Android

  • Lukijs
    0

    Preorderoju LG G6, parīt vai aizparīt būs. Max hype. Kādam jau ir vai arī Galaxy S8? Tie platie ekrānie šķiet visinteresantākais aspekts.

    • Jocinsh
      +1

      Cik izmaksāja?

      • Lukijs
        0

        Kaut kādi 400£ laikam iznāks beigās. Paņēmu uz pieslēguma, bet caur darbu izzīmēju un līdz ar to visādas atlaides.

    • obsidian
      +1

      Tie platie ekrāni ir normāls trainwreck, ja skaties daudz video uz telefona, 90% satura ir 16:9 un ultra-wide standartu ir daudz, bet populārākais ir 21:9. Man baigi besī melnās malas uz video tāpēc esmu baigi biased pret tām, bet šis man pat ir galvenais iemesls kāpēc man nepatīk labākās šobrīd tirgū pērkamās planšetes - iPadi.
      Un punch-in funkcija ir marasms zaudēt daļu attēla, lai nebūtu melno malu ir lame.

      • Lukijs
        0

        Ye, ar video gan jau būs kā būs., though neskatos vairs tik daudz anime telefonā ka senāk. Drusku unreleated, bet čoms nopirka monitoru datoram šodien, es pis par tiem platumiem. Sāku rēķināties ka puslīdz līdzīgi būs telefonam.


        samsung s34e790c

        • obsidian
          0

          Nu spēles jau optimizēt jaunām tehnoloģijām ir diezgan liels iemesls, jo tas ir vienkāršs un efektīvs veids, ka devu studijai uzaudzēt garāku krānu entuziastu acīs. Mobilos telefonus lieto plašāks loks ļaužu un entuziastu ir procentuāli mazāk un app deviem ir mazāks profit-margin līdz ar to kāpēc tērēt liekās programmēšanas stundas, ja tavu fīču izmantos 0,33% lietotāju. Paveiksies, ja feibuks, gūgle un snap inc vispār šogad izdos fīčas šiem platajiem ekrāniem savam app klāstam.

          Reāli tie 18:9 un 18,5:9 ekrāni liekas labi priekš web lapu aplūkošanas neizmantojot to mobilās versijas.