Android

• Shattred
    +1

Kā Jums šī diskusija? Tiem, kuri seko līdzi krizdabz iderībām par šo arbūt aizdomātos; vismaz es tiešām aizdomājos nedaudz, jo tas tik tiešām neizskatās pēc "neitrāla" viedokļa.

• Hennesy
      0

Lol tas ir tikai telefons kāds tolks kaut ko diskutēt?

• Shattred
        0

Tad jau tu nezini, kas un cik augstu vērtē šo blogotāju Krizdabz. Īsumā - viņš ir "neatkarīgs" elektropreču aprakstītājs, precīzāk - saistībā ar telefoniem; un ļoti daudzi cilvēki lasa viņa apskatus un uzticas viņa viedoklim kā akmenī kaltam.

• Hennesy
          0

Skaidrs un ko viņš ir teicis par just 5 spacer?

• Shattred
            0

Google it. It's no that hard.
            Atceros tikai to, ka pēc tā apraksta izlasīšanas sapratu, ka tas bija tīri apskats uz 1h un nekāda derīga info nebija, bet tas tikai tas, ko atceros, jo man tas telefons īsti nesimpatizēja.

• obsidian
          0

Viņa viedoklis biežāk ir subjektīvs. Kā arī šādi izgājieni nozīmē, ka viņš spēj pelnīt algu īpaši daudz neiespringstot. Viņu kā atpazīstamu personību uzaicina, lai pagodinātu ar savu klātieni, kur viņš dara minimāli sarežģitu darbu.

Ja gribas tiešām neitrālu viedokli, tad jāskatās gsmarena.com vai notebookcheck.net.

• Shattred
            0

Tos jau es pašus pa sevi vienmēr kā pirmos skatos, jo liekas, ka tur tiešām ir telefona apskats no neitrāla viedokļa.
            Un jā.. viņa viedoklis ir ja ne subjektībs, tad ļoti vienkāršs apraksts pēc dienas ar doto telefonu.. :/ Bet nu, malacis, uzraka sidraba monētu bedri un mierīgi sēž uz tās.