Šajā pamācībā pastāstīšu, kā vislabāk trennēt Firemaking. Tā ir pieejama arī nemaksājošiem spēlētājiem. Viss, kas tev ir vajadzīgs ir tinderbox (sērkociņi- var dabūt jeburā General Store par pāris coins) un nauda lai pirktu pagales (logs). Ja naudas nav, tad vajdzēs cirvi (hatchet) un nāksies pašam cirst kokus. 

No 1-15 līmenim.

Sākumā tu vari dedzināt tikai parstos kokus (logs). Tie dod 40 exp par katru pagali, ko izdedzini. Parastos “logs” tu vari dabūt nocērtot šādus kokus Trees, Evergreens, dead un dying trees. Šie ir visbiežāk sastopamie koki visā RuneScape. Protams šīs pagales var arī nopirkt no citiem spēlētājiem. Dabūt 15 firemaking ir ļoti viegli un ātri. Tas tev aizņems ~10min. Līdz 15 līmenim tev jāizdedzina 61 pagale.

No 15-30 līmenim.

Kad esi sasniedzis 15 firemaking līmeni tu vari jau dedzināt Ozolu pagales. Tās dod 60 exp par katru pagali. Ozolkoki atrodas ļoti daudzās vietās. Lai tos cirstu ir nepieciešams 15 woodcutting līmenis. Bet ja tev ir lieka nauda, tad daudz ātrāk būs tos nopirkt iekš Grand Exchange. Līdz 30 firemaking līmenim būs vajadzīgas ~183 ozolkoka pagales.

No 30-45/99 līmenim.

Pēc 30 firemaking līmeņa sasniegšanas, tu vari dedzināt jau Vītola pagales. (willow logs). Tās dod 90 exp par pagali. Willows ir paši lētākie koki RuneScape, jo viņi ir ļoti labi Woodcutting trennēšanai, tā ka cilvēki tos ļoti lielā daudzumā pārdod Grand Exchange. To cena ir nieka 9gp par pagali. Šādi tev jātrennējas līdz 45 firemaking līmenim. Tev būs jāizdedzina 528 Vītolu pagales līdz 45 firemaking līmenim. Šis ir pats lētākais veids lai dabūtu 99 firemaking. Līdz 99 firemaking tev būs jāsadedzina ~145kVītolu pagales. Tas tev izmaksās tikai ~1.3 milionus.

No 45-60/99 līmenim.

Sasniedzot tu vari dedzināt Kļavu pagales (Maple logs). Tās tev dos 135exp par pagali. Kļavu koki ir sastopami tikai p2p pasaulē, bet to pagales p2p spēlētāji var pārdod f2p spēlētājiem. Tās var nopirkt Grand Exchange, pa 28gp par vienu pagali. Kļavu pagales ir populārākās pagales firemaking trennēšanai, jo tās dod vairāk exp par Vītoliem, bet maksā tik un tā lēti. Līdz 60 firemaking līmenim tev būs jāsadedzina 1573 Kļavas (maple) Līdz 99 firemaking tev būs jāsadedzina 96k Kļavu pagales. Tas tev izmaksās ~2.8 milioni.

No 60-99 līmenim.

Spēlētāji, kuri vēlas trennēt firemaking ļoti ātri var dedzīnāt Īves. (Yews). Tās var dedzināt no 60 firemaking līmeņa un dod 202.5 exp par pagali. Tev jābūt ļoti bagātam, lai atļautos šo veidu. Līdz 99 līmenim tev jāsadedzina ~63k yew logi. Tas tev izmaksās ~29 milionus. Uzskatu, ka daudz labāk ir izdedzināt 30k pagales vairāk, bet ietaupīt ~27 milionus.

Ceru, ka noderēs! wink_mini.gif Rakstu veidoja Kambyz.

Laboja , labots 2x