Grūtība: vidēja

Garums: vidējs

Prasības: Jābūt pabeigtiem Fishing Contest Quest un Dwarf Cannon Quest.
Level 30 Defense
Level 40 Mining
Level 50 Smithing
Jābūt iespējai nosist level 75 to 125 monstri.

Vajadzīgās lietas: Pickaxe, coins (5k būtu pietiekami), 4 gold bars, 1 cannonball mould, un hammer.
Quest Points atlīdzība: 2

Sākums: The Keldagrim raktuves uz austrumiem no Rellekka un uz ziemeļiem no Mountain Camp
Lai sāktu runā ar Dondakan, stāvot pie viņa lielgabala ziemeļrietumu raktuvju arēnā

Instrukcijas:

1. Ejat uz Keldagrim mines, uz austrumiem no Rellekka un uz ziemeļiem no Mountain Camp un ieejat alā. Ejat tālāk iekšā mazākā alā ejat uz ziemeļiem un runājat ar pārcēlāju. Samaksājat viņam 2gp lai viņš jūs pārved pāri upei.
lollollollollol

2. Dondakan atrodas raktuvēs uz ziemeļrietumiem, jūs redzēsiet viņu šaujam lielgabalu sienā. Runājat ar viņu un piekrītat noskaidrot, kas ir iekšā akmenī.

3. Ejat atpakaļ uz pārcēlāju un viņš jūs pārcels pāri par 2gp. Ejat atpakaļ uz takas un runājat ar Dwarven boatman Un viņš jūs aizvedīs uz Keldagrim. Kad jūs esat tur jums jārunā ar bibliotekāru, viņš ir pirmajā mājā uz rietumiem no tilta.

Viņš pateiks, ka jums ir jārunā ar dwarf inženieri. Viņš atrodas tikai uz dienvidiem pie anvil icon uz kartes. Viņš jums paskaidros par Rolad, un kur viņš ir Dwarven

lol

4. Rolad ir vienā no divām mājām kur jūs varat nopirkt Dwarven cannon (blakus Dwarven mine ieejai).

Runājat ar Rolad un viņš jums teiks lai atrodat trūkstošās grāmatas lapas. Viņas atrodas raktuvēs.

Grāmatas lapas:
#1: Nogalini skorpionu. Kad jūs to izdarīsiet jūs atradīsiet lapu. Jum varbūt jānogalina daudzi skorpioni.
#2: Iekšā Mining Cart; pārbaudiet viņus visus lai dabūtu lapu.
#3: Kaļat ores lai atrastu pēdējo grāmatas lapu.
- NEPAZAUDĒJAT GRĀMATU!! -
lol

5. Nu ejat atpakaļ pie Rolad un pasniedzt viņam visas lapas. Viņš viņas saliks kopā un iedos jums grāmatu. Viņš lūgs jums atnest grāmatu atpakaļ, jūs varat teikt jā un jūs varat teikt jā (melot). Izlasiet grāmatu.

6. Ejat atpakaļ pie Dondakan un pastāstiet par to ko jūs izlasījāt grāmatā. Viņš lūgs jums atrast matereālu, kas varētu salauzt „viņa” akmeni.

7. Ejat un uztaisiet zelta lielgabala lodi. Jums vajadzēs gold bar un lodes mould.

lol

8. Ejat atpakaļ pie Dondakan un iedodiet viņam lodi. Pēc tam, kad jūs to būsiet viņam iedevis viņš izšaus to. Viņš iešaus lodi sienā un pēc tam viņš grib;es tevi arī izšaut no lielgabala biggrin_mini2.gif !

9. Piekrītat viņam un viņš teiks, ka viņam ir jāpārveido lielgabals. Viņš jums teiks lai jūs atrodat dažādas shēkas priekš multicannon un, ka jums būs jāuztaisa golden helmet.

Shēmas:
#1: Dondakan jums iedos vienu no tām.
#2: Ejat atpakaļ pie Dwarven Engineer (iekšā Wedmund's Wrench Shop iekšā Keldagrim) un jautājat viņam par shēmām.
#3: ejat atpakaļ pie Rolad. Viņš atkal tās ir pazaudējis un jums tās jāatrod, tā patiesībā ir pēdējā grāmatas lapa, izlasiet grāmatu vēlreiz un runājat ar Rolad un viņš jums prasīs vai tu lapu gribi izplēst, saki jā.
#4: Khorvak, dwarven inženieris, is located in the pass under White Wolf mountain (uz ziemeļiem no Catherby – uz dienvidiem no Hero's Guild). Viņš ir iekšā istabā ar Dwarven stouts, un viņš jums prasīs lai jūs vienu dabūjat priekš viņa. Ja jūs izvēlēsities "Don't Buy" iespēju sarunā, jūs redzēsiet kā jūsu varonis ieiet iekšā istabā kur visi pieprasa dzērienu.

10. Kad jums ir visas shēmas saliekat tās kopā. Jums parādīsies pužļa gabali, kurus jums ir jāsaliek kopā. Saliekat to kā tas ir redzams attēlā.

lol

11. Nu izveidojat savu golden helmet. Dabūjat 3 gold bars un hammer. Use bar uz anvil, jūs varēsiet izvēlēties pagatavot bļodu vai helmet, uztaisat helmet.

lol

12. Nu sagatavojaties kļūt par cilvēku lielgabala lodi, un sagatavojaties cīnīties no 75lvl līdz 125lvl (atkarīgs no tava līmeņa) monstru. Velciet savu jauno zelta bruņu cepuri. Paņemat līdzi ēdienu un pickaxe. Jūs varat izmantot arī prayer pots un protect from magic prayer un jums pat var vispār neiesist. Kad esat gatavi runājat ar Dondakan. Jūs patiešām iešaus akmenī.

lol

13. Kad esat iekšā ejat uz akmens centru. Rokat cik daudz zelta vien varat. Jo vairāk jūs saraksiet jo vieglāk būs pieveikt monstru. Leat cauri pirmajām liesmām lai tiktu centrā. Tur jūs atradīsiet vēl vairāk liesmu. Runājat ar liesmām un monstrs jums uzbruks.

Final fight

Jūs viņu nevarēsiet pieveikt ja jums nebūs gold savā invenrory. Tāpēc ja jums nav pietiekami daudz zelta noņemat nost savu bruņu cepuri. Ja jūs noņemsiet savu bruņu cepuri nost jūs automātiski tiksiet teleportēts atpakaļ pie Dondakan. Izstāstiet viņam, kas notika, velciet atpakaļ cepuri un mēģināt vēlreiz, šoreiz dabūjat vairāk gold.

14. Kad monstrs būs uzveikts, jūs teleportēsieties arā no akmens. Runā ar Dondakan atkal lai pabeigtu kvestu.

 <img src= " width="480" height="283" />

Apsveicu, kvests pabeigts!

Laboja , labots 3x