Grūtums: grūts

Garums: ļoti garš

Vajadzīgās prasmes: 14 līmeņa herblore prasme, 14 līmeņa maģijas prasme, 15 līmeņa zagšanas prasme, 25 līmeņa veiklības prasme, 40 līmeņa akmeņu kalšanas prasme

Vajadzīgās lietas: 2 virves (rope), pūķu kauli (dragon bones), sikspārņa kauli (bat bones), kolba ar ūdeni (vial of water), koka lapa (guam leaf), nāves rūna (death rune), zelta stienis (gold bar), cērtnis (pickaxe), piesta un stampa (pestle and mortar), 20 gp.

Ieteicamās lietas: anti - pūķu vairogs (anti-dragon shield), labs ēdiens (sharks u.t.m.l.), labas bruņas

Sākšanas vieta: Skatu torņa burvis skatu tornī (watchtower) un ziemeļiem no Yanilles.

Apbalvojums: 4 kvesu punkti, Skatu torņa teleportēšanās burvestība, 15250 maģijas pieredze, 5, 000 gp.

1. Dodies uz skatu torni tieši uz ziemeļiem no Yanilles. Sargi tev neļaus kāpt pa kāpnēm, tātad tev vajadzēs atrast citu ceļu augšup. Ej ārā aiz ziemeļu sienas, tur ir režģis augiem pa kuru vari uzrāpties. Dodies uz augšējo stāvu un runā ar skatu torņa burvi lai sāktu misiju.

2. Dodies ārā un pārmeklē krūmus, līdz tu atradīsi šādas mantas: Tattered eye-patch Fingernails Damaged dagger Unusual armor. Dodies atpakaļ pie burvja, tagad tu vari kāpt pa kāpnēm. Tagad burvis tevi sūtīs meklēt kristālus. Tev vajadzēs parunāt ar dažiem vietējiem cilvēkēdājiem lai iemācītos ceļu uz Cilvēkēdāju pilsētu.

3. Kad esi tur, dodies lejā pa kāpnēm un pacel iedegtu sveci, tev to vēlāk vajadzēs. Paņem arī sikspārņa kaulus.

4. Ogs ir pirmais cilvēkēdājs ar kuru tev jārunā. Viņš ir atrodams tieši uz rietumiem no skatu torņa. Tev būs jāiet cauri Yanillei, lai nonāktu pie viņa, bet tu vari doties caurumā, ja tavs veiklības līmenis ir pietiekami augsts. Caurums ir tieši uz ziemeļiem no dārzkopības gabaliņa (farming patch). Kad atrodi Ogu, saki viņam, ka meklē ieeju Cilvēkēdāju pilsētā. Viņš tev teiks, ka palīdzēs, ja iedosi viņam zelta stieni, kuru viņam nozaga Tobans.

5. Tagad dodies mazliet uz dienvidiem līdz tu atradīri koku ar neparasti garu zaru.Tev vajadzēs tikt uz saku, tātad izmanto virvi uz zaru, lai pāršūpotos pāri upei. Kad esi uz salas, atrodi Grevu un parunā ar viņu. Viņš vēlas, lai tu nogalini Goradu - viņa ienaidnieku un atnes viņa zobu kā pierādījumu par viņa nāvi. Kad tu ar viņu esi runājis, pacel dažas Jangerogas. atrodi šūpojošos virvi un pāršūpojies pāri ūdenim. Tobans un Gorads ir uz rietumiem no Gu'Tanothas (cilvēkēdāju pilsētas). Tu netiksi uz salu, jo tiltiņš ir salūzis, tādēļ tev jāiet uz dienvidiem no Gu'Tanothas uz alu un āiet pa to līdz tu sasniedz salu.

7. Tiklīdz tu nonāc uz salas, atropdi un nogalini Goradu (68 līmenis) un savāc viņa zobu. Tad atrodi Tobanu un runā ar viņu. Viņš tev prasīs pūķa kaulus, iedod tos viņam, Viņš tev iedos pirmo daļu no Cilvēkēdāju relikvijas. Tad atver viņa lādi un paņem zeltu.

8. Dodies atpakaļ pie Greva uz viņa salu uz rietumiem no Yanilles. Izmanto savu otru virvi uz zaru, skrien pie viņa un atdod viņam Gorada zobu. Viņš tev iedos otro daļu no Cilvēkēdāju relikvijas.

9. Dodies atpakaļ pie Oga un iedod viņam zelta stieni. Viņš tev iedos pēdējo Cilvēkēdāja statujas gabalu. Tagad tev būs arī pirmais kristāls.

