Grūtība: Vidēja

Garums: Īss

Prasības:
Level 18 Slayer
Level 19 Crafting
Level 30 Ranged
Level 35 Woodcutting
The Restless Ghost kvests
Ernest the Chicken kvests
Priest in Peril kvests

Vajadzīgās lietas: Ghostspeak amulet, 20 Ecto-tokens, 5 iron bars, a hammer, two woodcutting axes, Holy symbol (strung un blessed), Buttons, 1 hard leather.

Atlīdzība: 1k Crafting XP, 1k Fletching XP, 1k Slayer XP, 2.5k Woodcutting XP, 1 Quest Point, un Ava's device.

Starta vieta: Draynor Manor

Lai sāktu runājiet ar Ava.

/

1. Runājiet ar Ava (pārmeklējiet grāmatplaktus lai tiktu pie viņas), un piekrītat viņai uzkopt māju. No sākuma viņa jums pateiks lai jūs salabojat viņas gūltu, dabūjat dažus Undead Chickens no Port Phasmatys.
/

2. Teleportējaties vai aizejat līdz Port Phasmatys un tad ejat uz fermu, kas atrodas uz rietumiem no Port Phasmatys. Runājiet ar Alice un sakat viņai ka jūs šeit esat nācis sakarā ar kvestu. Viņa teiks lai jūs runājat ar viņas vīru.

/
/

3. Runājiet ar viņas vīru izmantojot Ghostspeak amulet un viņš lūgs pateikt sievai, ka viņš vēl joprojām viņu mīl.

/

4. Runājiet ar Alice un viņa lūgs pavaicāt vīram, kur ir viņas ģimenes bagātības. Ejat atpakaļ pie viņas vīra un viņš pateiks, ka bagātības ir bankā.
5. Ejat atpakaļ pie viņas un visu izstāstiet, viņa prasīs kāds ir bankas pin kods. Kad jūs viņam to paprasīsiet viņš apsūdzēs jūs par zagli.
6. Runājat atkal ar Alice un jūs nolemsiet izdarīt tā lai arī Alice varētu runāt ar Ghostspeak amulet un sarunāties ar viņas vīru. Viņa sacīs, ka ir tāda Old Crone (viņa atrodas uz rietumiem), kas var palīdzēt.
7. Kad jūs atrodat Old crone, runājietar viņu (tikai tad ja jums ir Ghostspeak amulet) un viņa jums pagatavos Crone-made amulet lai jūs to iedotu Alice's vīram.

/

8. Aiznesat amuletu Alice's vīram un viņš jums piedāvās nopirkt undead chickens par 10 ecto-tokens katru. Nopērkat divus par 20 ecto-tokens un ejat atpakaļ pie Ava.
9. Runājiet ar Ava in lai jūs viņai palīdzētu pagatavot nebeidzmi daudz spalvu. Un ejat pie raganas, kas atrodas tur pat nākošajā istabā.
10. Kad jūs esat pie raganas viņa jums prasīs 5 Iron bars. Iedodiet tos viņai un viņa jums pagatavos Selected iron.

/

11. Ar Selected iron ejat uz Rimmington mine un izkaļat to kamēr esat pagriezušies pret ziemeļiem lai pagatavotu Bar magnet.
12. Aiznesat Bar magnet līdz Ava. Nu jums vajadzēs regenerating wood. Viņa teiks lai jūs nocērtat koku kas jums uzbrūk ārpusē, bet tas atrodas Draynor Manor teritorijā.
13. Ejat ārpusē un cenšaties to nocirst ar Mithril axe vai augstāku. Jūs to nevarēsiet tapēc ejat atpakaļ pie Ava.
14. Ava jums pateiks, ka Turael jums var palīdzēt, viņš atrodas Burthorpe. Teleportējieties tur izmantojot Games necklace vai Falador teleport.

/

15. Runājat ar viņu un viņš jums pateika, ka to var izdarīt ar blessed axe. Viņš prasīs Mithril axe un Holy Symbol (of Saradomin) priekš tā.

/

16. Aiznesiet šīs divas lietas vņam un viņš jums pagatavos cirvi. Nokļūstiet atpakaļ Draynor Manor.
17. Sacērtat tus kokus un aiznesat viņus atpakaļ pie Ava.
18. Viņa jums iedos zīmi, kas jums ir jāpārtūlko. Uz zīmes ir 9 zaļas pogas. Kad jūs uz viņām uzklikšķiniet viņas kļūst sarkanas. Atstājiet 2nd, 5th, un 9th pogas no labās puses zaļas un pārējās lai būtu sarkanas.

/

19. Iedodiet viņai zīmi un viņa prasīs lai jūs izmantojat polished buttons un hard leather uz zīmes lai jūs izgatavotu konteneru. Ejat uz HAM headquarters un apzogat kādus HAM members lai dabūtu dažas buttons, tad uzklikšķiniet uz tām un nospodrinat tās.
20. Aiznesat viņai kontēneru un viņa rums iedos akumulatoru.

/

Apsveicu kvests iziets!

Šo kvestu gatavoja ahilejs11 :4:

Laboja , labots 2x