Grūtība: vidēja

Garums: vidējs

Prasības: 42 Agility, 45 Crafting, 50 Smithing, 40 Ranged
Jums vajag būt pabeigtiem Rum Deal un Pirates Treasure Quests.

Vajadzīgās lietas: Ēdiens lai nokautu 51 līmeņa pirātus

Quest Points atlīdzība: 2

Atlīdzība: 2 Quest Points, 7k Smithing xp, 7k Crafting xp, 7k Agility xp, un 10k gp ja jūs beigās vēlreiz runāsiet ar Bill Teach .

Sākuma vieta: Port Phasmatys Inn. Lai sāktu runājiet ar Bill Teach.

Instrukcija:

1. Runājat ar Bill Teach the Port Phasmatys Inn un viņš jums pateiks, ka viņam vajag pirātu, kas kuģotu kopā ar viņu. Viņš jums jautās vai jūs gribat kļūt par pirātu. Atbildat jā.
lol

2. Viņš jautās vai tu esi vīrietis vai sieviete īstajā dzīvē. Atbildat. Viņš jūs uzņems uz klāja lai jūs varētu piedalīties piedzīvojumā uz Mos Le'Harmless. Viņa kuģis atrodas uz austrumiem no doka. Uzkāp uz klāja un runā ar Bill. Viņš prasīs vai tu esi gatavs doties ceļā.
lol

3. Jūs redzēsiet filmiņu kurā kuģim uzbrūk. Kaptēnis teiks lai sabojā otra kuģa lielgabalus.
lol

4. Ej pakaļ deglim(viņš atrodas gun locker), divām virvēm(viņas atrodas repair locker), un tinderbox blakus plunder chest kuģa aizmugurē.

5. Ej uz augšu un uzkāp pa climbing rope. Piestiprini virvi pie buras. Kad tas ir darīts jūs automātiski pārkāpsiet uz otru kuģi.
lol

6. Nu paņemat šaujampulveri (mucā blakus lielgabalam). Izmantojat degli uz mucas, un tad aizdedziniet to ar tinderbox vai lantern. Muca uzsprāgs. Nu rāpjaties augša pa šī kuģa climbing rope, pievienojat otru virvi tāpat kā pirms tam un pārlecat atpakaļ uz sava kuģa. Runā ar Bill, kad esi atkal uz klāja .
lol

7. Viņš teiks lai jūs salabojat caurumus kuģī. Ejat lejā un paņemat dažus planks, tacks, hammer, un swamp paste. Vispirms use plank uz hole, un tad swamp paste. Atkārtojiet to uz visiem caurumiem līdz kuģis ir salabots.
lol

8. Nu ej augšā un runā ar Bill. Viņš teiks lai tu aplaupi otru kuģi. Ja jums nav virves paņemat to un atkārtojat vēlreiz visu vajadzīgo lai nonāktu uz otra kuģa.

9. Ej lejā un aplaupi plunder-chest, pārmeklē mucu, un izlaupi crate. Dodies atpakaļ uz savu kuģi un noliec laupījumu lejā, iekšā plunder-chest.

10. Nu ej atpakaļ uz ienaidniek kuģi un savāc pēdējo laupījumu. Jums vajag 10 total. Kad jūs to esat izdarījuši noglabājat to plunder-chest, un runājat ar Bill.

11. Viņš teiks ka jums jāsalabo lielgabals un tad jums jāšauj uz otru kuģi ar to. Ejat lejā un atnesat mucu. Ejat pie lielgabala un salabojiet to vienkārši uzklikšķinot uz tā.

lol

12. Runājiet ar Bill un viņš jums teiks lai dabūjiet cannister, fuse, un ramrod. Ejat lejā un paņemat un paņemat arī gunpowder no mucas uz klāja. Ieliekat šaujampulveri lielgabalā un ar ramond sablietējat to. Nu ieliekat iekšā canister un tad fuse, un izšaujiet no lielgabala. Nu jums jāiztīra lielgabals ar ramrod un tad runājiet ar Bilu.

13. Bill jums pateiks, ka nu jums jāšauj ar trīs lielgabala lodēm uz otru kuģi lai nogremdētu to. Nu ejat uz kravas telpu un dabūjat 3 lielgabala lodes un 3 fuses un uz klāja dabūjat 3 lots šaujampulvera.

14. Atkal, liekat šaujampulveri iekšā lielgabalā un sablietē to ar ramond, tad liekat iekšā lielgabala lodi un fuse, un beidzot izšāujat lielgabalu. Iztīrat to ar ramrod un atkārto procesu. Ja lielgabals eksplodē, ejat lejā, dabūjat cannon barrel un repair to.

15. Kad jūs būsiet trāpījuši trīs reizes, kuģis piekuģos pie Mos Le'Harmless kur jūs atkal redzēsiet nelielu filmiņu.

16. Kad jūs būsiet ieradušies jūs apbalvos.

lol

APSVEICU! KVESTS PABEIGTS!

Šo kvestu gatavoja ahilejs11 :4:

Laboja , labots 1x