Android

  • SkitsVicious
    0

    Hello. Tātad domāju pāriet no Bite uz Tele2. Ar ko būtu jāsāk? Vienkārši jāaiziet uz Bite klientu centru, jāpasaka, ka eju prom, tad visu tur izdaru un tālāk eju uz Tele2?

    Un jā, Tele2 gribu ņemt jaunu telefonu, šo -
    https://www.tele2.lv/telefoni/huawei-p10/ . Tur nāk līdzi vēl viens telefons dāvanā, bet nav rakstīts, cik ilgi ir tā akcija, varbūt kāds zina? Un @obsidian, tavas domas par Huawei P10.

    • ksprs
      +1

      Vari darīt tā, ka tele2.lv mājaslapā, apakšā labajā stūrī uzspied "Nāc uz tele2", ievadi numuru. Ar tevi sazināsies, ļoti iespējams, piedāvās kaut kādu lētāku tarifu plānu un ar kurjeru atsūtīs SIM karti. Pēc tam, protams, bite zvanīs un piedāvās vēl lētāku.

      Pats tā darīju, bet ar kapeikpisēja mērķi, kura rezultātā paliku pie bites un dabūju pa 7€ bezlimitu (iepriekš bija pa 8€ 2gb).

      • SkitsVicious
        0

        Ay, nē, man Bitei sūdīga zona darbā, galīgi nav. Kolēģim ar Tele2 ir maksimālā. Es vienkārši pie Tele2 iešu, jo tur ir tas tarifs no 18-24 gadiem, kad viss ir neierobežots.

    • obsidian
      +1

      1. Jā viss ir tik vienkārši, galvenais lai personu apliecinoši un līguma doķi būtu līdzi.
      2. P10 galvenā problēma ir tas, ka tas aizvieto P9, kas bija pārsteidzoši izdevies telefons:
      >Pirkstu nospiedumu sensors pārnests no jēdzīgas vietas uz nejēdzīgu, rezultātā uz P10 samazināta ekrāna diagonāle, bet izmērs nemainījis = mazāks screen-to-body-ratio. Sad!
      >P9 bija tāds ass un industriāls turot rokās, bet P10 to visu nahrenizēja padarot to tikpat tizli ieapaļotu kā iPhone6/7/8. Slidenums palielinājās. Bad ratings!
      >Huawei nokopēja to tizlo SGS8 īpašību kā samsung apstrādā metālu, lai tas pēc sajūtām būtu kā glancēta plastmasa, nafig High-end telefonu padarīt pēc sajūtām kā zem200 eiro telefonu. Vel trakāka slidenība. Very unfair!
      >Vismaz pluss, ka tele2 nepārdod P10 32 GB versiju, bet uzreiz 64 GB, vismaz kaut nedaudz cenšas attaisnot cenu. High energy!
      >Ja nebesī EMUI saskarne, tad viss štokos, ja besī, tad no tās tik viegli netiksi vaļā.

      • SkitsVicious
        0

        Nuu, es jau skatos uz to P10, jo jauns biggrin_mini2.gif Un tas, ka vēl viens telefons nāk līdzi, mammai būtu jauns, pirmais skārienjūtīgais biggrin_mini2.gif

    • Mahjarrat
      0

      Kādēļ lai gribētu pāriet uz Tele 2? Piedod, bet nevaru iedomāties pozitīvu argumentu.

      • SkitsVicious
        0

        Zona labāka, darbā Bitei vispār nekādas nav, Tele2 max ir. Un vēl tas piedāvājums no 18-24 gadiem.