Beidzot, paģiras kuras ir radušās tādēļ, ka tikām pasludināti par labāko gada spēļu kompāniju Apvienotajā Karalistē(kopš piektdienas), pamazām atiet smile_mini.gif

Tas nebūtu pareizi lai svinētu šo neticamo, pazemojošo sasniegumu bez steidzamas, sirsnīgas pateicības Jagex kopienai par to, ka viņi palīdzēja mums to realizēt. Mēs nekad nebijām redzējuši tik daudz cilvēku, kuri vienlaikus aplaistīja ar šamanieti viens otru, kad Jagex tika pasludināts par uzvarētāju. Šī bija patiesa vīzija, kas liks man mūžam smaidīt =)

Šī balva patiesi mums daudz ko nozīmēja, jo tā nebija tikai sīva cīņa starp kompānijām, bet šī bija balva kuru spēlētāji izlēma paši nevis industrija ''vecpuišu klubs''. Šogad tika pieņemtas 1.2 miljoni balsis, šādi izveidojot Pasaules rekordu Golden Joystick Awards, kā visvairāk spēlētāju-balsotā sacensība, un es gribētu ticēt ka visvairāk balsu nāca tieši no tevis, mūsu apvienotās kopienas, nemaz nerunājot par to ka tu ielauzies viņu mājaslapā, lai nobalsotu 4 reizes! =D

Pēdējos astoņus gadus Jagex attīstības komanda ir nenogurstoši strādājusi pie satura  mūsu spēlētājiem, un spēlēm kuras mēs vēlējāmies spēlēt paši-pilnīgi viss ar radara tradicionālo spēļu nozari un presi.Tāpēc, kamēr ir patīkami to atzīt publiski(bez šaubām viņi visi domās par spēļu ražošanu pašu spēkiem). Es vēlētos visus pārliecināt, ka mēs turpināsim pievērst galveno uzmanību spēļu taisīšanai mūsu kopienai, un vēl vēlos teikt to, ka mēs turpināsim smagi strādāt, lai attaisnotu savu iegūto titulu.

Vēlreiz liels paldies jums!Beigas tiek veltītas visiem mūsu mīlošākajiem  spēlētājiem, un mēs ceram ka mūsu Jagex kopiena sadarbosies, un gūs panākumus kopā ar komandu, kuri strādā Jagex. Liels sveiciens mūsu spēlētājiem!

Mod MMG & Andrew