Android

• Janz
    +2

Diemžēl ir pienācis laiks tēriņiem un man ir nepieciešams jauns telefons, tāpēc vēlos lūgt Jūsu palīdzību - iesakiet sakarīgus telefonus līdz +/-300eur. Īpaši daudz nevēlos iet virs 300 eur.

Pagaidām esmu atlasījis pāris variantus:
    -Motorola Moto G
    -Sony Xperia SP
    -Sony Xperia Z
    -LG Nexus 5

Var arī ieteikt telefonus ar citu OS.

• shevijs
      +1

Huawei Ascend P6 tomēr tev neiet pie sirds?

• Janz
        +2

Īsti vēl neesmu apskatījis nekādu informāciju par viņu, bet paldies, ka atgādināji.

• Janzz_
      +1

Nexus 5.

• Lukijs
      +2

Nexus 5 no šiem labākais variants.

• Janz
        +1

Tas gan, bet nu tas man viens no tādiem pēdējiem variantiem. Tā ne visai tagad vēlos tērēt 340 eur, jo manī īpašu uzticību nevieš tie mazie interneta veikali kā xp.lv utt, kur var par lētāku iegādāties.
        Ja nu vienīgi jums ir bijusi darīšana ar kādiem no šiem lētākiem interneta veikaliem, tad droši pieminiet, kuri no viņiem tiešām ir uzticami. smile_mini.gif

• Janzz_
          +1

1a.lv ir ļoti labs i-veikals. Un Nexus 5 ir tiešām labs telefons

• Janz
            +1

Jā, es pats parasti pasūtu no 1a, šī bode man vieš uzticību, ka problēmu gadījumā viss tiks nokārtots, bet nu tas nav no tiem lētākajiem.

• Lukijs
    • Shattred
      +2

Es teiktu, ka Nexus5 ja jāizvēlās no dotajiem, bet nu tu jau arī saliki 3 pilnīgi dažādu kategoriju telefonus. Ja Moto G ir low-end, tad SP būtu mid range un Z ar N5 ir top tier.

(Pašam ir Xperia SP)

• Janz
        +1

Jā, tev taisnība.
        Kas tev patīk un nepatīk Xperia SP telefonā?

• Shattred
          +2

Patīk dizains. kaut kas, manuprāt, unikāls. Bet tajā pašā laikā pie dizaina piesienos, jo man mala nedaudz jau nodrupusi, tādēļ jānes uz garantijas remontu, kaut arī es papildus izmantoju aizsargvāciņu, bet tomēr nodrupusi..
          Pie dizaina un programmatūras piesienos, bet tajā pašā laikā redzu lielu plusu saistībā ar LED lampiņu. Pluss - liela. Treniņā no 130m attāluma, ja ļoti vēlos, tad varu saskatīt vai gaismiņa mirgo, jo tik liela, bet tajā pašā laikā ir visai nomācoši, ka nevar uzlikt "darbības laikus", jo no rīta man pesī ārā, ka tik liela un spoža gaisma deg telefona apakšā.
          Tieši manam telefonam ir vairāk mīnusu kā plusu ar 4.3 atjauninājumu. Jau trīs reizes man vajadzēja atiestatīt uz ražotnes iestatījumiem, jo telefons TIK ĻOTI bremzēja, lagoja un saldējās...
          Pārējais varētu teikt, ka man patīk. Dīvainākā funkcija no sākuma likās fotouzņemšana saistībā ar īpaši uztaisīto kameras pogu, bet vēlāk ne tikai pieradu, bet iemīlēju. Uzņemt foto tagad ir salīdzinoši ātrāk.

• Brushie
      +2

Nexus 5 obv