Elemental Workshop II


Grūtums: Viegls

Ilgums: Īss

Nepieciešamās mantas/prasmes:
Battered Key (Iegūst „The Elemental Workshop I” Questa laikā), Āmurs (Hammer), Cērtnis (Pickaxe), 2 Elementu stieņi (Elemental Bar) (Var uztaisīt izmantojot 8 Ogles un 2 Elementu rūdas. Rekomendēju paņemt līdzi teleporta rūnas uz Kamelotu.

Vajag būt izpildītam Questam „The Elemental Workshop I” 

Nepieciešams 20. Maģijas līmenis

Nepieciešams 30. Smithing līmenis

Apbalvojums: 1 Questa Punkts, 7500 Smithing XP, 7500 Crafting XP un iespēja taisīt un valkāt Elementa 'Mind' aprīkojumu.

Starta Punkts: Eksāmenu centra kas atrodas Dig Site.  


1. Ej uz Dig Site, kas atrodas uz dienvidaustrumiem no Varrokas, un tur pārmeklē grāmatplauktu iekš Eksāmenu Centra, lai atrastu „Beaten Book” . 




2. Kad tu lasīsi atrasto grāmatu, parādīsies „scroll”. Paturi grāmatu (nemet ārā). Ja tu to nometīsi tu nevarēsi pabeigt Questu, neiegūstot jaunu (tā tiek izmantota taisot elementu cepuri).

Pirms tu turpini, izlasi „scroll”


3. Tagad dodies uz Elementu Darbnīcu Seer'u ciemā un ej cauri vecajai, dīvainajai sienai, izmantojot savu battered old atslēgu.

 

4. Ej uz ziemeļiem un pārmeklē mašinēriju pie ūdens elementiem. Tu atradīsi atslēgu.

 

 

5. Tagad ej atpakaļ uz alas centru, kur tu pirmoreiz ienāci iekšā un tu ieraudzīsi lūku. Izmanto atslēgu, ko tikko atradi, lai atvērtu to un nokāptu lejā. 
 

6. Šajā vietā tu ieraudzīsi četras mašīnas, kuras vajag salabot. Šīs mašīnas ir Cisterna, Prese, Krāns un Vēja tunelis. Pārmeklē visas kastes kuras tu ieraudzīji šajā telpā, lai atrastu „Large cog”, „Medium cog”, „Small cog”, „a crane schematic”, „a lever schematic” un „pipe”. Lūdzu ievēro ka ka viena no šīm mantām atradīsies augšstāvā uz platformas (katram tā būs cita).


7. Ej augšā pa trepēm uz platformas, un ej uz ziemeļaustrumiem. Šeit tu atradīsi robotu eju, kas ies apkārt lavas būcenim, kas atrodas pa vidu. Pārbaudi kastes lai atrastu savu mantu, kuru tu neatradi apakšstāvā. 
 

8. Lai salabotu caurules ej pa šo platformu un atrodi cauruļotavu (Piping). Tad cauruli, kuru tu atradi izmanto uz salauztās cauruļotavas, kas atrodas uz ziemeļiem.

 

9. Lai salabotu presi, ej uz rietumiem, augšā pa kāpnēm un atver savienojumu kasti.

 

10. Saliec trubas lai tās izskatītos šādi.

 
 

11. Lai salabotu krānu, tev vajadzēs 2 elementu stieņus. Ja tev nav šo stieņu, tu vari aiziet augšstāva uzveikt divus Zemes elementus monstrus, tad sakausēt 2 iegūtās elementu rūdas ar 8 ogļu rūdām un iegūt šos stieņus) un ''Crane Schematic'' - vari iegūt no kastes apakšstāvā. Izveido Elementu spīles izmantojot stieņus uz darbagalda augšā, kur tu sākumā nokāpi lejā pa trepēm.

 

12. Tagad ej atpakaļ lejā un nospied sviru, kas ir nedaudz pa labi no Krāna. Kad tas izdarīts izmanto Elementu spīles uz veco krānu.

 

13. Lai salabotu vēja tuneli, ej uz rietumiem un izmanto „Large cog” uz tapiņas, kura ir vistālāk pa kreisi, „Medium cog” uz tapiņas, kas ir nedaudz pa kreisi un atlikušo „Small cog” uz atlikušās visaugstākās tapiņas. 
 

14. Tagad uzliec savu otro Elementu stieni uz Džiga mašīnītes. 
 

15. Divreiz nospied sviru kas atrodas pa labi no Džiga mašīnītes lai paceltu Elementu stieni ar krānu. Tagad nospied sviru kas ir pa kreisi no Džiga mašīnītes lai pagrieztu krānu un nostādītu Elementu stieni virs karstās lavas. Vel divas reizes nospied to sviru kas ir pa labi no Džiga mašīnītes lai iemērcētu Elementu stieni un izņemtu laukā no lavas. Tagad nospied to sviru kas ir pa kreisi lai karsto stieni pagrieztu uz Džiga mašīnītes pusi. Vēl pēdējās divas reizes nospied sviru kas ir pa labi lai noliktu karsto stieni atpakaļ uz Džiga mašīnītes un paceltu augšā krānu (skat. attēlu un spiest tādā secībā kā uzrakstīts piem. 3 - trešā reize pēc kārtas kad spiest). 


16. Tagad nospied sviru kas kustina mašīnīti un spied tikmēr līdz mašīnīte nonāk līdz stampājamajai mašīnai. Nospied sviru kas ir netālu lai saplacinātu stieni, tad spied sviru kas pavirza mašīnīti lai tā nokļūtu pie nākošās mašīnas (cisternas).


17. Ej uz ziemeļu pusi un attaisi Cisternas durvis izmantojot veco sviru. Tagad divreiz pagriez spirālveida sviru. Pēc tam aiztaisi cisternas durvis izmantojot veco sviru un pagriez ūdens vārstu kas ir pa kreisi, tad ūdens vārstu kas ir pa labi un vēl pēdējo reizi to kas ir pa kreisi. Tad kad stienis ir palicis zils un ūdens ir aizplūdis nospied veco sviru un divreiz pagriez spirālveida sviru divreiz, un nospied vēl pēdējo reizi veco sviru. 
 

18. Pārvieto stieni līdz nākošajai mašīnai un nospied blakus esošo sviru. Mašīna sāks pūst gaisu uz stieņa un nožāvēs to pataisot to baltu. Izslēdz ventilātoru velreiz nospiežot sviru tad pārvieto stieni līdz krānam un pacel to tā iegūstot „Primed bar”.

17. Noej vēl vienu stāvu zemāk un attaisi Prāta durvis (The Mind doors). 
 

18. Tagad aizej līdz centram un noliec „Primed bar” uz „Extractor gun”. Apsēdies zem „Extractor hat” un iedarbini to! Kad pabeidzi elektrošoku noņem „Primed mind bar” UZMANĪBU: šis process tev samainās tavas maģiskās spējas!. 
 

19. Aizej uz vietu kur tu ienāci darbnīca un kur tu pirmajā daļā izveidoji Elementu Vairogu un uztaisi Elementu prāta cepuri no iegūtā "Primed Mind Bar" (Tev noteikti jābūt līdzi grāmatai kuru tu ieguvi questa sākumā. Ja tev tās nav tad aizej pēc vēl vienas). 

Apsveicu! Tu esi pabeidzis šo Uzdevumu! Tas tev bija pa spēkam! 



Paldies Hello Duds par to ka aizdeva savu acc lai es varētu uztaisīt bildes.


Autors: Rocky__lv


Laboja Rocky__Lv, labots 1x