shevijs miniblogs

  • shevijs
    0

    Kādi ieteikumi, ko apmeklēt muzeju naktī (rīt) centra rajonā?

    Šobrīd ieplānots Aldaris, dzelzceļa vēstures muzejs, kuģniecības muzejs, Latvijas Mākslas muzejs.

    • krabz
      0

      Aldarī iesaku ieņemt rindu jau no plkst. 12:00.

      • Hidden driver
        0

        Tā pat ar Laimu

        • Hibs
          0

          Diemžēl šõgad tā nebūs. :/

          Citāts:

          Dārgie viesi, informējam,ka "Laimas" šokolādes muzejs "Muzeju nakts" programmā šogad nepiedalās! Iespēja apmeklēt muzeju šajā dienā būs tikai īpašo kuponu īpašniekiem, kuri piedalījās akcijā, iepērkoties Saldumu tirdzniecības veikalos. Kuponu skaits bija ierobežots, un tie šobrīd ir beigušies. Paldies par lielo atsaucību, un atvainojiet par sagādātajām neērtībām.

          Patiesā cieņā, Jūsu "Laimas" šokolādes muzejs.


          avots

    • Hibs
      +1

      Es gribētu aiziet uz mākslas muzeju, bet tur droši vien būs nāvīga rinda. Biržā arī vēl nav sanācis pabūt.
      Kara muzejs un medicīnas muzejs vienmēr uz muzeju nakti īpaši pacenšas. Blakus Aldarim arī Dauderu muzejs ir tīri foršs, nav gan diži liels.

      • shevijs
        0

        Paldies par komentāru. good_mini.gif

        Okupācijas un kino muzejā laikam arī būs jāiegriežas. Un jā, uz mākslas muzeju lielas cerības nelieku.

        • Hibs
          0

          Izskatīju visu programmu, es ieteiktu vēļ Saeimu un psihiatrijas slimnīcu paķert klāt. Visticamāk gan visu tāpat nepaspēsi.

          • shevijs
            0

            Protams. biggrin_mini2.gif

            Galvenais jau uztaisīt foršu sarakstu, kaut kā nebūt prioritēt vietas un iet visam cauri līdz pasākuma beigām. biggrin_mini2.gif

    • Hidden driver
      +2

      Ķipa nav labāk samaksāt 5 eirikus un aiziet mierīgi visu apskatīt

    • Shattred
      0

      Stūra māja, dzelzceļa muzejs un okupācijas ir mani trīs mīļākie apmeklētie muzeji. Un Stūra Mājā es pirku pilnu biļeti - 110% vērts

    • shevijs
      +1

      Bija baigi forši, daudz ko sanāca redzēt. Ārpus centra arī nemaz nedevos.

      + vēl Arsenāls, Rīgas Birža, Latvijas Kara muzejs un vakara noslēgumā arī Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs.

      Vislabākos iespaidus laikam atstāja 1991. gada barikāžu muzejs, Farmācijas muzejs, kur vakara izskaņā bija baigi forša atmosfēra un varēja šo to interesantu nogaršot, Latvijas Nacionālās vēstures muzejs, īpaši izceļot slepenpolicijas kadru izstādi no Prāgas, kā arī Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, kaut kā sanāca trāpīties virsū foršam darbiniekam (un sekojošai interesentu grupiņai), kurš vis kaut ko interesantu izstāstīja par āra eksponātiem un kārtīga nodarbība vienā no tvaika lokomotīvēm.

      Tur kur bija rindas - Medicīnas muzejs, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs un Saeima - tika iets ar lielu līkumu, jo stāvēt rindās šovakar varētu būt pats pēdējais, ko varētu darīt. Šur tur arī ir būts relatīvi nesenun piedāvājums tīri labi zināms, līdz ar to ieskrēju vairāk pa ceļam, apskatīties kā tad uz muzeju nakti izskatās - Latviajs Kara muzejs un bijusī bioloģijas fakultāte Kronvalda bulvārī 4.


      Par piedzērušiem krieviem visa vakara gaitā gan varēja pabrīnīties, tik daudz lamuvārdus fonā ar sen nebiju dzirdējis, un skatīties kā daži mēģina saliet kokčikus muzeja stūros bija top kek.

    • Hibs
      +1

      Es vakar biju aizgājis tikai uz 2 vietām, taču izstaigāju abas tā kārtīgi. Biju uz Dzelzceļa muzeju un pēc tam Saeimā.
      Saeimā bija diezgan forši, nekad pirms tam nebiju bijis. Gandrīz stundu sēžu zālē arī norunājām ar sekretariāta darbinieci, ļoti daudz interesanta pastāstīja par Saeimas darba ikdienu, labprāt atbildēja uz jautājumiem un vispār bija dikti jauka.

      • shevijs
        0

        Cik ilgi nostāvēji rindā? Gan jau nākamgad būs jāizstāv rinda uz Saeimu.

        • Hibs
          0

          Kādas 40min, man šķiet. Nebija tik traki.

    • MuShA
      0

      Biju psihiatrijas slimnīcā, laikam nedaudz nebija tā vērts, mazas muzeja telpas, daudz cilvēku, savdabīga filma un ekskursijā pa vēsturisko teritoriju bija savācies milzīgs bars, tāpēc nevarēja dzirdēt pusi no tā kas tika stāstīts
      un vēl 4 objekti Vecrīgā, visvairāk palika atmiņā uguns šovs Doma laukumā, gar mani pavicinājās ar uguns vēdeklīšiem un varēja nedaudz pasildīties biggrin_mini2.gif