10. Dodies pie skatu torņa burvja un izmanto vienu no Cilvēkēdāja statujas gabaliem uz viņu. Viņš tos tev savienos.
11. Dodies uz dienvid-rietumiem no Yanilles, tur tev vajadzēt redzēt pāris sargus. Izmanto Cilvēkēdāja stautuju uz kāda no viņiem un viņi tev ļaus iet garām.
12. Uz dienvid-rietumiem no tirgus plača, tur tu ieraudzīsi akmens kūku kiosku. Nozodz vienu akmens kūku, neēd to, jo tā var tev noņemt dzīvību.
13. Tagad dodies uz vārtiem, kas ir dienvid-rietumu virzienā no kioska, kuru tu tikko apzagi. Tu redzēsi divus sargus uz cietokšņa mūra izrobojumu. Mēģini pa to uzkāpt, bet viens no sargiem tevi apturēs. Iedod viņam akmens kūku, kuru nozagi un viņš tev ļaus iet.
14. Ej pa taciņu, līdz nonāksi pie salūzuša tiltiņa un dažiem akmeņiem. Uzspied uz tiem lai pārlektu, bet kāds cilvēkēdājs tevi apturēs. Iedod viņam 20 gp, tad pārlec.
15. Tagad tu redzēsi vairāk sargus. Runā ar jebkuru no viņiem un pajautā par Skavidu alām, tav iedos mīklu, kura jāuzmin. Izmanto nāves rūnu uz kādu no sargiem. Sargi tev iedos Skavidu karti
16. Tagad dodies ārā no pilsētas. Ieej visās no atzīmētajām alām, tajās tu atradīsi pārbijušos Skavidus. Viņi mēģinās tev iemācīt viņu valodu.
17. Ej ārā no alas, ej uz citām alām, parunā ar skavidiem tur, tad dodies atpakaļ pie Bailīgajiem Skavidiem un runā ar viņiem. Viņi tev liks iet pie viņu trakā radinieka.
18. Ej pa taciņu, kas ved uz dienvid-austrumiem (pretī tai, kas ved uz Gu'Tanothu) un ej uz vārtiem (atzīmēti ar zaļu krāsu kartē). Runā ar kādu no sargiem, viņš tev prasīs zelta stieni, Izmanto zelta stieni uz kādu no sargiem un viņi tev ļaus iet cauri vārtiem. Ej pa taciņu, ej pāri tiltiņam un ieej alā. Runā ar Trako Skavidu un sniedz viņam pareizo atbildi. Viņš tev dos otro kristālu. Pirms aizel, pacel 2 (labāk vairāk) Naktsēnas (nightshades). Tās ir ĻOTI bīstamas - ja ēdīsi tās tev noņems daudz dzīvības punktus un tevi saindēs!
 
18. Dodies atpakaļ uz tirgus placi un izmanto (USE nevis EAT) naktsēnu uz sargu pie ieejas alā un rietumiem no tirgus plača. Ej iekšā alā. Paņem līdz labi daudz ēdiena un Anti-Pūķu vairogu.
20. Tur būs daži cilvēkēdāju šamaņi. Nekam neuzbrūc, tikai dodies uz ziemeļiem līdz sasniedz izeju. Tad dodies atpakaļ pie Skatu torņa burvja, viņš tev iedos kolbu ar šķidrumu, kas spēj nogalinās Cilvēkēdāju šamaņus. 21. Tagad tev jāpagatavo dzira cilvēkēdāju šamaņu nogalināšanai: 1. Izmanto savu Guama lapu uz kolbu, kas pilna ar ūdeni. 2. Pievieno tai Jangerogas. 3. Izmanto sikspārņa kaulus uz piest un stampu. 4. Izmanto sakapātos sikspārņa kaulus uz mikstūras. Ja vēl esi pie bankas, vari tur novietot piestu un stampu.
22. Aiznes dziru pie Skatu torņa burvja, lai viņš to apbur.
23. Dodies atkal uz cilvēkēdāju tirgu un izmanto Naktsēnu uz sargu un ieej alā.
24. Kad esi alā, sāc izmantot dziru uz Cilvēkēdājiem-šamaņiem, pēdējais no tiem izmetīs trešo kristālu.
25. Tagad ej pēc ceturtā kristāla. Vienkārši ej uz alas vidu un kaplē Dalgrotha akmeni un tu iegūsi pēdējo kristālu.
26. Dodies atpakaļ pie Skatu torņa burvja un atdod viņam visus kristālus. Tad parauj kloķi. Apsveicu, tu esi pabeidzis Skatu torņa kvestu.

Laboja , labots 1x