Android

• obsidian
    +1

Ir ideja ko iesākt ar "4.0 Update" grupas tabu.
    Ko jūs teiktu par telefonu labākajiem piedāvājumiem, tiem, kas meklē jaunu viedtalruni? Labākie uz doto brīdi piedāvājumi no operatoriem un internetveikaliem?

Ja tā, tad būs nepieciešamas atsauces no grupas biedriem par pašiem piedāvājumiem kā arī velviens grupas mods (kandidāti?).

• Shattred
      0

Jā, varētu apmēram vienus no labākajiem tālruņiem konkrētajās cenu grupās un pieminēt kur tos varētu iegādāties.
      Es labprāt piesakos modam.

• NOWimNPC
      -1

Tiešām šis interesē, varētu būt diezgan labs tabs! smile_mini.gif
      Pašam tagad interesē, kuru tālruni ņemt:
      Sony Xperia Z:
      °+ Ūdens izturīgs
      °+ Ir SD kartes slots
      °- Nav pārāk jaudīgs
      LG G2:
      °+ It kā visjaudīgākais no šiem 3
      °- Neērtas pogas(aizmugure), kaut gan jau pierastu
      LG Nexus 5:
      °+ Stock Droid's
      °- Švakākā kamera no šiem trim
      Pats nezinu, kuru no šiem ņemt, visi trīs ļoti patīk, bet šķiet, ka ar 16gb telefona atmiņu būs par šauru crazy.gif , vēl variants SGS4, bet skatos, ka daudziem Samsungs nepatīk. Kāds kaut ko ieteikt varētu, lūdzu? smile_mini.gif

• alberts00
        0

Sony Xperia Z:
        °+ Ūdens izturīgs
        °+ Ir SD kartes slots
        °- Nav pārāk jaudīgs
        wat, ko tu uz vīna taisies darīt, renderēt video?

• NOWimNPC
          0

Nu, vismaz es centīšos viņu daudz ilgāku laiku noturēt, lai arī dzelži tur, lai jaudīgākas spēles, programmas notur, nevis kā L7, jau pēc pusgada nelietojams lagfests.

• obsidian
            0

L7 bija jau ar novecojušu čipsetu jau tā anonsēšanas brīdī. biggrin_mini2.gif

• Shattred
        0

Par G2 nepiekrītu; tās pogas aizmugurē cilvēkam ar garākiem pirkstiem (esmu 1.94m) ir perfektas un liekiskā vietā ieliktas, kas vēl dod papildus cepumiņus izstrādātājiem, jo malas uzreiz ir minimalistiskas un līdzenas.

• NOWimNPC
          0

Nu, es neesmu viņu lietojis, tāpēc nezinu, vienkārši tāda neparasta vieta tām pogām.
          Kā ir ieliekot, teiksim bikšu kabatā, tās pogas nenospiežas?

• Shattred
            0

Tā pat kā lielie "aprakstu" eidotāji - rokās neesi turējis, pat tuvāk par skatlogu neesi bijis telefonam vai jebkurai ierīcei klāt, bet spried lielos spriedumus.
            Pogas ir perfekti novietotas, manurpāt, pat erganomiskākas par lielu daļu flagmaņu pogu izvietojumu.
            Nespiežas, jo skaļuma regulēšanas pogas ir gandrīz nolīdzenotas ar visu aizmuguri un ap "bloķēšanas" pogu ir uzcilņi, kuri neļauj tā vienkārši saskrāpēt to pogu, nedz ļauj netīši uzspiest..

Es vairs neticu NEKAM ko tu raksti par citiem telefoniem, ja tu tā vienkārši mēģināji izpirst īsu aprakstu par G2,

• NOWimNPC
              0

Kā tad, lai es spriežu par telefonu? Ieeju veikalā un "bzdik", OPĀ, TELEFONS un davai spaidīt!
              Es skatos aprakstus, izvēlos no dažādiem variantiem, gribu dzirdēt citu viedokļus.
              Es tev neesmu nevienu brīdi licis ticēt par manu aprakstu, es gribu dzirdēt citu domas, citu variantus, citu stāstus. Ko pie velna es ieejot veikalā darīšu tur? Ieiešu, paspaidīšu, aiziešu? Ko tas man dos? Diezvai man kāds to telefonu iedos uz nedēļu izmēģināt, lai varētu vismaz +/- saprast kaut ko.
              Vienkārši mierīgāk...

• Shattred
            0

Lieta tajā, ka tu tagad kā izlēcējs izgāji grupas priekšā, nobēri bezjēdzīgu tekstu un atstāji iespaidu, tieši pretējo tevis kārotajam, kuru centies savuprāt atstāt, - tu atstāji iespaidu, ka neko nezini un muldi.
            Ko tu ar savu tekstu domāji > es piesakos būt Mods, jo es varu šādi ātri aprakstīt populārus flagmaņus
            Iespaids, kuru tu atstāji (manuprāt) > es internetā izlasīju pāris citus aprakstus un caur dir... izvilku savus iespaidus.
            LMT Vip klienti reizi pusgadā var bez pirmās iemaksas un maksas kā tādas paņemt viņu sniegtu jaunu telefonu izmēģināšanai uz mēnesi un ja telefons neapmierina, tad to var atdod atpakaļ bez citām maksām un saistībām (atbilstoši - ja neatdod, tad sākas parasts līgums par telefona nomu(?) uz diviem vai trīs gadiem).

EDIT: Kā arī, ja tu spried par telefonu no citu stāstītā, tad tā arī raksti - no citu stāstītā vai tml. Jo bez tā radi bezjēdzīgu iespaidu, ka esi pat turējis to ierīci rokā.

• NOWimNPC
              0

Ko? WTF?

Citāts:
              Ko tu ar savu tekstu domāji > es piesakos būt Mods, jo es varu šādi ātri aprakstīt populārus flagmaņus

Kur pie velna es rakstīju, ka gribu būt grupas mods??? Nejauc pirkstu ar dirsu... Es piekritu @obsidian par to, ka būtu lieliski, ja būtu tabs par telefoniem, kuri tagad ir labi un aktuāli

Citāts:
              Labākie uz doto brīdi piedāvājumi no operatoriem un internetveikaliem?

Tāpēc es gribēju, lai kāds mani palabo, pielabo, izstāsta, kaut ko par šo tālruni, lai iesakat vēl ko, lai aplūkoju vēl kādu variantu.
              Pie velna... Tiešām ko tādu negaidīju, dieva dēļ...

Tiešām, lūdzu, nevelc arī pats tos faktus caur di...