Counter Strike 1.6

• Worst
    +1

Nu ko, varbūt jau pāris cw spēlētāji zin, ka esmu klanā, bet tas tā, lielākā problēma pagaidām ir tāda, ka mums nav taktiku, bet pārējais viss ir, klans jau arī tīri ilgi, un mēs pagaidām tikai uz Turnīriem/cupiem ejam, tapēc jā, nāku ar ļoti izdevīgu piedāvājumu, kas ļaus Tev iegūt visādus bonusus. Kas ir jādara? Man vajag atrast vismaz divus aktīvus cilvēkus, gados arī pietiekami, bet prātā vēl pietiekamāk, kuri var veidot taktikas, kuri varbūt var piedalīties komandas spēlēs, bet pats galvenais, taisīt taktikas, parādīt tās un vienkārši būt draudzīgam. Pretī padomāsim, ko dosim, bet iespējams ACC+VIP jebkurā serverī, kur gribēs, foruma amatu un vēl varbūt kādus bonusus, par kuriem tiks padomāts. Piedāvājums varbūt nav tas labākais, bet klans jau tiešām ilgi pastāv, komūna arī jau kādu laiku ir, bet jā, problēma ir ar taktikām. Es ceru, ka šeit ir kādi cilvēki, kas tiešām ko šādu meklē un būtu gatavi pievienoties.
    Ar cieņu, Worstus.

• Worst
      +1

Metu augšā.

• pj sk1ll
      0

Kāds clan?

• Worst
      +1

Flawless.

• Creepa
      0

Teikšu jau kuro reizi, exs nebūs tā vieta ko prasīt. Kaut gan man prātā ir palicis kaut kas no iepriekšējā klana taktikām, bet vienīgais ko varu ir ieteikt:
      1) Meklējat mircā šo cilvēku
      2) Navi Youtube chanell, tur ir viss, kā viņi ieņem dustā A / B plantu, kā izspēlē uz A / B plantu lai nodefotu, un ne tikai dustā. Bija arī Inferno / Mirrage

• Persepolis
        0

Vēl nesen ielika Train B plant ieņemšanu.

• Creepa
          0

Nu, jā, jā. Liek viņi visas standarta kartes ieņemšanu / noturēšanu. Bet, man liekas viņiem nuke nav bijusi ielikta, kgan varu melot sad_mini.gif

• Worst
      0

Tās ir citu komandu taktikas, mums vajag unikālas, kas ir tikai priekš mums.

• Niggah
        0

Nav no tā jēgas. Labāk izmanto citu, bet vismaz efektīvu taktiku.

• Creepa
        0

Tad vienīgais ko varu ieteikt ir mirc.
        + kas atliek ņemt citu komandu taktikas? Domā viņi zinās to ka jūs izmantojat viņu
        ++ domā, kad atradīsiet citu čali viņš tiešām pats izdomā pats savas taktikas? sad_mini.gif
        +++ Kkur man mētājas Keepus taktikas bildes kuras viņš man deva.

++++ Nezinu vai es biju ar tevi klanā tad, bet ņemat ediju kurš stratoja.