatika "time trial" braucot ar policista auto, jo jānobrauc noteiktā laikā noteikti kilometri nekur neietriecoties. Ja pieskaries sētai, apmalei vai citai vietai, tad dabū par to 2 sekundes klāt, bet, ja ietriecies citā transportā tad 3 sekundes. Bet visvairāk izbrīnija spēles līmeņu nesaskaņošana, jo es visas trases gan kā policists gan kā braucējs izbraucu kā pirmais, bet spēli neizgāju tāpat. Ar policistiem es paliku 13 wanted levelā no 20, bet kā braucējs 17. Kā spēli iziet man nav ne jausmas. 

 

Sistēmas prasības

  • Operētājsistēma : Windows xp, vista un 7
  • Procesors : Core 2 Duo - 1,8 GHz vai Athlon X2 64 - 2,4 GHz
  • Operatīvā atmiņa : 2gb
  • Videokarte : Radeon X1950 vai GeForce 7600
  • Brīva vieta diskā : 8gb
Attēli
 
 
 
 
 
Treileris
 

Laboja pj sk1ll, labots 2x