Android

• PainFoinmr
    0

Tãtad esmu saplêsis play veikalu. Katru reizi kã iezlêdzu telefonu, parãda, ka googl com process ir apturêts. Play veikalu ieslêdzot, tas neieslêdzas, bet izmet pazinjojumu ar piekritu/nepiekritu apaksa, kuru uzreiz aizver un tekstu nepaspeju izlasit. Kã salabot? Vai vismaz ir alternatîva?

• Aigars
      0

Mab tieši tas pats.

• Aigars
      0

Kā pie velna viņu vsp izdzēst?

• Ričards
        0

Nedzēs. Vienkārši

Citāts:
        nokačā gaps un caur CRM instalē zipu...
      • alberts00
        0

Vai nu caur ADB vai arī, iespējams ka ar ES File Explorer var.

• Aigars
        0

Kāds var iedot linku uz google play veikalu? Kādu jēdzīgu

• Aigars
          0

Nevaru downloadot, rīt kad būšu pie pc mēgināšu

• Aigars
          0

Ehh, neko nejēdzu. Karoč man nestrādā tas google play. Nevaru neko lejuplādēt un dažreiz pat ieiet google play. Man saka, ka kkādi gapps pārtrauca darboties. Bet, piemēram, google+ vai google maps man strādā.
          Kāds var visu sīki izskaidrot, kad man jādara? sad_mini.gif

• PainFoinmr
          0

Es lejupielãdêju jaunãko google play versiju. Nekãdi errori vai nevajadzîgi pazinjojumi. Bet es netieku ieksaa. Kã ieslêdzu, tã uzreiz veikals tiek aizvêrts. Vaina ar tiem gapiem, ar kuriem neko nedarîju, vai kas cits?

• Aigars
            0

Apskaties vai tev lejuplādes nav deaktivizētas.
            Aizver visu ciet un izdari piespiesto aizvēršanu or smth.

• Jayden James
          0

Man bija tieši tā pati problēma, viss telefons kārās, beigās vienkārši uztaisiju system restore. cray_mini2.gif

• PainFoinmr
            0

Kã tu uztaisîji system restore?

• Lukijs
          0

@PainFoinmr ieej apkmania, ieej googl.inc un novelc jaunako play store un pārinstalē, play services arī mby, ja vēl neiet, ja tev ir root, tiec pie root explorer un izdzēs vending.apk un googleplayservices or smth no /system/priv-app laikam(vai system/app/) un tad ieinstalē novilktās

• Lukijs
            0

Aww shit, nepamanīju cik vecs mb