Android

  • Qyntra
    0

    Mazliet background, LG 4s (sauc arī par LG Beat un LG H735), originaly Android 5.1.1, ar iespējamu update uz 6.0, kurš man bija uzlikts. LG supportam uzrakstīts, šādu tādu infu izlaižot..



    Šodien saņēmu ziņu telefonā, ka pieejams jauns software update, downloadoju, bet uzinstalēt nevarēju - error. Telefons ieslēdzas un norāda, ka update nav iespējams uzinstalēt ja telefons ticis Root'ots, kaut ko tādā garā (mēģināti dažādi root, tā arī galu galā netika nekāds uzlikts, bet still detectoja =/). Pie pirmā error, kad update tika instalēts bija norādīta iespēja, ka to var instalēt arī caur PC - USB ar LG softu. Forumos palasīju, kašo root message apiet vienīgi ar stock firmware, bet var pamēģināt ar to softu. Softu sauc LG Bridge, ok, piespraudu phone un atļāvu tam instalēt update. Phone ieiet firmware update mode (download mode) un stāv uz 0%, softā tiek līdz 16% un norāda error un atļauj retry. Retry kādas pāris reizes, nekā. Bija norādīts, lai apturētu šo update telefonam vajag izņemt bateriju vai turēt power pogu, kā idiots aizmirsu ka baterija izņemama manam modelim un turēju pogu, paturu minūti - nekā, tad turēju stabili kādas 5 - same nekā. Aizmirstot par šo bateriju nodomāju, ok, meklēšu stock firmware - 1h pameklējot, visi linki cik nu vien atradu ir dead, atradu softu ar ko flashot, bet pašiem image linki dead. Tad nodomāju, vienīgais variants palicis atļaut izlādēties telefonam, ko atļāvu.. now starts the fun part. Pirmo reizi ieslēdzot, kad piesprauž pie vada augšējā stūrī uzrādas Boot verification failed, cause: MISMATCH_SIG_LEN, pēctam tas izslēdzas, ieslēdzas - parāda lg logo uz 2 sec, izslēdzas, ieslēdzas atpakaļ un tā loopojas kādu laiku līdz vairs neslēdzas atpakaļ (cik noprotu, baterija tukša, tāpēc beidz loopot). Gaidu atbildi no LG, par root msg neteicu, paši noprotat kapēc.. Ja kādam ir dajebkāds noderīgs info, būtu diezgan pateicīgs par to..

    • sykerz
      0

      Kāpēc ražotāji ir pret rootošanu? Neesmu nekad iedziļinājies, kamdēļ rootot, ko tas dod un kāpēc lai nedrīkstētu?

      • Qyntra
        0

        Kā kurš ražotājs. Pārsvarā ideja ir uz to, ka norootojot vari darīt dajebko vien vēlies, bez sistēmas limitācijām, attiecīgi ja nejēdz ko dari - viegli vari telefonu sapist un tad sapiš un sūdzas viņiem un pieprasa garantijas remontu utt.